Bizim lojmanda evli bir çift var. Kocası uzman çavuş, karısı yüzbaşı. Ama aklıma takılan nokta şu, bu uzman çavuş nasıl oldu da komutanına açılabildi ki🙄
Askeriye'yi çok bilmiyorum ama ast üst şeyleri falan var gece gece kafama takıldı😂
Askeriye'yi çok bilmiyorum ama ast üst şeyleri falan var gece gece kafama takıldı😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Jfjdjsj şimdi de benim kafama takıldı bak
Harbi nasıl olmuş ki o iş
Adam çok mu yakışıklı acbaaaa
Evet komando olması lazım mavi beresi var boylu poslu bir şey 😂
Ondandır oxman yoksa bakmaz :))
Belki komutan emretmistir bana aşık olacaksın diye. ya da gotu başı oynamıştır.
Emre itaatsizlik olmaz diyorsun yani😂
Yani aslında kanunsuz emir olsa belki itaat etmek onun elinde ama sevmiştir emri. Belki öyle sevisiyorlardir. Hazır ol , rahat , çök , em yala falan 🤣🤣🤣
Hahaha gece gece ya 😂😂😂
Uuuuu bak belki mesai sonrası uzman hınç aliyodur , kamuflajla yıldızlarla galaksiye haddini bildiriuodur 🤣 üstünü çıkarmadan hatta
Yalan ya yuzbasi bir kadin imkansiz uzman cavusla evlenmez imkansiz imkansiz imkansiz
Seversen imkansız olmuyor
Imkansiz diyorum bak , ancak daha onceden birbirlerini taniyorlardir kiz askeri okula gitmistir adamda baska meslektedir onunla askeriye birlikte çalışmak icin sonradan uzman olmus olmabilir tek baglanti bunu bulabildim yoksa imkansız bende uzmandim eskiden, suabylarla aram cok iyi idi subaylar okullu olduklari icin astsubaylari bile sevmezler
Hikâyelerini bilmiyorum ama cidden evliler.
Tümgeneral var bi tane, onunda eşi okumamış biri. Olabiliyor yani böyle şeyler:)
Olabilir evt ama cok nadir birsey olsa bile bence bunu kolay kolay askeriyede soylemezler diye dusunuyorum askeriye ortami hep rutbedir subay birinin esi astsubayin esinin evine bile gitmez selam vermez bak eşi diyorum sivil yani askeriyede hersey kidem rutbedir
Sen tekdüze yorum yapıyorsun, babam albay ama mûbaaya astsb var, onlarla arası çok iyi abi kardeş gibiler. Bize misafirliğe de geldikleri olur:)
Ya olmaz demiyorum, ama yani genel anlamda oyle degiller illa olmicak degil ama kolay kolay olmuyor
Evet, haklısın subaylarda biraz ego oluyor özellikle kurmaylar. Aile kantininde iken bir defa şahit oldum kasiyer askere çok pis bağırıyodu
Ya askeri birak normal subayi bile yerden yere vurur millete rezil eder insan icine cikartmaz sen ne diyorsun
Valla haklısın başçavuşlarda pis onlarıda sevmem :D
Maskemi takmadım diye azarlamıştı bi defa :D
Doğrudur
İkiside bir birinden habersiz sivilde evlendiyse 😅
Yine sorarlar mesleklerini😂
😕🤔 o zaman uzman olan eskiden kıdamliymiş kıdem düşürmüşler ya da evlenmişler işte bize ne biz kendimize bakak sap kaldık
Haha son cümle çok iyi 😅
adam köle olmayı seviyodur
😂😂
pervane döne döne itaatkar bir köle neler geçiyor aklımdan tövbe tövbe
Kadın Dominant Erkek itaatkar Olabilir 😅😅
Bence ateş barut bir kibrit çakmış
Açılmak yasak değil sonuçta
Bende şaşkınım
Sendemi subaysin
Hayır babam subay
Sen evlimisn
No, bekarım:)