Benden ayrıldı?

Ayrıyken bir çocukla konuşmuştum napıyon ne ediyon gibisine sonra biz sevgilimle yani eski nişanlımla barıştık ben buna konuştuğumuzu söylemiştim dun gidip ona bişeyler anlatmışlar çocukla konuşmuşum fotoğraf atmışım yeni numaram onda varmış diye arkadaşları emin değiliz böyle bişey olduğuna o yüzden sana bişey söylemedik deyip dün söylemişler yine de emin olmadıklarını söylemişler bizimki de dun dedi Kımle konuştun biz ayrıyken diye sana anlattığım gibi dedim yalan söylüyorsun vs dedi hadi ordan etti beni çocuğa yazdım sosyal medyadan numaranı at diye attı aradım biz senınle ne zaman konuştuk vs anlatır mısın dedim anlattı bizimki de yanımda duydu bana senın gibi insan bize lazım degil dedi kaşar dedi ki türlü türlü lafları vardır hep bana hakaret vurma dövme aldatma hepsini yapmış bir insan dün gereken açıklamayı yaptım gece yazmış yine uyuyamazsın işte böyle diye bende sil numaramı dedim utanmaz falan yazmış engelledi sonra açtı sabah kalktım yine engellemiş arkadaşına yazdım büyük ihtimal onu haklı görüyor bişeyler yazmış bana onu koruyacak şekilde ama hiç bir zaman ne telefonu ondan gizledim ne bişey telefon hep ortadaydı allahın her günü ben buluşmak istedim goruntulu bile arıyordu hep açıyordum Nişanlıyken bile benı aldatmışlıgı var annesi benım hakkımda konuşuyormuş hala. Ki onlara karşı hiç bileyim olmadı şu an üzülüyor muyum üzülmüyormuyum hiç anlamadım 7 senelik bir ilişki bizimki her sene mutlaka aldattı beni sayısızca yalanıyla karşı karşıya kaldım yok o yazdı bu yazdı bir şekilde çevirdi işi namusuma bile laf etmişmişim var o kdar iyi niyetliyim ki hala iyi düşünmeye çalışıyorum onun için üzülmem mi lazım hala anlamış değilim bişey var soğumuyor içime. Sizce ne yapmam lazım görüşlerinizi bekliyorum

Benden ayrıldı?