Merhaba. Her ne olursa olsun kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin aldatılmak ne kadar çok acı verse de, emin olun bir süre sonra duruluyor yaranız elbette kanamaya devam edecek oda bir süre sonra, kabuk bağlayacak umudunuzu yitirmeyin yaşama sevincinizi koruyun, yanlış insanlara zaman kaybı olarak bakmayın doğru olanı, bulmak için birer öğretmendir onlar dik durarak sabırla yaşamaya devam edin, sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin bir siz daha yok, bunun farkında olun her gecenin bir sabahı var güzellikler zorluklara göğüs gerdikten sonra, ortaya çıkar bunun bilincinde olarak hareket etmek lazım geçmişe bir sünger çekin yepyeni bir başlangıç yapın, sil baştan yapıp yeniden başlayın önünüze bakarak ilerleyin nihayetin de yarınların, neler getireceğini bilemeyiz kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun. Üzülme der Mevlana ve devam eder; Kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı aksine teşekkür et ihanet edenlere sadakati öğrettikleri için... Minnet duy yalancılara doğrunun farkına varmanı sağladıkları için... Mutsuz edenlere dua et mutluluğu daha derin hissettirdikleri için.. Herkesi sev yaşamına bir anlam kattığı için.. Hayat bu yüzden daha güzel siyahlar beyazı farkettirdiği için...
Bu coğrafyada insanlar nedense sürekli evlilik hayali kuruyorlar, ilişkiyi akışına bırakmıyorlar.
Özellikle kadınlar erkeklere sürekli evlilik baskısı yapıyorlar, söyleyerek ya da hissettirerek.
Karakteri düzgün olan erkekler karşısındakinin bu beklentisini gerçekleştiremeyeceğini en başından belirtip ilişkiyi sonladırıyor ya da ilişkiye hiç başlamıyor.
Ama erkek karaktersizse sadece seks yapmak için yüzük bile alabiliyor.
Burada özellikle kadınların yapması gereken evlilik beklentisi ve bu coğrafyanın bastırdığı duygusallıktan uzak kalmak.
İlişki yaşıyorsanız bir beklentiniz olmadan, gününüzü gün ederek yaşayın.
Gezin tozun, tatile gidin, sevişin vs... Olay evliliğe gidecekse gider gitmeyecekse gitmez, kasmayın bu kadar. Çünkü mesela baştan erkek çok aşıktır ama bir şekile soğur uzaklaşır, bu çeşitli sebeplerden olabilir, son derece insanca bir şey. Tabi ki aynı şey kadın için de geçerli, kadın da soğuyup uzaklaşabilir. Yani kimse kimseye evlilik diye baskı yapmamalı, bu baskı bile karşı tarafı soğutma sebebidir, çünkü birden bire omuzlarına çok büyük bir yük vermek gibidir bu baskı.
Aynı şey aslında erkekler için de geçerli, bu coğrafyanın kadını erkeği aşırı duygusal ve aşırı duygusal olmayan normal insanlarla ilişki yaşadığımız zaman karşı tarafın soğumasına, uzaklaşmasına anlam veremiyoruz, aslında biz anormaliz, bu ortadoğu denilen yer anormal.
Aldatma olayına gelince, adam soğumuştur ama bir türlü söyleyememiştir, başkaları dikkatini çekmeye başlamıştır en sonunda da olay bir yerinden patlamıştır. Doğru olanı benim duygularım bitti diyip ayrılmak, aldatmak değil.
İşin özeti kendinizi gereksiz yere kaptırmayın, güzel vakit geçirin, aşık olun, seksin doruklarına ulaşın ama evlilik hayalleri falan kurmadan yapın bu ki günün birinde biterse çok az yara ile kurtulun.
Bir de diğer taraftan bak: Evlenmeden kurtulmuş oldun. Her şerde bir hayır vardır. Kesinlikle birine güvenebilmek çok zor, o kadar iyi anlıyorum ki seni...
Ben de bir yıldır biriyle beraberdim. Oturduk, konuştuk. Bana uymayan bazı alışkanlıklarından vazgeçmesini, en azından peyderpey vazgeçmesi söyledim. Cevap tabiki feministçe geldi. Ve nihayetinde bitirdik. Olmuyor, olmuyor. Hiç kimse fedakarlık yapmıyor. Benim attığım adımların yarısını karşı taraf atmıyor. Sevgi sadece lafta kalıyor. Fedakarlık yok, ödün vermek yok, mücadele yok, zorluğa katlanmak yok... EE soğuyor insan bir süre sonra. Daha flörtteyken böyleyse, evlenince başa çıkılmaz deyip ayrılıyoruz sonra. BU yazdıklarım sadece kadınlar için değil, erkekler de böyle. Cinsiyetçi değilim ama mantığımı devre dışı bırakmak istemiyorum. Sevgi, yerini saygıya, hoşgörüye, tatlı dile, fedakarlığa bırakmadığı sürece iki kişi birbirini yer durur. Hep birbirlerinden beklenti içinde olurlar. Çıkar ilişkisinden öteye geçilmez. Her neyse.. Her şeyin ve herkesin hayırlısı... Herkes gönlünce eş bulabilsin. Kim neyi hak ediyorsa onu yaşasın.
Ah ya. Güven tam da böyle çok güvendiğiniz zamanlarda bi cam bardak gibi kırılıyor. Sizi bu noktada anlayamam ben, anlamam mümkün de değil zaten. Bi süre bunun acısı sizinle kol kola geziyor zaten. Ama hayat bu belli olmaz, imtihan dedikleri gerek maalesef.
Soru soruşundan aslında yanlış şeyi aradığını söyleyebilirim sana. Dizilerdeki aşk hiçbir zaman bulunamaz, çünkü gerçeklikten uzaktırlar. Başroller dürüst, yatakta bile basılsa geçerli bir sebebi olan idoller olarak tanıtılır, dizinin sonunda hep mutlu bir düğün sahnesi gösterilir. Bunlar fasa fiso, geçelim buraları. Aldatılmak, güveni temelinden zedeleyen bir davranış. Ama sadece partneri tarafından aldatılan değil, babasının annesini aldattığına şahit olan çocuklar için bir erkeğe güvenmek çok zorlaşır. Bir yandanda aslında sana çok büyük bir öğretisi vardır: Aç gözlerini! Kapılma hayallere! Sadece sevilmek üzerine ilişkiler kurma! Güven yoksa, saygı yoksa, ahlak yoksa, utanma duyusu, namus algısı yoksa (erkeklerde namussuzluk yapar, hemde büyük bir çoğunluğu), at gitsin o kişiyi, ne diye hayatının köküne kibrit suyu dökersin? Sevgi/ aşk bu duygular tek başına hiçbir ilişkiye yetmez, yeterli gelmez! Umarım tez zamanda atlatır, o kişiyi hayatından siler atarsın. Dilerim, okadar başarılı olursun ki, gün gelir adını duyduğunda, hiçbir şey hissetmez, yoluma devam edersin.
Aldatıldın diye üzülme diyemem ama sevinmen için sana teselli ikramiyesi verebilirim. Olayı iki boyutlu incelemek lazım, diyelim ki seni aldatması için gereken şartlar olgunlaşmadı ve sen seni gerçekten çok sevdiğini düşünerek evlilik hayali kurmaya devam ettin ve Evlendiniz bir de dünya tatlısı çocuğunuz oldu. Daha sonra aldatma eyleminin gerçekleşmesi için şartlar olgunlaştı ve aldatmaya meyilli lu an damat adayı olan şahıs o dönemde kocan oluyor yani seni aldattı ve öğrendin!! Ne yapacaktın o zaman ki yıkım mı daha büyük yoksa daha yolun başında olan yıkım mı? İyi idrak etmek lazım bazen şerden hayır çıkar ama biz göremeyiz bunu görmek için uğraşmayız bile verdiğimiz emeğe üzülürüz yapılan Fedakarlıklara yanar hayalim vardı diye diz döveriz halbuki şükretmek için vesilemiz vardır bunları erken fark ettim diye mutly olmamız gerekirken Kahrederiz ve daha sonra hayatımıza birini alırken de belki de günahsız birini zan altında tutarak acısını ondan alma boyutuna getiririz alt benliğimizi... Sana tavsiyem hayırlısı neyse o oldu diyerek hayırlısını istemeye devam etmen vardır bir bildiği Yaradanın...
Hababam sınıfında yaparsın anam yaparsın kuzucum repliğini hatırlattı. Ahlaksız, şeref yoksunu, bu hayattan ne istediğini bilmeyen, sayıların skor olduğunu düşünen birine denk gelmişsin. X, Y, Z kuşağı genel karekteristik özelliği demeyeceğim maalesef her kuşağın yaptığı, hayvansal dürtülerini beslemeye çalışırken ahlakının mağlup olduğunu göremeyen tüm değerleri ayaklar altına alan biri ile beraber olmaktansa böylesi daha iyi. Eğer dikkatli incelersen beraberken yaptıklarını muhtemelen hepsinin farkına varacaksınız belki iyi kamufle etmiş ama gizleyememiştir bundan sonraki süreçte daha temkinli ve daha iyi ilişkilerin olacaktır sevmekten ve sevilmekten asla vazgeçmeyin. Adem oğlunun en temel varoluşlarından biridir sevmek ve sevilmek. 🙂🙂🙂
Yakışıklı ve güzel insanların birilerini aldatma oranı yüksektir. Bunun temel nedeni ülkede yakışıklı ve güzel sayısının az olması yani ister istemez nefsi bir mücadele başlıyor genelde flortöz durumdan ciddi duruma geçmezler geçende aldatma olayına geçmiş oluyor işte
asıl soru şu gerçekten karakterini görebildin mi? yoksa sırf sevdiğin için ona mükemmel bir karakter mi dayattın?
hayal mi gördün? gerçeği mi?
herkes aşık olduğu insana mükemmel özellikler bahşeder aklında
namuslu gururlu güçlü zeki bla bla bla
gerçeği görmek istemez gerçek kapısına dayanana kadar.
bazen hayatın bize hediyeleri canımızı yakar buda onun işleyiş tarzıdır biz ise sadece piyonuz bazen ileri götürür bazen mat eder sende en acı yerden şah mat olmuşsun ama bu demek değil ki başka oyunlara başlanmıcak... nefes aldığın sürece devam eden bir serüven hayat şu an canın yanıyo büyük bir hayal kırıklığı içersindesin onca emek onca zaman hepsi bitti boşa geçti diye düşünebilirsin ama öyle değil zamanın ilaç olduğunu ilk kim söylemiş bilmem ama çok güzel söylemiş zamanla tekrar sevmeyi güvenmeyi başarıcaksın ki inan bu istemsizce olucak , ilk başta kurduğum cümlede bu yüzden geç bile olsa , acı bile olsa hayatında olmaması gereken bir adam hayatından çıktı aslında bu hayatın sana hediyesi... derin nefes al ve teşekkür et (not: eat pray love filmini izle )
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle bisey yaşamadım dort yıllık ilişkim var ama yaşasam şaşırır mıyım, açıkçası pek sasirmam. Karşıdakini seç bilmem ne yazmışlar, boş yapmayın arkadaşlar. Karpuz seçer gibi seçmiyoruz zaten taniyoruz ki evlilik düşünme aşamasına geliyoruz. Karşıdaki karaktersizse yapacak bisy yok. Erkeklere güvenmek malesefki büyük hata. Bi erkek yüzünden herkesi genelleme klişelerini de geçin artık. Fırsat olsa hepinizin yapcağını siz bizden daha net biliyorsunuz efendi ayaklarını bırakın. Sende salla gitsin maalesef hepsi böyle inan. Bende güzel aşkları türk filmlerinden izlemeye alstm artk. Mantık evliliği yaparsın belki, söyle kızlara doymuş artk pek de bu tarz şeyler yapmayacak biriyle. Yaparsa da koymayacak çünkü kabullenerek evleneceksin malesefki..
Çok üzüldüm gerçekten. Böyle hayal kırıklıkları yaşamak kolay değil. Biliyorum senin için de çok zor. Ve benim başıma böyle bir şey gelmese bile (ilişkim olmadığından dolayı) böyle şeyler okudukça gördükçe erkeklere olan güvenim kalmadi ve ilişki yaşamaktan korkar hale geldim açıkçası. Ama hayat böyle maalesef iyi kötü bu şekil devam ediyor hayatın her alanında hem mutlu oluyoruz hem de hayal kırıklıkları yaşıyoruz. Sen bugünleri atlatacaksın güçlü bir şekilde hayatını yeniden kuracaksın ve bu sefer hayatına senin değerini bilen birisi girecek buna inan. Bu senin için kötü bir tecrübe sadece.
O aşk dediğin şey kavuşunca pufff. İhtiras, kavuşma arzusu o emin ol. aşk meşk onlar filmlerde senaryolarda. Kavuşunca o heyecan sönüyor. Denendi. Saygı sevgi sadakat varsa sevgi olarak daim oluyor alışkanlık bağlılık olarak. En güzeli o.Önemli olan öylesine denk gelmek.
Aslında aşk diye bir şey yoktur sevgi vardır. Hayatının sonuna kadar yaşasan sıkılmayacağın, senin ona onun sana saygı duyacağı, karşılıklı sevginin vs. gibi özelliklerin barındığı ilişkiler her zaman sonsuza kadar gider ama sadece tipe dayalı olan sevgiler bir müddet sonra söner. Yani aşk diye bir şey yoktur hayatını adicağın insanı seçmek vardır.
hayır gerçekten sevenler var , karşına çıkan kişi karaktersizmiş , lütfen öyle düşünme , burada biride aynı sorunu yaşamış ve bir sonraki kişiye hep şüpheli davranmış ve pişman olmuş , o kişinin karaktersizliği yüzünden hayatını ve kendini mahvetme abla
Başına kötü bişey gelmemiş olsa bile kimseye %100 güven duymak ahmaklıktır. Hele ki şu zamanda, velev ki bu kişi ana baba eş bile olsa. Aksi halde hayal kırıklığı enkazının altında kalıyosun senin gibi. Tam olarak güvenebileceğin kimse olmayacak hayatında. Bunu bil kabullen ona göre davran.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dert etme yahu. Bizim nişanımıza 2 hafta kalmıştı. 10 yıllık dostum dediğim kişi sevgilime ilanı aşk etmişti ve güya evleneceğim çocuk emin olmak icin bana bunu 1 hafta sonra söylemişti. 1 hafta boyunca kız buna yazmış. Basta emin olamamış ben onu deniyorum sanmış. Bundan emin olmak için 1 hafta konuşmuş yani saçmalığa bakar mısın.
vay şeref yoksunu karı... bi de arkadaş olacak. ben anormal diye düşünüyorum genelde arkadaş ya kardeş sevgiliyi çalmaya çalışıyorsa asıl hedef arkadaşı ya kardeşidir bunun altında haset ve kin yatıyor. Sevgiliniz de konuşmamalıydı neyi araştırıyormuş? bahan bunlar yedekçi ruhu var erkeklerde nasılsa bi kadın dursun şöyle hazır benden hoşlanıyor kullanırım ilerde diye. Gerçekten seven adam hemen geri çevirir ama soru sahibi dediği gibi filmlerde olur galiba adam gibi adam.
@cicimod kesinlikle haset ve kin. Beni deli gibi kıskanmasa sürekli beni kötüler miydi. 10 yıldır yedigimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. En cok dostumu kaybettiğime üzülüyorum zaten. Şimdi hayatımda 1 tane bile arkadaşım yok. Kimseyle o muhabbete girmiyorum. Yok be sadık olanlar da var elbette. Biz nasıl sadık olabiliyorsak erkeklerde de vardır ama yedekleme konusunda da sana hak vermiyor değilim.
öyle arkadaş olmaktansa hiç olmasınlar daha iyi. Büyük geçmiş olsun derim. Siz başka birine odaklansaydınız şimdi de ona göz dikerdi. Ruh hastası bunlar. Allah böyle insanlardan korusun
@cicimod kesinlikle. Ona da kaşına gözüne vuruldugundan değil, ne hikmetse maaşını öğrendikten sonra aralarındaki elektrigin farkına varıp ertesi günü çocuğa yazmıştı. Nasil bir elektrikse bu. Simdiki sevgilim o çocuktan kat be kat zengin bunu bilse gelir altına yatardı canım kardeşim. Nasıl sinirlerim bozuldu ya hatırlayınca. Her sey para değil işte. Umarım sürünür.
emin olun yapardı ama mesele tek para da değil bence sizin o adamı bulmanızdı mesele. Bazı insanlar başkasının bişeylerini ister sürekli. Buna haset diyoruz işte. İyii uza duruyorsunuz insanın kişiliğini ne adar acı olursa olsun geç de olsa tespit etmek iyidir.
@cicimod evet kesinlikle bu zamana kadar nasıl taniyamamisim onu anlamadm ama kardes gibiydik iste. Baskalariyla ilgili konusur ederdi ama icinde bu kadar haset barındıran biri olduğunu anlayamamsm demekki. O yuzden kimseye yaklaşmıyorum artik
@GeriDöndümBebek yani hayatn önümüze kimleri çıkartacağını bilmeyiz ama iyi insanlar çok az. Bu yüzden dikkatli olursa canımızı acıtan olmaz. İnce eleyip sık dokumak misali.
@GeriDöndümBebek normalde bakılmaz zaten enişte dersin. Anormal şeyler oluyor olacak da. Insanlar yamuldu hepsi bu. ya da bazılarımız olarak biz cok saf düşünüyoruz.
Çok doğru ha enişte ha kardeş. Aynen katılyorum ama midesiz insanlar var demek ki. Bu sitede ne gibi msjlar alıyoruz bundan da görünüyor insanların içindeki kötülükler- annelerine hallenen kız kardeşi fantezicileri deyyuslar var. ruh hastaları işte. Demek öyle kızlar da var. Az olsa da oluyor. Hasta toplum işte. Dmek bişeyleri çocukken normal anlatamıyorlar ebeveynler mahremiyeti nasıl korumayı ahlak edep yok sorsan hoca gibi konuşurlar.
İnsanlara guvenme heleki erkeklere asla guvenme kendine guven bunu dedigim kim varsa nasil boyle diyorsun sende mi sahtekarsin der ben karsimdaki hic bir insani yalan soylicek kadar ugrastirmam belkide ondan lutfen sen once kendine inan ve guven sonra karsina biri cikar merak etme
Kedi civcivi yer. Bu durum kediye nasil güvenirim ile açıklanamaz. Her canli kendi doğasını yaşar. Bunu bilip anlamayacak kadar kavrayışınız yoksa kendinizi kandırıp evlenmeyin. Zaten esasen ne tek bir çiçekle, ne de tek bir böcekle koskoca bir ömür geçer.
Bu bakış açısıyla evlenme sen zaten evlilik tek eşliye bağlı olmayı gerektirir ve bazı ülkelerde evlilik yemini edilirken sadakat yeminine edilir bizde de hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde. Senin bakış açınla aile kurarsan eger çocuklarına yazık olur
@Tutku97 Evliligin konseptini yapanlar kime sormuş? Ben koyun muyum her söylenene inanıp kabul edeyim? Ayrıca allahsiz, kitapsız birisi olduğum için yeminle filan işim olmaz. Aklım ve vicdanım bana kafi. Tavsiye ederim, kullanmak isterseniz size de faydasi olabilir.
Kendini buna kurmaman gerekli zaten günün sonunda beynin sana güven ya da güvenme diyecek aslında hep söylüyor bizim önümüze bunlar düşüyor ama maalesef görmezden geliyoruz Bence bu süreyi biraz kendini dinlemekle geçir derim sana en iyi gelecek şey bu
Ayni olay bir arkadasimin basina geldi Dügün organizasyonu yapan gelin hanim zurnaciya gönlünü kaptirmis dügüne 4 gün kala ayrilma karari aliyor :) ilahi adalet Zurnaci buna diyorki ben seninle sadece arada bir yatmak icin takildim keske ayrilmasaydin. Arkdasim direkten döndü cok sükür oda 3 yildir ayni soru ile dolasiyor "nasıl güveneceğim?".
@Ateşliikızzz11 Sirf yakisikli oldugu icin böyle bir eylem gerceklestiridigini düsünmüyorum ayrica sirf yakisikli diye evlenme hazirligi icindeyken baska bir erkekle beraber olmazsin. Bence daha farkli seyler vardir kizin zurnacidaa gördügü bizim göremedigimiz.
Evlilik hayali kurmayacaksın sonu aldatılmakla hüsran oluyor erkekler kadınlardan daha çok aldatıyor ve aldatmalar çoğaldı bu zamanda ağlama değmez kardeşim için sana değer vermeyene değer vermeyeceksin üzülmenize dayanamam kimseye güvenme ne olursa senin gibi çiçeğin nesi vardıda
şans yaver gitmişte köprüden önce son çıkış yakalanmış en azından bunu düşünerek teselli aranması gereken tatsız olay.
Tanım; artık yoğurdu üfleyerek yemek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
28 yaşından sonra kadın için evlenmek zor. Erkek içinse çok basit. Para yapmış olgunlaşmış oluyo erkek ve peşinde ztn 8-10 tane kadın oluyo. 18-27 yaş aralığında da kadınların peşinde koşuyor erkekler 😜
kadın gençken değerlidir.
Erkek para kazanmışken ve olgunlaşmışken değerlidir.
En azından evlenmeden önce öğrenmişsin 🤷🏻♀️ Gerçek aşk vardır hatta dizilerden filmlerden daha güzeldir fakat çok az kişi yaşar gerçek aşkı. Aşk bir süreden sonra karşılıklı sevgi ve aidiyete dönüşüyor birbirine bağlılık gibi🤷🏻♀️
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum.. Valla bazı kızlar var hemen ardından başkalarıyla tanışıp yeni bit yola girebiliyor..
Şahsen ben o kadar güven sorunu yaşıyorumki o yola girsem bile kendim mahvediyorum bitmesi için öyle şeyler birdaha başıma gelcek korkusundan :/
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cok zor bir durumuş cidden ama şöylede duşun demeki senin icin hayirli dogru kişi o degilmiş. Guvenin sarsildi şu an ama unutma hayat suprizlerle dolu bir bakmişin karşina biri cikmiş ve iyi ki o kişiyle evlenmedim diceksin. Zamana birak herşeyi. Seni aldatan şahis yanina kar kalir sanmasin elbet bedelini bir gun ödicek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Senin yaşadığını ben de yaşadım. Tam nişanlanmamıza aylar kala öğrendim ve çok mutluydum o ilişkide. Tecrübeden söylüyorum, evet çok acıtıyor çok üzülüyorsun ama asla hayat bitmiyor. Aşkta bitmiyor.
Şükret evlenmeden ortaya çıktı. Evlendikten sonra öğrenseydin çok daha zor olurdu ayrılık, daha sancılı geçerdi bu süreç. Allah'ın seçilmiş kulusun ki kötülüğünü görebildin.
Doğru insan karşına çıkıyor. Kendini sev ve akışına bırak aşkı.
yaşadığımız kötü tecrübelerin etkisinde kalarak hayata devam edemeyiz. kendine zaman tanı :) hayatına girmeyi hak edecek insanlar şüphesiz hala varlar.
Gerçek aşk varsa doğru seçim yapmak lazım. Parali diye , güzel / yakışıklı diye balıklama atlarsan bir ilişkiye o zaman olacaklardan sen sorumlu olursun. Gerçek sevenle olursan hayatın boyunca aldatmaz seni.
Birine tamamen güvenmeden önce hep bi yanılma payı bırak ki böyle şeyler başına geldiğinde hayatın sonuymuş gibi düşünme. İlerde aklına bile gelmicek bende aldatıldım karşı tarafın karaktersizliği senin bir suçun yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de sevildiğime aşırı inandırıldım aileler tanısacaktı sonra sebepsiz çekti gitti kimseye inanmıyorum ben artık hayatıma kimseyi almak istemiyorum ve ben hiç olmamısım gibi hayatına devam edebiliyor erkeklerin geneli böyle sanırım 2 ay oldu kalp kırıklığından yıprandım hala ağlıyorum ama o ne mi yapıyo aynı mutlu şekilde devam o yüzden sakın üzme kendini aldattıysa bakma yüzüne
Alakası yok.. Oluyor öyle şeyler sen yine de başkalarına karşı güvenini sarsma.. Bak evlenmeden böyle bir şeyi gördün, hayırlısı oldu.. Evlenince boşanma vs durumları daha kötü etkileyecekti seni.. Yol yakınken insanları öğrenmiş oldun..
her şey insanlar için tabi seveceksin tabi güven olacak ama şuanda hayat sana o kişi o karakter hakkında bir tecrübe verdi bu tecrübe ile doğru kişi doğru karar olacak bardak kırıldı diye sudan vazgecilmez
Bu neden kaynaklanıyor biliyor musun kör kütük aşık olunuyor karşıdaki kişinin kötü bir şey yaptığını düşünmek istemiyorsun düşünmek istemiyorsun görmek istemiyorsun
Aşkın gelip ve geçici olduğunu acı da olsa öğrendim. Saygı sevgi varsa ilişki yürür çünkü bir müddet sonra olay aşktan çıkıp alışkanlık olayına dönüşüyor.
Aşk diye bir şey yok hepsi yalan saçma sapan şeyler insan aşık olmayı bırakıp kendine önem vermeye kendine zaman ayırmaya başlayınca profesyonel bir insan oluyor. 😎😁
Benim de yaklaşık 11 yıllık beraber olup aynı zamanda nişanlı olduğum kadın tarafından düğünden bir kaç ay önce aldatıldım. Hayat bu neler gösteriyor işte.
kadinin ruhu olmayıp bedenine para ile ulastigimiz muddetce askinsiz yok edersiniz. kadından yaz tanisalim asgari ucretli calisanim. soru sordum karim ol senin kolen olum. tek istedigim sana yalvarıyorum ayaklarına kapaniyorum ne olur beni gene. l eve gonderme evlen. ne olursun Allahi hatri için
Filmler sadece kurgudur. İnsanlık aşkın anlamını bilse oturup düşünürdü. Sizin durum hevesmiş, bitmiş. Aşk olsa bitmezdi. Bir taraf bu konuda beceriksiz oluyor. O da karşındaki insan olmuş.
@uyumamlazim ahirda dolasirsaniz karşınıza hayvan/şerefsiz çıkacak haliyle. Adam görünce kaçıyorsunuz ama Nerede bir it pust var onun peşindesiniz Tercihiniz arıza..
@uyumamlazim konuşmaya gelince her poku biliyorsunuz ama. Aklin/ız ne ise yariyor, iti kopugu secemiyorsan/ız? Parasi varsa biraz da tipi yerinde ise... Bir tarafiniz düşüyor. Ne inanci var mi diye soruyorsunuz Ne de merhametli mi diye... Müstahaksiniz...
Lisede aşık olunca hissettiğim duyguları şu zamana kadar başka kimseye hissetmedim sanırım bu hayatta 1 olan bir şey ve ben onu yanlış kişiye bilmeden harcadım
Bende aldatıldım 4 buçuk yıl önce maalesef sırf asker olduğum için benimle sevgili oyunu oynamış en son eski sevgilisinden hamile kalmış. Ya beni böyle kabul edersin ya da kabul eden çıkar dedi. 5 yıl olacak neredeyse 27 yaşındayım hala hayatımda kimse yok kimseyi de güvenip hayatıma alamıyorum. Zamanla yalnızlığa alışıyor insan çok zor oluyor ama alışıyor