Severken ayrildi benden?

Cok cok seviyordum her gun onu isinden alip evine götürüyordum kendimden cok deger veriyordum askim ac misin? Iyi misin? Geleyim mi? Her aradiginda kosardim bilirdi geleceğimk hediyeler sürprizler sevdigi çikolataları isinden almaya giderken muhakkak alirdim evine alışveriş yapardım gezilere gezmeye götürürdüm hic hayir cevabi almadı benden.. Ufak tefek sorunlar oldu mesela giyimine dikkat et derdim sahiplenirdim kollardim hosuna gidiyordu sonra sıkılmaya başladı ayrilik sebebimiz ise beni terketti ben cok kötü oldum içmeye gittim arkadaslarim beni zorla götürdüler arkadasımin biri benim kiz arkadasima mesaj atti bu cocuk kötu seviosan yninda ol sevmiosan git engelle kötu konusmus alacak verecek meselesi varsa bana ver bn alirim gibisinsden tabiki haberim yok öğrenince dellendim arkadasima cok kizdim kavga edecektik kiz arkadasim yanina çağırdı ağlıyordu teselli ettim yanında oldum sonra ben icmeye gidiyorum dedim bende gelecem dedi tamam dedim elimi tutuyordu askim diyordu içtik evine bıraktım bende eve gittim uyudum ise gittim sabah soguk soğuk konuşmaya başladı aksam dedim seni evine birakayim mi? Gerek yok dedi zorladim tamam madem gel dedi sevdigi çikolataları icecekleri aldim parkta bekliyorum geldi yanima oturdu biz artkk mutlu olamayiz ayrılalım bunaldim daraldim evlensek mutlu olamayız vs ben hala her sey guzel olacak gibisinden konuşuyorum aldigim şeyleri cope attim daha öncede 2 3 kez ayrildi benim zorlamam ile barismistik sonra dedim son kez evine bırakayım ben onden kiz arkadasim arkamdan geliyordu mahalleye girince kiz arkadasim durdu ben biraz daha yürüdüm arkami döndüm elimi kalbime koydum hizlica gittim arkamdan geldi kostu elimi tuttu beni vicdanımla basbasa birakma dedi konusalim dedi hizlica elimi cektim gittim 4 gündür konuşmuyoruz yani bitti..
Severken ayrildi benden?