Herşeyimi aldı hayata yapayalnız gönderdi ne kadar cabalasamda bütün kapılar suratıma kapandı istemediğim biriylede evlenmek istemiyorum artık içim hicbirsey almıyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
istemediğin biri ile evlensende istediğin çocukların olur ve yaşama arzun gelebilir
O kadar kolaysa gitte sen evlen istemediğin biriyle
hayat o kadar karmaşık değil, yaşama azmin için yazmıştım
Görecek günün var demekki
Ya ben 20 yıldır dört duvar arasında yaşıyorum hep bir umutla ben dayanamıyorum artık
Olmak için dua edeceğine daha yararlı birşeyler yapmaya çalışsan daha mantıklı olmaz mı?
Etmediğimi nerden biliyorsun birşeyler yapmaya çalışmadığımi nerden biliyorsun yapıyorum zaten ama hiç sonuç yok istemediğim biriyle de evlenmek istemiyorum canımı alsın benim için daha iyi ama yok intiharda etmek istiyorum ama korkuyorum
bir şey demedim kızma. Sadece bir çıkış yolu sunmaya çalışıyorum.
İnan bana çabalıyorum ama olmuyor çok dua ediyorum ama yok
Ölmek için dua etme. Hayırlı şeyler olması için dua et. Birdr sadece dua ile birşeyler değişmez yapmak istediğin her şey için çalışıp çabalaman da gerekiyor. Şimdiye kadar olmamışsa belliki yanlış yaptığın birşeyler var
Evlilik konusuna gelince istemedigin birisiyle evlenme ama istediğin kişinin seni istememe gibi birseyde mevcut. maalesef böyle şeyler hep olacak
İş arıyorum bir yıldır yok bulamıyorum Allah'ın her gün arıyorum yok nerde yanlış yapacağım ama artık inancım kalmadı dinden çıktım galiba hiç inancim kalmadj çünkü
Biraz daha sabırlı ol. Hemen karalar bağlama. Hem boşuna dememisler kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. her şey daha güzel olabilir.
Biraz mi biraz mi 1 yıldır iş arıyorum ve evlilik baskısından bıktım yaşadığım evde nasıl şeyler olup bitiyor anlatıp ağlamak istemiyorum daha nasıl sıkışcam ölmek istiyorum al canımı diyorum onu da yapmıyor
Peki sen böyle yapınca Allah 'ın sana senin istediklerini vereceğini sana kim söyledi. O kullandığın b. k kelimesi hıc hoş değildi. Ne diyim Allah hidayet versij
Hep böyle yapıyordum ben zaten hep böyle kelimeler kullanıyordum zaten bu yüzden kabul olmadı kesin sjjsksk sinirimi bozma ya ben artık bıktım canımı alsın onu bile yapmıyor ya
Sen dediğin için yapmayacak. Allah bu istediğini istediği zaman yapar. Hem bu nas mantık. Benim isim iyi güzel giderse ona kulluk ederim gitmezse etmem inanmam küfür ederim düşüncesi. Küfür edecek yok sayacak kadar güçlüysen bu gücünü çaresizliğine çözüm üretmek için kullanman daha mantıklı olurdu. Ama yinede sen bilirsin
Benim 20 yıldır hayatım bo k gibi 20 yıldır kulluk yapmıyor muydum hergun düzelir umuduyla cabaladim bana iğrenç bir kader yazmis elimi kolumu bağlamış okumak istesem yok çalışmak istesem yok e napim ben pavyona mi gideyim napim ben napim
20 yıl demek. Yalniz kader sadece Allah in yazmasiyla olmaz. Bir yerde kul birseyler yapar Allah kaderin bazi yerlerini ona gore yazar. Bende 30 kusur yıldır birşeylerle uğraşıyorum. Imtihan dünyası ne yapacaksın ne yapabiliriz. Peygamberler bile kaç yıl nelere sabretmiş. Sence bu şekilde yaparak istediğini elde edebilirmisin. Bence edemezsin bende edemedim. Caninin yandığını biliyorum. Herseyi umutsuz karanlık görüyorsun. Icinden bağırmak çağırmak geçiyor onuda anlıyorum ama cidden böyle yaparak başarılı olamazsın. Hadi kalk güzelce bi abdest al. Allah 'ın huzuruna git. Ondan işte. burada ne Ben sana bir yararım olur nede sana isyan et kendi kendini öldür diyenlerin bir faydası olmaz. Keşke elimden bir şey gelseydi ama gelmez. Üzgünüm. Sana tavsiye edebileceğim şey sadece iyiye yönlendirmek ve derdini dinlemek
Kader sadece Allah'ın elinde olmasaydı inan bana küçük şeylere şükür etmeyi bilen insanım ailemi ben seçmedim okula gitmemeyi ben seçmedim yapayalnizim destek çıkacak babam kardeşim hicbirseyim yok bir yıldır köpek gibi iş arıyorum açıktan üniveriste okuyabilmek için çünkü her dönem para yatırmak zorundayım g ö t u mu yirtiyorum ben buna inanabilirsin hicbirsey yok elimde hicbrisey inan çabaysa alasini gösteriyorum bana askeri ücret bile olmasa bir iş nasıl etmiyor ama gidip tık tok ta cinsiyet değiştirsem g ö t baş açsam ünlü alıp saftirik parası yesem hoşuna gider ve beni zengin yapar ama helalinden bir iş bile nasıl etmiyor benim ne arkadaşlarım var liseyi ben sınıf birinciliğiyle bitirdim en tembeli en iti kopuğu bile bir yerlere gelmiş utanıyorum ben
Isra 13
Onu bende diyorum olmuyor
aynı şeyi ben de soruyorum
Üzülme kanka bizimkini de kabul etmiyor
Rabbimizden kendin için hayırlısını iste
Bok isticem artık ondan bo k yesin rabbi
Tövbe estağfurullah bu sözler nefsine ait
Hicbirseyime ait değil ölmek istiyorum bana yazdığı bu iğrenç kaderi yaşamak istemiyorum ben çabalıyorum helal para kazanmak istiyorum yok bir yıldır hicbrisey yok istemedigim biriyle evlenmek istemiyorum üniversite kazandım gôndermediler 20 yıldır hasta kardeşime bakiyorum babam kuma getirmek istiyor bu yüzden evden yollamaya çalışıyor hergun evden gitsin diyor elimi kolumu bağladı bundan zevk aliyo
Rabbim yardımcın olsun kardeşim
Rabbin bokuma yardımcı olur
Kendin al canını
Korkuyorum dua ediyorum çok dua ediyorum alsın diye
Üzgünüm, Allah diye bir şey var olduğunu sanmıyorum.
Bırak bunları da yaşama bak, ne olursa olsun yaşamaya değer. Kendine bir amaç bul
Bende inanmıyorum galiba artık
Galibayla olmaz o işler. Anı yaşa