Aynı sınıftan olduğum kişiyi reddettim ve simdi sevgilisi var?

Aynı sınıftan olduğum kişiyi reddettim çünkü ters bir durum olsa o sinif benim cehennemim olurdu ve çok soğuk bir insanım çekingenim nasıl yapacağımı bilemedim arkadas olabilecegimizi soyledim her defasinda istemedi ayrıca çok fazla ders çalışmam gerekiyordu ve bi engel olarak gördüm bu bahaneyi söyledim ztn ama pes etmedi sürekli bi çözüm aradi ve her defasında tersledim bazen de kapilip gittim bu şeye yüz yüze hic konuşmadık bölüm seçtiğim icin aynı sınıfa düştük ve online eğitim vardi fotomu ortak arkadaslarimizdan almis neyse sonra onun arkadasi yazdi sevgili olun diyerek onu da tersledim ve arkadasiyla da yakin olduk ve o da baskasini seviyordu ama sonradan reddedildi falan ve benimle flort gibi bisey oldu ama teklif falan yoktu konusuyorduk sadece ve ztn 2 hafta falan sürdü bu durum ve ayni sinifta oldugum kisiden de uzaklastirmistim kendimi ve bana yazdi hayirli olsun die dalga gecer bi hali var gibiydi bilmiyorum tam anlayamadim ve son konusmamiz oldu grublarda atın şunu falan dedi kavga cikti herkesle uzaklastim siniftan cunku cogunlugu onun arkadasiydi sonra o baska biriyle konusmaya basladi direk o an kiskanmistim bana yaptigi seyleri ona yapinca tüm hesaplarimi falan silip uzaklasmistim anlamistim sevmedigini ama ilk defa bana o kadar ilgili düşünceli biri vardi yüz yüze egitime geçince sürekli ona bakasim geliyodu sanki böyle tanimak ister gibi tuhaf bir histi o kızla geziyodu arkadaslar diye dusunmustum ama sonra cikista elinden tuttugunu gordum o an hersey altust oldu servise bincektim gercekten bayilcak gibi oldum o anin şokuyla en kötü hissettiğim anlardan biriydi onu görmeyince sorun yok varliğini bilmeyince sorun yok ama onu görünce sürekli ona bakmak istiyorum onları görünce kaciyorum bakamiyorum bile sürekli bizim siniftalar ve geçen gün sinifa girdigimde ordan arkadasi yanima koştu konustu falan iyice dibime girdi uğrasti tersleyip cantama gittim bisey alcaktim tam alirken ordan biri sonradan gelir aklim basima dedi ve tek yabanci kisi bendim
Aynı sınıftan olduğum kişiyi reddettim ve simdi sevgilisi var?