Selam arkadaşlar. 1 yıl önce ayrıldığım bir pislik eski sevgilim var. Beni yarı yolda bırakıp gitti. Beni türlü türlü vaatlerle kandırıp yatağa atmayı başardı. "Dipnot:çok aşık olmuştum. Neden kandın diye sormayın nolur. Aşk insanın gözünü gerçekren kör eder.'' beni yarı yolda bırakıp gittiği için haliyle ona sitemler ettim hakaretler ettim. İlişki sonrasında birbirimize attığımız özel mesajlarımızı saklamış" skk bir srtük olduğunu atarım kardeşlerine" diye şantajladı. Eee haliyle durumu gidip babama anneme direkt olduğu gibi anlattım. LinkedIn den baktım o pisliğin hesabına geçen ekim ayında işten çıkmış. O işe girmek için baya emek vermişti. Ben diyorumki bu cyripto işlerinden çok ku para kazanıyor? Yoksa 1 yıldır beddua ettiğim için mi benden korktu çıktı. Yoksaaaa babam gidip tehdit mi etti "burdan uzaklaş" çalıştığı yer bana çok yakın olduğu için
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Delinmiş postunda davası olmaz derler önüne bak boş ver
Ne kadar kaba bir düşünce.
Bu bir atasözü unutma
Bu atasözünü biliyorum
Guzel😁😁😁
Her ne olmuşsa cok iyi olmuş baban yapmışsa helal olsun bu da ders olsun sana kendini basit insanlara yakıştırma sseni seven seni birakmayacak sadakatli evlenecegin insana sakla kendini
Zaten çok pişmanım yaptığım şeyden. Somradan gördüm gerçek yüzünü. Allahım uzak eylesin öylr lerinden. "benim başıma gelmez" demeyin geliyor valla. Valla babam yapmışsa da çok iyi olmuş. Ama bilmiyorum gerçekten yaptı mı çünlü babam benimle konuşmuyor tam 1 sene oldu
Haklısın büyük konuşmamak gerek aşk insanın aklını alıyor hic yaomam dedigin seyleri yaptiriyor
yahu olan olmuş, * et. neden kasıyorsun ki?
Merak ediyorum. O kadar çalıştı didindi oraya girmek için ne oldu da ayrıldı. İnsan merak ediyor yani. Bu bitcoin işinde acaba çok mu kazandı. Acaba beddualarım mj tuttu? Acaba babam mı tehdit etti? Acaba beni şantajladı diye "elbet bir gün elime düşeceksin" diye tehdit ettiğim için mi
:) :) gereksiz meraklar. Geçmişse takılma, Geleceğine bak..
Sence neden olabilir
İntikam İntikam İntikam... İçin soğusun istiyorsun... Ser Sefil olsun SÜrünsün.. Köpek gibi ayağına gelsin istiyorsun da.. Yok öyle bir dünya :)
Ben köpek gibi ayağıma gelsin istemiyorum. Öylr birr hayalim yok. İsteğim ne biliyor musun? Ben ne kadar acı çektiysem o yüz bin mislini çeksin istiyorum. Onu acılar içinde kıvranrken görmek istiyorum. Elime düşsün istiyorum
annenler ne tepki verdi?
Babam 1 yıldır konuşmuyor benimle mecbur kalmadıkça. Annemle aram çok şükür ki iyi. İlk tepkileri şaşkınlık kırgınlık bşraz öfke ama daha çok ağlamaklı ve intikam dolu sözler vardı. Şimdi çok durgunlar. Babam özlü sözler paylaşıp duruyor
onlar açısından kolay değil, baban da bir kırgınlık olması normal, sonuçta toplumsal yargılar yüzünden seni telli duvaklı evinden uğurlamak isterdi. sen şimdi seni sen olduğun için sevecek birini bul ve dedğim şekilde o evden çıkmaya çalış. öyle alırsın gönüllerini
Ben tam 1 yıldır ev ve göz hapsindeyim. Çektiğim zorlukları anlatsam... Doğrı düzgün gezemiyorum. Bir alışveriş yapamıyorum kendime... Şu an tek hedefm polis olmak. Eğer Allahın izniyle kazanırsam, İstanbul dışında ailemden uzakta çalışmak istiyorum. Yoksa başka türlü özgürlüğümü elşme alamam. Tüm gün evde oturmakla kitap okumakla afedersin de beni ben olduğu için sevecek briyle nasıl tanışacağım? Neyse pazartesi günü Allahın izniyle polis için parkur kursuna başlayacağım
polis olunca tanışırsın birisiyle ve dediklerimi yine yapabilirsin