Ilgisiz ve beni önemsemeyen kıran sevgilimi terketme kararı aldım çünkü bir sonunu göremiyorum nasıl ayrılmalıyımki ona koysun canı yansın pişman olsun?
Cevabın nedir?
Senin amacın bu çocuğa seninle ilgilenmediği için sadece açı çektirmek ve pişman olmasını sağlamak , ayrılığıda bir koz olarak kullanıyorsun ama kaybetmek istemiyorsun... Sana gerçeklerden bahsedeyim mi? Bu çocuk zaten seni sevmiyor , seviyorum dese de samimi davranmıyor , samimi olsaydı seni umursar ve bunu davranışlarıyla gösterirdi.. Bu kişi zaten seni gözden çıkarmış ve senin hislerine önem vermiyor.. Bugün olmasa bile birgün sana mutlaka tekmeyi basacak.. kendini buna hazırla , ona acı çektirme ihtimalinide unut , çünkü umursamayan hisleri olmayan birini yaralayamazsın, sana önerim derdini onunla paylaş eğer kendine çekidüzen veriyorsa ne âlâ ilişkiniz kurtarılabilir ama vermiyorsa seni zaten gözden çıkarmış demektir... ve burada "seni aldattım de" "hiçbirşey söyleme" "nedensiz ayrıl" gibi saçma sapan yorum ve önerilerle de hareket etme.. Başarılar
35 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sende haklısın ama işte sevdiğim için bazı şeylere göz yumdum yoksa belli durum. o yüzden ayrılmak istiyorum sadece canı yansın istedim. sağol yorumun için
Soran+1 yılÇok doğru işte bunu anlamak için bile ayrılmam lazım zaten seviyorsa döner ama sevmiyorsa razı olur ve biter orda o yüzden bu kararı verdim
En İyi Cevaplar
Filanca gün şöyle demiştin bana
Falanca gün şöyle davranmıştın
Vs sırala sonra de ki, işte bunların hepsinden dolayı sana ne sevgim ne saygım kaldı. Ve ben beni daha çok seven benimle daha çok ilgilenen birini hak ediyorum de. Ve öyle biri de var ama seni bitirmeden ona yakınlaşmak istemedim. Sonra da 2 paragraf şiir;
Vicdanla birlikte, şeref ararım ben sevdiklerimde
Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim
Yeri gelir şerefsizleri de severim
Sana gelince...
Ne ben Sezarım,
Ne de sen Brütüssün...
Ne ben sana kızarım
ne de zatın zahmet edip bana küssün..
Artık seninle biz,
düşman bile değiliz..
Hadi tak sepeti koluna herkes kendi yoluna :))013 Yorumla
Soran+1 yılAhaha çok teşekkür ederim ne kadar detaylı açıklama olmuş traji komik bir ayrılık şekli olacak ama o bu şiiri bile haketmiyor ya canı çok yanarmı bunu yaparsam
Soran+1 yılEvet onu sosyal medya hesaplarımdan silmeyecegim hiç düşman değil gibi davranıcam hatta onu umursamadığımı görsün canı yansın hep
Soran+1 yılHahaha oda bu kadar sinir olurmu hiç laf sokmuycam hatta o yokmuş gibi davranıcam belki aşk sözleri paylaşırım olumlu şeyler onun canı yanarmı ayrılık sonrası böyle pozitif olursam?
Soran+1 yılPozitif olucam sonuçta mutsuz laf sokan aşk yazıları değilde olumlu olanlardan paylaşsam baskasına paylaşıyorum sanabilirmi?
Soran+1 yılTamam ona dikkat ederim ama işin acı tarafı hala onu seviyorum ;(
Soran+1 yılNe yazıkki seviyorum ve o yüzden canı yansın istiyorum benim gibi. çok teşekkür ederim yardımın için artık kader
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim amin :(
en aci verici nasıl oluyor biliyomusun?
hic bir sey yapmamak...
birsey demeden ayrilmak, sogumak, icini dökmeden...
ariyosa acmicaksin msjlara cevap vermiceksin kisacasi deger vermiceksin. en aci böle ayrilnak olur..214 Yorumla
Soran+1 yılAslında aklından bu geciyor en mantıklısı bir süre hiç irtibat halinde olmamak ama hatasını anlaması için son mesajımda su su nedenlerden dolayı senin istediğin için bu ilişki bitti demek
Soran+1 yılTamam bugünden itibaren başlıyorum sessiz oluyorum artık mesajlarına cevap yazmadan ta ki o ne oldugunu sorana kadar çok teşekkür ederim canım :)
Soran+1 yılInşallah canım :)
Soran+1 yılAaa inşallah oda acı çeker :) tek isteğim bu hatasını anlasın ve dönsün çünkü seviyorum :(
Soran+1 yılSabrederim canım eger beni sevip dönse ilgili olsa sabrederim beklerim inşallah :) çok teşekkür ederim bunu uyguluycam
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim canım amin :)
Soran+1 yılRica ederim canım :)
Seni kullandım bir başkasını seviyorum demen yeterli olur bence
015 Yorumla
Soran+1 yılOooo bu çok kötü koyar bencede ama onu seven birini kaybettiğini anlasın istiyorum onun davranışları yüzünden
Soran+1 yılHiçbişey demeden irtibatımı keseyim canım çok yanıyor çok ilgisiz :(
Soran+1 yılAslında dersler falan diyor ama hem online oluyor hemde bana yazmıyor bazen iki günde bir bazen üç dört gün yazmıyor bilmiyorum seviyorum desede burada çelişki var. sonuçta istese yazar özler değilmi? :(
Soran+1 yılHayatına biri gitmemiştir ona eminim ama başka ortaklarım önceden beri varmıydı ona emin değilim :) hep böyleydi valla be yapıcamı ne düşünecegimi şaşırdım
Soran+1 yıl5 aydır tanışıyoruz 3 aydır ilişkimiz var sayılır ama böyle olunca sanki sürekli bir ilişki değilmiş gibi toplasan birkaç gün diyesim geliyor canıma tak etti insan sevgilisi varsa ondan mesajlar bekler özlenilmek ister ama bu facete videolar izler paylaşır bana yazmaya vakit bulamaz. canı isteyince yazar
- +1 yıl
Böyle bir ilişki benimde başıma gelmişti, yazmaz sormaz. Aynı fakültede farklı bölümdeydik dersi olmaz gelir şans eseri görürüm falan.. Eski sevgilisiyle ayrılmış mecburiyetten, sonra öğrendim ki eski sevgilisini hala unutamamış. Kötü şeyler açıkçası bence sen neden öyle davrandığını öğrenmeye çalış. Başından beri böyleyse bir şeyler var gibi
Soran+1 yılİlişikisi yoktu eski sevgiliside yok yakın zamanda kendisi biraz rahatına düşkün yani sonuç olarak konuştuğu kızlar olabilir o konuda emin değilim ama bana ilgisiz olması bile çok kırıcı bir davranış. sevgilim var diyorum ama nerde hiç sanki yokmuş gibi beni rahat bırakmış umrunda değilim sanki. ayrılmak istiyorum diyecegim ve niye derse çünkü senin bu iliskiyi yeterince istemediğin ortada o yüzden ilgisizsin ve daha fazla dayanamıyorum yorma kendimi diyecegim
Soran+1 yılSağol canım yardımın için :) aynen böyle yapıcam artık ya bitsin ya düzene girsin tabi kafayı yiyecem
Soran+1 yılHaklısın canım çıkış kalmayınca mecbur ayrılık oluyor cok sagol tekrar :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
" GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM " yaz kindarlığı bırak seviyenide kalitenide düşürme olgun ol mantıklı ol bence. Gerek yok böyle şeylere basit insanlar gibi davranmayın. Mutlu değilsen seni kırıyorsa ayrılırsın biter. Çirkinleşmenin can yakmanın ne lüzumu var o halde senin ondan ne farkın kalır. EN fazla değmezmiş zaten ne yaptıysam iyiki yapmışım der. En güzel intikam değersizleştirmektir.
113 Yorumla
Soran+1 yılSadece artık seninle görüşmek istemiyorum diye bir mesaj yazıp atayımmı? nedenini sorarsa senin davranışların yüzünden sevgine ilgine artık güvenmiyorum diyeyimmi çünkü bilsin hatasını canı yansın benimki çok yanıyor :(
- +1 yıl
Hayır... hatasını felan söyleme... Bak aynen şöyle yaz...
" Ben düşündüm ve seninle artık devam edemeyeceğimi anladım. Bundan sonra görüşmek istemiyorum, Hayatta başarılar."
Bundan sonra ararasa açma hiç bir şekilde mesajlarına cevap verme zaten sevip değer vermişse kuduracaktır görürsün yok vermemişse umrunda olmaz. Ancak yaşa dikkat yaş üzeri erkekler genelde ayrılıktan sonra pek aramazlar adamın geçmişi ilişkileri önemli bana yazasan hayatta aramam mesela bir daha seni gebersem aşkından yine aramam. Sevgili olmuş ve ayrılmışsak. Senin bir şansın daha olmaz. Erkeğe ve yaşına dikkat yani.
Soran+1 yılO 23 yaşında ve özgürlüğüne düşkün aynen bu dediklerini yazayımmı?
Soran+1 yılOnun pişman olup yalvarması için neler vermem onun halini görmeyi herşeyden çok isterim böyle yapacagım kısaca yazacagım inşallah canı yanar pişman olur çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılCanımız yanıyor ondan Böyleyiz :) seviyoruz değer veriyoruz ama karşılık yok
Soran+1 yılÖyle yapıyorsa ayrılacağım zaman halinden belli olur heral :) umursamazsa zaten sevmediği ortadadır :)
Soran+1 yılAma anlattığım olaydaki erkek nasıl severki beni pek umursamıyor ilgi göstermiyor herzaman özlemiyor :)
Onu haklı iken haksız duruma düşürüp geçmişi ile yargılayalarak ben yapamayacam diyip g*t gibi ortada bırakmak
07 Yorumla
Soran+1 yılYani davranışlarından ve ilgisizliğinden dolayı bitiriyorummu diyeyim hangi sözü söyleyim ayrılırken canı yansın
Soran+1 yılUmutlansın ve ertesi gün hevesi kursağında kalsın terkedeyim yani böyle diyorsun? :) beni kaybettiğine pişman olurmu bunu yaparsam?
Soran+1 yıl:) tamam o zaman bunu denerim teşekkür ederim
Soran+1 yıl:) :) o zaman iyi
sana değer vermiyorsa ne yaparsan yap iplemez ama deger veriyorsa normal bitti demek bile koyar
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun ama onu terkedecegimi düşünmüyor biraz bencil o yüzden sessizcemi bitireyim? mesaj attıgında cevapmı vermeyeyim yoksa su su sebeplerden dolayı sana güvenim bitti bu iliski olmazmı diyeyim
Soran+1 yılBuluşalım diyicem ve orda yüzüne söyleyipmi ayrılayım yani hatalı oldugunu bilsin istiyorum onun sucu oldugunu hissetsin
Soran+1 yılTamam öyle yapmaya çalışcam eger vaktim yok derse buluşmayı bikaç gün sonraya ertelerse dayanamam bitsin derim
severken ayrılmak yanı ılıskının tam heveslı yerınde ayrılmak sebepsız
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun umrunda değilim fazla yani canıma tak etti onu pişman etmek istiyorum ayrılık olmasada ayrılık tarzı bişey ne yapsam yıkılır çünkü çok Çıkmazdayım :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kız arkadaşıma yaşadıklarımızdan sonra ( yaşanabilecek herşey ) karşıma oturtup bak benden sana abi tavsiyesi diye lafa girmiştim günlerce ağladı ama ondan sonra g. tü toplayamadık tabi ne beddualar yediysek levet atladık
09 Yorumla
Soran+1 yılBen söze nasıl gireyim sorun onun ilgisizliği ve beni önemsememesi umrunda değilim
Cevap sahibi+1 yılal karşına senden bana bir b*k olmaz ben önüme bakıcam mutlu olacagım biriyle olacagım gibi gir konuya zaten devamı gelir yelkenleride suya indirme aman kaş yaparken saçı başı yoldurma :D
Soran+1 yıl:) işi belli olmaz çok sinir olursa ne yapar bilmem ama duruma göre bakalım ne yaparım ve karşımda otururken bunları söyleyecek gücüm olurmu ona emin değilim cünkü seviyorum :(
Cevap sahibi+1 yılBu seviyorumları geçelim artık seviyorum derken bile olayda bir mantıık arayın herşey güllük gülistanlık değilse seviyorsun ama ya sonra ne olacak bak etrafına mutsuz olan herkes sevmeyerekmi birlikteydi hayır çogu severek :) sonun onlar gibi olmaması için simdiden adım at
Soran+1 yılHaklısın :( seve seve ondan vazgeçeceğim canım yanarak ama ona belli etmeyeceğim cünkü başka yolu yok
Cevap sahibi+1 yılben bir arkadasa daha anlattım burada :) 6 yıl bırlıkte oldum bırıyle son 3 yıldır deli gibi aşığım ama assla görünce yolumu degısıyorum bile. Bazı şeylerden fedakarlık etmelisin bunu hayat öğretmez sana yaşayarak öğrenecek olursanda cok kotu dusersin toparlayamayabilirsin
Soran+1 yılEn cok can yakanda bu madem sevmiyorda niye seviyorum diyip böyle bir ilişki yaşatıyor bana off açıkça istemiyorum dese onuda yapmıyor :(
Soran+1 yıl@AdamSmith oda yok
+1 yıltekmeyi vurmak veee geri donmemek pisman olup olmadigini dusunmeden onune bakmak emin ol en dogrusu bu
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kendimi masallarla uyutmamak lazım ama ona koysun istiyorum sosyal medya hesaplarımda ekli kalacak nasıl canını yaksam?
- +1 yıl
yok ya boswer yokmus gibi davran hatta sil onu hesabindan emin ol daha cok uzulur kiskanddirma faln cocukca isler
Soran+1 yılOda dogru aslında bianda silindiğini görünce yaşadığı şok ona yeter ama ben ne yaptım diyip pişman olması için en iyi yöntemi arıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı. Başkasından hoşlanıyorum de.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında çıldırtıcı olur ama o zaman hakkımda ne düşünür?
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu kına ve ona laflar hazırla.
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl laflar?
Başka erkeğe aşığım de.
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle diyipmi ayrılayım? o zaman pişmanmı olur yoksa kaşardan kurtuldummu der çünkü hakkımda kötü düşünsün istemiyorum pişman olsun istiyorum
Soran+1 yılTepkisi ne olur?
+1 yılBaşkasını seviyorum de olmasada varmış gibi davran
011 Yorumla
Soran+1 yılOnun davranışları hataları yüzünden bittiğini anlamalı sucu bana atmamalı. bana ilgi gösteren birine aşık oldummu diyeyim yoksa seni anladım bu iliski olmazmı diyeyim
- +1 yıl
Ya seninle ondan daha çok ilgileniyormuş gibi davran
Soran+1 yılKimle ilgileniyormuş gibi davranayım yani bitane sahte sevgilimi yapayım? :)
- +1 yıl
Mantıklı tabi gerçekten yoksa filmi sen yaz rolü sen ver yönetmeni sen ol
Soran+1 yıl:) tamam o zaman onun canı yansın yeter
- +1 yıl
Yanar seviyorsa gerçekten fena yanar başıma geldi benim canım yandı
Soran+1 yılGeri kazanmak için birşey yaparmı? sen yaptınmı?
- +1 yıl
O kişiye göre değişir ben uğraştım ama belli bir müddet sonra bende bıraktım
Soran+1 yılAnlıyorum bakalım o nasıl davranacak uğraşacagını bile sanmıyorum çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
O zaman haketmiyordur seni
Soran+1 yıl:( haklısın umrumda değilim zaten
Her turlusu koyar adama
00 Yorumlaaldatılmak :D
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani seni aldattımmı diyecem? o zaman ben suçlu olurum yani onun davranışlarından dolayı bitecek bir ilişki bu o yüzden canı yansın istiyorum
Soran+1 yılAldatmadım derse? elimde bir kanıt yokki buna dayanarak nasıl ayrılırım yoksa bana ilgi göstermiyorsun ondanmı anladım aldattıgını diyecem?
Soran+1 yıl:) aslında mantıklı tamam nedenini sorarsa bunuda söylüycem
Soran+1 yılNe?
Soran+1 yılAyrılırımda ama aklımdan atamam onu hemen yinede buna ragmen mesaj istiyormusun
Soran+1 yılSağol ama ben burdan biriyle ilişki düşünmem onu seviyorum o olmasa başka birkaç ay kimseyle böyle bişeye hazır değilim
Soran+1 yılKeske zorumada giden bu ya :( sevdiğim gibi sevilmiyorum
+1 yılyeni bir aşk...
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılırken ne diyecem?
+1 yılbilmemm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkeğe en çok koyacak canını yakacak ayrılık şekli nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler