bir erkeğe ayrıldıktan söylenecek en ağır kelime nedir? düşününki bir kızı yarı yolsa bırakıyorsunuz,o sizi deli gibi sevdiğini söylediği halde,kızada söylemediğiniz nedenlerden kızı istemediğinizi söylüyorsunuz.sende kendini adammı sanıyorsun yazık sana denmesi koyarmı ona, yoksa umrunda bile olmazmı? size böyle bişey söylense nasıl bir tepki verirdiniz,seviyorsanız kızı susarmıydınız,sevmiyorsanız sizdemi hakaret ederdiniz?
Cevabın nedir?
+1 yıl"Erkek olmak kolay böyle artistlik taslayıp küfretmek falan hepsi çok kolay. Ama zor olan adam olmak. Ve sen zoru başaramamışsın." Ben böyle demiştim veya şöyle de diyebilirsin "Seninle uğraşacak kadar işsiz değilim veya şöyle diyelim uğraşmaya değmezsin" Ben bunları söyledim sen de söyle bence içinde kalmasın ya hem bir düşünsene erkeklerin bir çoğu binlerce kızla çıkıyo ama bir taktikleri var hangi kızla çıkarlarsa ona kendini ilk ve özel göstertiyo ve hiçbir zaman geride bıraktıkları kızlar için üzülmüyolar. Sen de üzülme bence ağzına geleni söyle ya djdjjd
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin canın sağolsun de yeter..Vicdan azabından kendi yazacaktır bir süre sonra sana, ben bu kıza neler ettim de o bana hala bunu söyleyebiliyor diye, kaybettiğine yanacaktır.. Erkekliğine laf söyleme her ne yapmış olursa olsun..
218 Yorumla
Soran+1 yılerkekligine laf söylemem ya o cok agir olur sanirim.sadece ne bicim insansin ya bana bu kadar aci cektirdin,adam değilmisin yazdim
Soran+1 yılsonradan dedigime pisman oldum ama o lafi söylemesem catlardim.cünkü öncesi de var,bir kadin durduk yere demez bu lafi
Soran+1 yılicimden geldigi tam söylenemez,hatta vicdanim öyle rahatsiz olduki sonrasinda kusura bakma dedim.kimseyi rencide etmedim hayatimda,ama insanin sevdigi canini cok yakabiliyomus,hic canim böyle acimamisti sanirim ondan oldu.kisiligim bu olmadigi icin vicdanim halen rahat degil.
- +1 yıl
Bak ne güzel söyledin vicdanım rahat değil diye ve özür de dilemişsin..Keşke yazmasaydın bunu da demek zorunda kalmazdın..Ama bir anlık sinir, kırılmışlık seni çok iyi anlıyorum.. Haksız yere bittiğini düşünen taraflar için hep sonrasında daha acı verir..Umarım en az zararla atlatırsın bu süreci..
Soran+1 yılumarim canim cok tesekkür ederim.haklisin öfkeme yenik düsmeseydim sonrasinda özürde dilemek zorunda kalmazdim ama beser sasar demisler,sabrim cok büyüktür benim ama patladimi istemedigim seyler olur.sevmesem umrumda olmazdi,ama cok sevdigim icin ikimizin canida yansin istedim.ama kim olursa olsun,kimseyi rencide etmeye hakkim yoktu,buda bana ders oldu
- +1 yıl
Rica ederim canım.. Bunu insan olan herkes böyle düşünür acısı daha tazeyken ama uygulamada biraz daha ihtiyatlı olmak lazım işte, hep orada yaparız hatayı.. Hiç bir zaman iki tarafta birden en çok sevmez, muhakkak bir taraf daha çok sever emek verir, sizde de bu görev sana düşmüş, canın bu yüzden çok yanıyor..Sabredip zamana bırak, o seni kaybettiğine sahte sevgililerde avunurken farkına varsın. Ama sen değerli sevgini anlayana vermekle meşgul ol o zaman..Hayırlısı olsun canım hakkında..
Soran+1 yılamin canim cok tesekkür ederim, cok güzek konusuyosun.yüregin cok güzel sende hakettigin sevgiyi görürsün insallah bir ömür boyu
Soran+1 yılrica ederim canim
- +1 yıl
Gidene dur demek en büyük aptallıktır bana göre.O yüzden gitmiş birine herhangi konulu bir mesaj atmak insanlara ister istemez umut verir.Bunun yerine hiç aramamak yada herhangi birşey demeden bırakmak karşı tarafı şüpheye düşürür ve kendine şu soruyu sorar. Acaba beni sevmiyormuydu? Nasıl bu kadar çabuk bitirdi? benim düşüncelerim bunlar ama diğer cevaplarda oldukca iyi :)
Bir insan ki eğer sevdiğini yarı yolda bırakıp gitmişse sen ona ne dersen de tüm sözler ona bir anlam ifade edeceğini sanmıyorum.O zaten hayatında en çok değer verdiğini söylediği insanı hiç bırakmaması gereken bir zamanda gitmiş,batan geminin altında kalmamak için fare misali kaçmıştır.Böyle bir insana söylenecek sözleri zaten aldırmayacaktır bana kalırsa ama yinede içini rahatlamak için söylebileceğin aklıma şimdi gelen bir söz var . Teşekkürler beni senden kurtardığın için ... Belki biraz değişik gelebilir ama bence yarı yarıya etkileme şansı var :)
15 Yorumla
Soran+1 yılbuna benzer biseyde yazdim, tesekkürler cektirdigin acilar,döktürdügün gözyaslari icin dedim ama dedigin gibi ne kadar koymustur bilemyiorum.zaten amacim ona koymasi degil, ne kadar kötüde olsa nihayetinde insan,rencide etmek istemezdim aslinda
- +1 yıl
Bana kalırsa böyle şeyler yazmak o zavallıları (k bakma ben böyle düşünüyorum) kendilerini bişeyler sanmalarını sağlar.Bak beni ne kadar seviyo falan diye triplere girer.İnsanlar sevildiklerini öğrendiği zaman şımarır kendini bir halt sanar.O yüzden sana vereceğim öneri kendini asla üzme ağlama, eminim ileride seni senden daha çok sevecek biriyle tanışıcaksın :)
Soran+1 yılönerin icin tesekkür ederim,haklisin, gözyaslarimi beni yari yolda birakan biri icin harcamak cok akildisi.umarim öyle olur, insan kiymeti bilenler cikarsin Rabbim herkesin karsisina
Soran+1 yılamin :)
Ben ne olursa olsun susmam. dünyaya daha beni susturacak bir güç ve öyle bir hatun yok çok şükür.. Mesele zaten bu hadde gelmemek. Kin ile hiçbir yere varılmaz. En iyi laf sokan her zaman haklı diye bir kural da yok en nihayetinde :) Ama amaç illa pislikse karşındakinin en ciddiye aldığı konuya odaklanmak en mantıklısı :)
07 Yorumla
Soran+1 yılhayir amacim hakli cikmak değil,ona öyle koysun ki lafim unutamasin demiyorum.sadece cok koyarmi bu laf, cünkü biraz pismanligi da var icimde, kimseyi rencide etmek haddime degil ondan
- +1 yıl
seni seviyosa koyabilir de bana bi kız dese şimdi düşünüyorum ... umurumda dahi olmaz basarım küfrü, muhattap bile olmam bir daha çünkü kendimi tanıyorum biliyorum, onun demesiyle değişen bir durum yok karar mercii o değil yani.. yani özgüveni olan adam ya sallamaz ya laf sokar gider.. susuyorsa korkacan :) ya eziktir ya da tehlikelidir. havlayan köpek ısırmaz
Soran+1 yılsustu,sadece evet özür dilerim hayatina girip mahvetmeye hakkim yoktu,lütfen üzülme dedi.sadece bu kadar.adamligina ettigim laf,sonrasinda kusura bakma diye özür niteliginde attigim mesajlara cevap bile vermedi.
Soran+1 yılhaklisin,ama onu üzdümmü diye düsünmüyorum,genel olarak kim olursa olsun rencide etmeseydim diyorum kendi kendime,ama olmusla ölmüse care yok.sonucta bende insanim tahammül sinirim var, bunu bilmeliydi diyorum,yinede bundan sonra fevri davranmiycam kimseye,giden gidiyor da vicdanim hep benimle,ona anlatamiyorum
Soran+1 yıliste böyleyim malesef, yapacak bisey yok. arkadaslarim ben olsam söyle derdim böyle derdim diyolar,onlarin dediklerini desem vicdan azabindan oracikta ruhumu teslim ederim heralde :) birini kirmak huyum degildir,ama kirilan genelde ben olurum o baska
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8Cevap
valla ben herşeyi demiştim en son .sen adammısın sen kimsin seni alllaha havale ediyorum vs vs ne yapayım tutamadım .bir sevgilimede köylü demiştim ahahaa hırsımı alamadım ama hala
06 Yorumla
Soran+1 yılköylüde cok sempatik olmus yanliz :)
Soran+1 yılhahah sende önüne gelene saydirmisin.haklisin gururu olana koyar,sanirim koyduda.ama o lafi duymayi kendi istedi,yoksa ben küfürbaz biri degilim yani.kasindi bende dedim yalan yok
Soran+1 yılo bile vicdanimi rahatsiz etti düsün yani.bencede anlik biseydi cünkü o an hakettigini düsündügüm icin yazdim,simdi olsam yazmam ama o an yazdim
hicbisey soylemedim gozumden yas akti kendimden en nefret ettigim an oldu bu sonra dondu kicini gitti arkadasindan cem dedim bakti gotun guzelmis dedim guldu gitti birkac gun sonra barismak istedi ahaha :D
03 Yorumla
Soran+1 yılama insan kendini tutamiyor bazen.o kadar caba bosuna olunca o sözleri hakediyolar. seninki de iyimis ama :)
Soran+1 yılhaha :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılşerefsiz köpek ben senden daha erkeğim bee bunu yazmıştım. ve o bana canım demişti .s aldatmıştı oysa ki ama affettim.
erkekliğine hakaret et onlara ağır olur.03 Yorumla
Soran+1 yıloff cok agir olmus seninkide ya,düsmanima etmem ben öyle laf :)
Cevap sahibi+1 yıl:)))) haklısın
Soran+1 yıl:))
umarim ki yasadigimiz her ani tamamen unutursun. bu lafi yedim, icime oturdu kaldi.
05 Yorumla
Soran+1 yılhmm bak kisiden kisiye degisiyor demekki
Soran+1 yıltabiki öyle.sevmedigin biri söylese sende amin dersin heralde bu sözün üstüne :)
Soran+1 yılbende öyle yapardim heralde
+1 yılsenn gelmişini geçmişini testinden su içimişini kapısınından önünden geçmişinin ölüsünü dirisini.. de off bu laf çok koyar.ağlar resmen :S
112 Yorumla
Soran+1 yılsonrasinda bende aglarim ama :) birine küfür ettim rencide ettim diye günlerce uyuyamam.iyi bir huymu bende bilmiyorum ama bana cok zarari var bu huyumun
- +1 yıl
ıyyy küfreden kız mı.. çok itici oluosunuz benden demesi. :)
Soran+1 yıliste küfretmek bencede cok itici.küfretsem uyuyamam yazacaktim:) sevmem hic ne kizda ne erkekte
- +1 yıl
erkeğe gidio ya öyle deme :D
Soran+1 yılhaha hicte bile :)
- +1 yıl
bide şöyle düşün o senden ayrılırken sana küfür edio nasıl tepki verirdin :D
Soran+1 yılo zaman cok koyardi bana ya,hic kendime gelemezdim heralde.cünkü hayatimda kimseden küfür isitmedim,kimseyle agiz dalasi,kavga yapmadim.duydugum ilk küfür olurdu,ve bunu ondan duymak cok agrima giderdi heralde.off düsünmesi bile kötü.cevap vermezdim ama hasta olurdum kesin
- +1 yıl
peki sen neden ayrılmak istiosun ve laf koymka mı istiosun yoksa onu incitici söz söylemiyim mi diosun.
Soran+1 yılHayir Hayir sen Adam değilmisin Yazik sana inandigim icin kendime acıyorum dedim ona.bu ona cokmu koymuştur.sonuc olarak zaten ayriyiz hala bir beklenti icinde değilim ama yinede cok kırmak istemem kimseyi.cokmu kirilmistir
- +1 yıl
ayrıysanız boşver gitsin ya.kırılıosa kırılsın. :D
Soran+1 yılNormal olanda bu olması lazım zaten :) ama cinsim iste kendi kırıldığımı unuttum hala onu düşünüyorum
- +1 yıl
sen ne iyi bi kızmışsın ya :) eklesene beni merak ettim.
Seni sevmiyorum ve unuttum demek koyar aslında...
bizzzat yaşadım ama çokta beddua ettim10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılumarım hayatın boyunca çiftlerin yanında gezen istenmeyen mal olursun :/
04 Yorumla
Soran+1 yılhaha bu cok komik ya,ben bunu söylerken gülerim :)
- +1 yıl
ben gülmeden söyleyebiliyorum :)
Soran+1 yılgerci o an öyle sinirli oluyosunki söyler insan.simdi düsününce komik geldi sadece :)
- +1 yıl
bir çırpıda :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ne aptalmıssın ya gercek yuzunu gordum.daha da vardıda unuttum ya
01 Yorumla
Soran+1 yılbunuda herkes anlamaz ama
+1 yılkızların oyununa düşmeyelim arkiler kızalar her zaman erkekleri aldatır
00 Yorumlaevlenilecek adam değilsin..:(( dedi 6 ay ağladım *
00 Yorumla
+1 yılErkek olmuşsun ama adam olamamışsın de.
09 Yorumla
Soran+1 yılona benzer bisey söyledim zaten.erkekligine laf etmedim ama adamligina ettim
- +1 yıl
Seninle tanıştığım güne lanet olsun de o zaman.
Soran+1 yılevt oda denebilir,ama lanet okumak iyi bisey değil agzima hic almadim bugüne kadar
- +1 yıl
Tanışma tarihininiz yada cıkmaa tarhinizi hatırlıyorsan sallıyorum keş 01.01.2012 de seninle hiç tanışmasaydım yada çıkmasaydım. adam sanmıştım seni ama yanılmışım. insan ol biraz kimseyi üzme gibi yetkin yok senin. bulunmaz hint kumaşıda değilsin öyle bile olsan bir makaslık için var. de
Soran+1 yılseni üzen biri olmak istemezdim, nerden buluyosun bu laflari :) bir makaslik isin var...koptum ya nasil sözler bunlar :)
- +1 yıl
aslında derin düşündün mü çok koyan laflar :)
Soran+1 yıltabikiiii kesinlikle koyar :)) ama karsidaki bu laflari yutarmi yoksa oda sanami koyar bilemiyorum yani :))
- +1 yıl
beni üzen şahıs olmadığı için sorun yok o yüzden pek bilmem bu lafları üzülmediğim için ama aklıma geleni söylüyorum birazda dalgaya alma söz konusu zaten :)) karşıdaki anlar mı bilemem tabi.
Soran+1 yılinsallah bu laflari söylemek zorunda kalmazsin hic üzülmezsin yani:)
Seni erkek sanmıştım.
13 Yorumla
Soran+1 yılbuda baya koyar ya naptin :)
Soran+1 yılyok ya koysun istemiyorum,vicdanim rahat olmaz o zaman :)
pipet de :( biri bana dese cok rencide olurdum
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki yukarida yazdigim seyden rencide olmazmisin
Soran+1 yıloda dogru
+1 yılSenden once herkese verdim
08 Yorumla
Soran+1 yılbu bence kisinin kendisine hakaret olur.ben erkek olsam bana bir kiz böyle dese,iyi gitmeden yolluk yap derim.töbe töbe :)
- +1 yıl
Sende ne fenaymıssın bee:))
Soran+1 yılhaha iyiki erkek degilim :)
- +1 yıl
Valla ya yoksa herkesi sıradan geciricen be husnu mubarek;)
Soran+1 yılyok ya o kadarda degil sende :)
- +1 yıl
Tamam tamam:))
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenisini hiç beğenmiyordum
22 Yorumla
Soran+1 yılfiziksel anlamda hakaretler herkes icin agir olur sanirim,hayatta demem,cok rencide edicidir.nefret bile etsem o kisiden söylemem öyle.sen adam degilsin dese rencide olmazsin yani öylemi
Cevap sahibi+1 yılpenis erkek için hayat damarıdır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrılık sonrası erkeğe söylenen, sindirilmesi güç sözler nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım