Öl*mün güzelliğini tattırmasını istiyorum sadece bilmiyorum ama bu dünyaya ait hissedemiyorum, mesela konuştuğum çocuğa da helvamı yemeye gelirsin öl*nce falan dedim Allah korusun dedi bilmiyor ki en çok istediğim şey aslında öl*m. En azından sahte insanlar olmayacak, asla yarabandı muamelesi görmeyeceğim kullanılmayack iyi niyetim beynimin içinde ki o donukluk hissi bitecek yaşadığım şeyler bir anlık gözümün önünden geçip gidecek sonsuza dek
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
iyi de Allah zaten senin öleceğin tarihi belirleri kendi belirlediği tarihte değil de senin istediğin tarihte mi öldürsün
Evet sonuçta kendim için hayırlı olanı istiyorum
puhahah sen nereden biliyorsun hayırlısı awk güldürme. sen bence git biraz dini araştırma yap çok eksiksin
Görünen köy kılavuz istemez akıl var beyin var yani kötü kader yaşıyorsaj büyük ihtimalle ona benzer gider gidipte üst düzey refah bir yaşam vermez torpilli kullarından başka kimseyi umursadigi yok zaten ben bunu acı şekilde öğrendim
bence sende akıl yok da neyse
Akıl olmasa araştırma yapmazdım denilene inanır geçerdim yani 3 kutsal kitabı da okudum özellikle Kur'an dışındakiler zaten Allah'in öyle Kuran'da olduğu kadar adaletli veya merhametli olduğunu belirtmiyor
Ölümü istemek islamda yasak olduğu için kabul etmiyor olabilir mi acaba?
İnt*har günah ölmek istemek günah değil ki Allah yapsın istiyorum zaten o yapamazsa da ben 25 w gelmeden yapacağım
İslâm inancına göre, ecel kaderle bağlıdır, dua ve temenni ile değildir. Kişinin eceli gelince, istese de istemese de, ne uzar ne kısalır (Yunus, 10/49, Nahl, 16/61)
Sen bu durumda kaderine itiraz ediyorsun. Allah yapmazsa da ben yaparım diyorsun. Buradan da şirke girme çabası var.
Hayırdır senin nasıl bir derdin var için baya dolmuş belli ki
Bilmiyorum insanlar hep kullanmak için yaklaşıyor, mesela aşk konusunda kullanildim hep , diğer konularda hep kalp kırıklığı yaşadım asla gerçekten mutlu olduğum bir gün olmadı
Ama sen bir insan öyle diye hepsi öyle olacağı anlamına gelmez ki sen gevura kızıp oruç bozuyorsun
Maalesef her karşılaştığım insan öyle çıktı mesela aşk konusunda öyle hep yarabandı muamelesi gördüm
Bence bunu sen genelleme yapmadan yorumla herkes öyle onlar gibi değil emin ol yani
Tamam acele etme zaten bir gün hepimiz ölümü tadıcaz kaçış yok
Özürdilerim üzgünüm ama yanlış bir istek haklılık payınız dahi olsa yanlış istek umarım kalbiniz hızla ferahlar
Eninde sonunda öl*cegiz zaten biraz erkene çekse ne olacak ki Allah
Bu kacınılmaz ama ilahi takdir denilen bir şey
Sana özel bir şey yok hepimiz sonunda ö*leceğimiz Rabbimize kavuşacağız. Ha 50 yıl önce ha 50 yıl sonra fark etmez.
Erkene çekmek istiyorum yapsam günah diyorlar bilmiyorum ama
Sevgilinden dolayı öyle düşünüyorsun boş ver onu
Ne sevgilisi ya başka konular din konusunda olsun, insan ilişkileri olsun
Anlat sana yardımcı olayım
Mesela Allah'ın adaletli ve merhametli olduğunu düşünmüyorum insanlar gibi adamına göre muamele yapıyor
Sana hangi konuda adaletsizlik yapıldığını düşünüyorsun
Her konuda tek bana değil özellikle iyi ve karakterli kullarına veriyor her türlü acıyı neymiş imtihanmiş diğer dünyada verecekmiş bunun %100 garantisi var mı Kur'an da diyor ama belki cehenneme koyacak
Bak en büyük hatamız herşeyi Allah'tan beklemek bizim çabalamız gerekiyor imtihan şu şekilde birinin imtihanı para ile olur birisinin sağlık ile olur ama yine insanın elindedir imtihan
Bazı konularda öyle olmuyor işte senin elinde olmayan şeyleri veriyor kan bağım olan kişilerin psikolojik acı çekmesini izliyorum kan bağım olan kişi int*har etmeye kalktı o gece hastanede gece insanlar uykudayken ben o gece sadece ağladım öyle böyle değil Allah yanımda neden olmadı o an gücü yetmiyor mu yetiyorda adamına göre muamele yapıyor maalesef torpilli kullarına önceliği veriyor he0
Tövbe estağfurullah haşa Peki o an sana yardım etse bizlere haksızlık olmayacak mıydı kaç bin insan gece 4te deprem yaşamadı mı o insanlar hiç dedi mi Allah bize yardım etmiyor tam aksine hep Allah'a dua etti şükür etti biz 2011de Van depremi yaşadık sadece dua ettik akrabaların psikolojik acı çekiyor diyorsun ya onun tedavisi var aslında in***ar etmeye kalkan kişinin sorunlarını çözmeye yardımcı olun onun sorunlarını dinleyin neden buna kalkıştı
Yaşadığı haksızlıklara göz yummuşlar şükredince geri geldi mi giden canlar hayır her şeye şükredin diye diye bu hale geldi insanlar diğer dünyada o kadar sabredip karşılıklarını alamayınca ne yapacaklar merak ediyorum. Allah her kulunu önemsemez torpilli kulları varken
Yaşadığı haksızlıklar Adalet ile alakalı oda ülkemizde Adalet olmadığı için herkes bu sorunu yaşıyor ben güzellik salonunda güzellik uzmanıydım müdür bana 2 defa haksızlık yaptı başka salona geçtim
İnsanlar canlar geri gelsin diye şükretmedi ki
Bizim ülkemizde sosyal çürüme var maalesef adalet kalmamış, millet yoksullaştı ve daha birçok şey bunların nedeni Allah değil ki bunların nedeni biziz biz
Sen Dubai de böyle sorunlar bulamazsın
Dubai de de sınıf farkı çok fazla merak etme orada da var. Benim anlamadığım sürekli imtihan adı altında kaldıramayacağım yükleri veriyor tam iyi oldum diyorum azıcık mutlu olduğumu görüyor hemen başka bir acı imtihan olunur ama üst üste ard arda olmaz sonra insanlar int*har edince de günah diyor bir kere merhametli olan biri sürekli acı mı çektirir taşıyamadigi yükleri vermez deniyor Kur'anda ama kat ve katını veriyor
Bana sorununu tam anlatabilir misin bir örnek verebilir misin sakıncası yoksa
En büyük örneği bunalım dönemimde kendimi asmaya çalıştığımda bir sarılacak omuz bulamadım hadi geçtim lise zamanı sürekli geceleri şeytan nefesimi kesiyordu sanki acı çekmemi izledi sürekli ağlaya ağlaya göz altlarım mosmor insanlar bir şey kullandığımı düşünüyor ama sigara bile sürmedim ağzıma çocukluktan beri zorbalık gördüm o yüzden Allah böyle düşünmem için böyle şeyleri yaşattı belki de kim bilir en çok üzüldügum de tecav*zcu adam bile cehennemde acıyı çekip çıkacak ben adaletine merhametine inanmıyorum diye cehennemde yanacagim sonsuza dek
Bak özellikle kimin cehenneme gidip kim cennete gideceğini kimse bilmez onu öncelikle kafandan çıkart
Bende geçen sene çok bunalıyordum zayıflandım gözlerim şişti sonra kendime yeni bir sayfa açtım sana yemin ederim ki o kadar iyi geldi ki halen bazen ağlıyorum ama 2. Sayfa açtıktan beri daha iyiyim ve daha iyiyede gidiyor şuanlık
Sende dene valla çok işe yarıyor sadece dene 3 ayda etkisini görürsün
Okuyor musun yoksa
Okuyorum ama adaletsizliğe tahammülum yok kim yaparsa yapsın Allah ta yapsa uzaklaşırım inancımdan öyle de oldu zaten iyi insan mutlu olmalı her iki dünyada da kötü olanlara da cezasını hem bu dünyada hem ahirette verse zaten dünya bu kadar kötü olmazdı bence
Ama sen herşeyi Allah'a bağlıyorsun sen nasıl olmasını istiyorsun mesela
Mesela dünya da kötü olanlar karmasını bu dünyada yaşasa iyi insanlara imtihan adı altında kaldıramayacağı yükü vermese psikolojilerini bozmasa sanki ne olacak kötü mü olur o kadar int*har eden insanin çoğu Allah'ın verdiği imtihanlar yüzünden yapıyor onu zaten şahsen zamanında bende o yüzden denedim
O bunalım sebebin neydi
İnsan ilişkileri, okulum sürekli sınavlardan çalıştığım halde düşük alıyordum annemle de aram kötüydü o aralar
Maalesef Türkiye'de insan ilişkisi diye bir şey kalmamış hepsi menfaat ve çıkar ilişkisi olmuş okul konusunda bende de aynı sorun vardı artık bıraktım gittim çalışmaya başladım şu an annenle aran nasıl
O döngüyü tek başıma atlattım ama üzen benim gibi iyi olan kişilere de veriyor yoksa kendim için demiyorum alıştım acı çekmeye
İyi , kariyerime odaklanıyorum ekstra olarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum
Bak işte sen kariyerine odaklanmışsın ne güzel aslında herkes senin gibi olsa sence bu kadar sorun olur mu biz en ufak bir sorunda hemen pes ediyoruz aslında pes etmezsek başarırız
Bu arada kaç yaşındasınız
21 yaşındayım ama bilmiyorum hep haketmedigim muameleyi gördüm iyi olduğum halde etrafımda görüyorum nasıl mutlular insanlar
Bak onun nedeni senin çok fazla merhametli olman insanlara ne kadar iyi olursan insanlar o kadar çok seni kullanırlar hep biraz kurnaz ol
Daha önünde up uzun bir yol var
Psikolojik olarak fazla yaşayacağımı düşünmüyorum üzüntüden stresten sağlıgimdan oldum artık hiç bir şey hissetmiyorum