Her şey o kadar gerçekti ki nasıl yaptı bunu anlamıyorum. Bir daha nasıl birini hayatıma alacağım, nasıl güveneceğim?
Bu dünyada hiç yüzüm gülmeyecek mi?
Bu dünyada hiç yüzüm gülmeyecek mi?
Erkeklere güven olmayacağının bir kanıtı daha. Çok üzgünüm senin adına 5 yıllık ilişkimde aldatıldım ne hissettiğini iyi anlıyorum. Önce diyorsun ki kalbim bu kadar kırıkken kime güvenebilirim nasıl birine emanet edebilirim? Ama sonra allah karşına öyle birini çıkartır ki şaşırır kalırsın. Allah bir kapıyı kapatırsa daha güzelini açar emin ol.
Hem erkeklere güven olmayacağının kanıtı demişsin hem de Allah daha güzel kapı açar demişsin. Daha güzel kapıdan kadın mı çıkacak? Bu arkadaş başka bşr kadınla mı evlenecek? Çelişki. Neyse aldatma kişilik meselesi. Allah herkese layığını verir inşallah 🤲
Benim de hayallerim yıkıldı. Hiç sevilmediğimi ve beni hiçbir şeyi olarak gördüğünü anladım. Sevmiyordun, bu zamana kadar neden hayatında tuttun sonra hiçbir şey olmamış gibi engelleyip gittin?
Hayır, yanlış kişiler tercih ediliyor yoksa herkes srfsz değil yani ve her zaman her şeyi bilemeyiz göremeyiz ama bazı şeyler çok ortada oluyor genelde insanlar giremiyolar sanırım ya da görmezden geliyolar
Cevap
14Cevap
Yorumlarda erkekler böyle vs demişler hep ama cinsiyet değil karakter meselesi. Karakteri bozuk olan buna meyilli olan aldatır. Öyle de güzel oyun oynar ki gram kıl kaptırmaz. O bunu yapmışsa nasıl bir insan olduğunu gösterir bu. Ne kadar acı verici bir durum bilmiyorum ama eminim ki zordur. Yanlış bir insandan kurtulmuşsun. Sırf bu insan yüzünden doğru insanları da hayatına almamazlık etme. Öyle bir aşık olursun ki sanki hiç onu sevmemiş gibi. Ve asla da isyan etme. Demek ki bu senin imtihanınmış. Her şey geçecek emin ol. Sadece biraz zamana ve kendine vakit ayırmaya ihtiyacın var. Hakkında her şeyin hayırlısı olsun. Doğru insanı bulursun inşallah 🥰💖
Eski Türk filmlerinde kaldı iyi ki olmamış sonu daha kötü olurdu seni gayet iyi anlıyorum güvenin kırıldı hayatına belli bir süre kimseyi koymuyacaksın rabbim yar ve yardımcın olsun insallah kardeşim Allah onunda belasını verir merak etme
Insan bir kere yanlis bir adams denk geldigi zaman, unutsuzluga kapiliyor. Bütün erkekleri bir ediyor gözünün önünde.
Bir gün bakmissin ki dogru adami bulmussun. Sabr et. Ve her serde bir hayr oldugunu düsün
Herseyde vardir bir hayir illa ki. Bu durumda ne desek bos olacak ama birdey oluyorsa illa ki olacagi vardir da yeni kapinin acilmasi gerekiyordur. Donem sancili olacak ama olsun
Kadınlar hayatları boyunca en doğru kişiyi ararlar ama olunabilecek en kötü ve ya zengin erkeklere aşık olurlar normal yani yaşadığın
Geçmiş olsun evlilik öncesi olmuş ucuz kurtulmuşsunuz. İleride olsa daha kötü olabilirdi. Sakın affetmeyin.
her şey nasip kısmet demek hayırlısı değilmiş, nadipin değilmiş olmamasin diye kader ordan oraya vurur
Her şeyde hayır vardır, doğru insan zamanı gelince seni bulur
Çok dert etme ilk aldatılan sen değilsin sonda olmayacaksın..
İnanma öyle aşk meşk falan filan mantık en güzeli.
Bende ayrıldım evlilik düşünüyorduk aileler tanıştı ama aldattı çünkü her hareketinden belliydi düşündüm gördüm ve o senaryo gitmiyor aklımdan ama hayırlısı buymuş neden diye sorarsan tanımış oldun
Beni nisanlim aldatti. Evlenmeden 10 gun once ogrendim dunya basima yikildi
Bende aldatıldım daha önce. Ne hissettiğini anlayabiliyorum ama geçer. Her şey geçer
Doğru adamları kimse sevmez yanlış adamları sever peşinden koşar.
Seven varken verene giderler genel kural maalesef
Doğru kadınlar da sevilmiyor. Kötü karaktere sahip kadınlar daha çok ilgi çekiyor. İyi kadınlar sevdiği için değer görmüyor.
@DedektifMinnie Doğru kadın hiç karşıma çıkmadı sevgisinide hissetmedim maalesef
Hayır ama herkeste olmadığı kesin
Her şeyde bir hayir vardir.
Geçmiş olsun kardeşim umarım çabuk atlatırsın.
Kimseye güvenmeyin ya
Filmlerde de artık aldatıyorlar
😬
Nasıl bir aldatma. Yanlış anlama ihtimali?
Beladan kurtuldugun icin dua et
Pardon? Yaşın kaç, ne kadardır tanıyordun onu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?