kafası karışık
bir erkeği en çok etkileyecek ayrılık biçimi nedir
bir erkeği en çok etkileyecek ayrılık biçimi nedir
Bundan sanane? Senin iTEK işlin gücü milletin kuyusunu kazmak tuzak kurar gibi plan yapmak ve bela aramak mı? etraf zaten bu kafada olan bozuk arızalı psikolojik sorunlu kadınlarla dolu sende onların kervanın aeklenmek istiyorsun herhalde.
Bir erkek seni istemiyorsa sevmiyorsa istediğini yap hiçbirşekilde onu etkileyemezsin. Senden etkilenmeyen hoşlanmayan bir erkeğede takla bile atsan koymaz üzülmez dert etmez, bu tür hayalini kurduğun saçmalıklar ancaa Türk filmlerinde olur.
Kafası karışıksa demekki seni seçemiyor sevemiyor? sende eksiklikler arızalar sorunlar var? Önce kendini düzel ! diyeceğim ama senin yazdıklarına bakınca o erkeğin neden kafasının karışık olduğu ÇOK NET ANLAŞILIYOR.
Senden biran önce ayrılması ve birdahada geri dönüp bakmaması ve yeni birini bulması gerek bence.. olması gerken bu.
yolda beni görsen sasi olursun emre
Senden ÇOK VAR , sıkıntı yok.. etraf senlerle dolu.
Bakan ilgilenen olmazsa kendi kendine sorup durursun bu KİBİRLE "neden şaşı olmuyor bunlar insan değil mi " diye. Senle ilgilenen ezik abaaza AÇ köpekkler utansın.. hayatlarında insan görmemiş tipler bakar bence bu kibirle sana, o bakışında amacı tek bir şey için olur.
o da aşk sevgi değil :-)
Sen erkeği en çok etkileyen ayrılık biçimlerine kafa yormaya devam et ,
zeki insanlar ilim bilim teknolojiyle ilgileniyorlar, başka işlere odaklanıyorlar :-) senin boş yapmanla uğraşamazlar.
beyefendi burası soru sorma platformu, o an kafamı kurcalayan gayet iyi niyetli bir soru sormuşum kötüye çekmek sizin tercihiniz olmuş. aslına bakarsanız gayet güzel nazik hoş bir insanımdır bilim teknoloji demişsiniz ben bunlarin sizlere dersini veririm.. öfkenizi anlamış değilim bir terapi tavsiye ederim.. madem bu kadar bilim teknoloji meraklisi bir insansiniz bu uygulamayı kullanmayın
terapi alin emre bey
OK Ben masaj terapisi aliim :-) yorgunluğa iyi gelir..
ama
Sen kafası karışık bir erkeği hiçbir şekilde etkileyebilecek biri değilsin :-) öyle bi kapasiten yok.
"ben çok güzelim" diye Kasım Kasım kasılan KİBİRLİ BOŞ kadınlarla dolu etraf :-) çok varrr.. doluuu..
erkeğe hiçbir faydası OLMAYAN ve erkeğe tek etkileri ETi ve VUCUDU olan tipler :-)
Benim birlikte olduğum biri vardı ama evliydi Allah affetsin 1 ay içinde hemen herşeyi yaşadık o bitirdi hemde bir anda bitmesinin sebebi ben onun evli olmasını problem ediyordum kafam hiç rahat değildi boşancam diyordu ama güvenemiyordum evlerimiz birbirine çok yakındı gelince eli ayağı titriyordu sanırım korkuyordu bir anda bitirdi günlerce ne mesajlarıma ne aramalarima cevap verdi tabi bende saçma sapan kafamda kurup mesajlar yazıyordum çok sinirlenmiştim bir anda bir mesajla bitirmesine ona karşı hala hislerim var zaten yeni bitti çokta canım acıyor... Bence karşınıza alın düzelecek bir şey varsa düzeltin yoksa net olun karşı tarafın aklında bir şey oluşmasın ki saygıyla bitsin acı çektirmeyin çünkü bir zamanlar onunla mutluydunuz.
Yorumları okudum, insanların bu kadar vicdansız olmasına şaşırmasamda çok üzüldüm. Birinin nasıl daha fazla acı cekebilecegine dair tavsiyeler vermişler. İnsanlığımızı her geçen gün biraz daha kaybediyoruz.
Soruya gelecek olursak ayrılmak istiyor, devam etmem diyorsanız konuşun ve ayrılın. Ayrılığın etkileyiciligiyle uğraşmayın eğer olgun bir bireyseniz.
Bundan sonra ki hayatınızda, ilişkilerinizde dahil olmak üzere mutluluklar dilerim.
teşekkür ederim, belki kendimi eksik ifade ettiğim için böyle düşündünüz. vicdansız birisi değilim bana karşı hislerinden emin olmadığım bir insan dengesizliğiyle beni biraz üzdü ona da bunu soyleceğim zaten hislerim senin hissiz oldugunu düsündügüm icin azaldi fakat bunların onda etki etmesini yani benim kaybettiğinin farkına varmasını istiyorum
Cevap
5Cevap
Sevgi ve aşk
Bırı ıcın unutulmaz bı ayrılık acısı bırakmak ıstıyosanız onu sızı en cok sevdıgı zaman bırakmanız gerekır. Aksı halde kafası karısık olmasa da etkılenmez
sevdigini dusunmuyorum ilk evrelerdi yan yana iyi olsa da bunu hissettiremiyor uzaklasinca
Ozaman tam tersını yapıp sen ona daha fazla baglanmıs gbı yapıp anıden gıdeceksın anca oyle sasırır ama ıyı anılmazsın sjsjsj
ahaıqhaıqjaı sanirim ben çok pozitif bir sekilde bitirip bu sekilde sasirtabilirim
ters psikoloji sende ona aynısı
nı yap kaçan kovalanır hesabı yanındayken bişey yokmuş gibi yapıp uzaktayken soğuk yap yüksek ihtimalle sana daha çok bağlanmaya başlıcaktır tam o sırada da ayrılabilirsin
bu kadar uzatmak istemiyorum sanırım cunku uzaktayken konuşmuyoruz
o zaman direk ortada bişey yokken herhangi bi sebep belirtmeden ayrılmak istediğini söyle
her zaman bulunduğumuz ortamın dışına çıkartıp mesela kahve içmeye götürüp düşündüklerimi gayet pozitifçe söylemek nasıl olur sizce
en medeni ve güzeli bu gibi duruyo sen öyle yapmana rağmen seni üzücek bişey yapar ya da o bu medeniyetle yaklaşmazsa kendini güzelce açıklayıp kalkıp gitmelisin
o da kibarca yaklaşır tahminimce hem boyle olursa kendisini yer durur ben hata ettim kaybettim diye
bence kadınların kararli olup ayrılması ve geri adım atmamasi etkili oluyor yıllarda herseye Şu an ve idare eden kadının ayrıla bılme ıhtımalıne ihtimal veremıyor
Soru biraz enteresan iyi yönde mi kötü yönde mi? İyi yönde ise ilk tanıştığınız yerde bitirebilirsin. Kötü yönde ise o hayal gücüne kalmış.
kısacası aklında kalmak istiyorum ama beni zaten hep göreceğini biliyorum o yüzden de ekstra çaba harcamama gerek yok net bir sekilde kendimi ona açıklamak en iyisi
Yani çok karmaşık hale getirmeye gerek yok. Şunu tavsiye edebilirim sadece, onun aklında bir soru işareti bırakma. İrtibatını kesme, böylelikle hem bu duruma onu alıştırmış olacaksın hemde daha az tepki vermesine neden olacaktır. 4 yıllık bir ilişkisini bitiren arkadaşım, aradan 3 saat geçtikten sonra her yerden engellendi ve kız arkadaşı numarasını değiştirdi. Ertesi gün kızı aradığında, kız başka bir insanmış gibi cevap vermeye başlamış. Çocuğu zor toparladım. Halbuki tek yaptığı sevmekti ve gerçekten bunu hak etmemişti. O yüzden empati kurarak ayrılmanı tavsiye ederim.
knk seviyorsa aklinda kalirsin yoksa ne dersen de gerisi bos
iyi dedin ama zannetmiyorum cok bir sey hissettiginin artik guzelligme bakip bakıp düsünür durur
sen de o sirada guzelliğinle seni hak edeni bulursun nasil fikir
Kusura bakma ya boşluğuma denk gelmişsin sana karşı gerçek bir hissim yokmuş seni daha fazla üzmek oyalamak istemem bu sebeple ayrılmak istiyorum
şey nasıl olur bi kahveye çıkartıp mutlu bir şekilde sana karşı hislerim vardı ama bu dengesizlik sonucunda bitti falan diyip bu şekilde bitirmek. çünkü bu kişi beni hep görecek ve ben normal hayatımda zaten çok pozitif keyifli bir kizim onun da fiziksel olarak çok beğendiği biriyim kendisi ise daha kaygılı bir insan bana bakıp bakıp bu kızı ben nasıl kaçırdım diyebilir
Elbette senin tercihin sadece kendi yaptığımı söyledim ve adam etkisinde çıkamadı uzun bir süre
onun önemsiz biri olduğunu ayrıldığınızda hiçbir şey hissetmediğini sandırabilirsin
bana karşı şu an pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum ama bitirdikten sonra beni sık sık görecek o yüzden mutlu bir şekilde kahveye çıkarıp bitirmeyi düşünüyorum
Sg amna kodumun ayısı kış uykusuna yat
Böyle de
Kafasını daha çok karıştırarak ayrılmak
mesela
Tekrar konuş aranız iyi olsun sonra ay ben seni hiç sevemiyorum falan de ya da her şey iyiyken engelle
Sana çok önemli bir şey soracağım diyip söyleyemiyor gibi yap aklıma birşeyler geldikçe yazarım iyi mi kötü mü onu söyle
ya bence gayet tatlı bir şekilde süslenip kahve içmeye çıkartıp ona hislerimi dürüstçe söyleyeyim sende ki dengesizlik benim hislerimi bitirdi bunları gayet nazikçe söylersem daha çok etkilenir bence
Yok be o devir çoktan geçti mors olunca akılda kalıcı oluyor keşke öyle olsa 🤣
of of dovucemm onu goruceek mors olmayı ya ahajqjsıqja
🤣🤣 bak o zaman daha akılda kalıcı olursun
İntihar et uzun süre etkisinden kurtulamax😂
Bilemezsin herkes aynı değil
Başkasını unutmak için seni kullandım.
sonuçta bu doğru bi davranış değil bundansa pozitif yaklaşıp hislerim dengesizlikler sonucu bitti demek
Aslında soruyu tam açıklar mısın? Ben şöyle anladım çünkü ayrılmak istiyorum fakat ona öyle bir ayrılık bahanesi bulayimki etkilensin unutamasın vs
ayrılmayı aslında istemiyordum, ilk zamanlar birlikte keyif alarak vakit geciriyorduk daha sonra sebepsiz uzaklaştık bi yanlış anlaşılma sonucu ara verdik sonra barıştık güzel bir gün geçirdik ama eksik bir şeyler varmış gibi hissediyorum yani onun bana karşı hisleri olduğunu düşünmüyorum dolayısıyla benim de hislerim bitti biraz bunu ona açıklamak istiyorum acı çekmesinden ziyade benim için pişmanlık duymasını istiyorum
Belki de sadece güzel olman ona yetmiyordur?
Hicbir sey soylemeden gitmek bence
boyle olursa hayatımda baskasinin oldugunu dusunebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?