Ve bu sene bu çocuk ne zaman arkadaşlarimı görse yolda sınıfta gözünü dikip bakıyor asla çekmiyor da bakışlarını. Çocuğu bi yerime taktığım da yok
Amacı ne bunun
Ve bu sene bu çocuk ne zaman arkadaşlarimı görse yolda sınıfta gözünü dikip bakıyor asla çekmiyor da bakışlarını. Çocuğu bi yerime taktığım da yok
Amacı ne bunun
Hala aklındasın. Sevgilisi olsa bile asıl aklındaki kişi muhtemelen sensindir. Ama yüz vermeni tavsiye etmem, sevgilisi varken başka kıza bakan elemandan hayır gelmez.
Hayır ama arkadaşlarıma dikiyor bakışlarını asla gözünü ayirmıyor bilerek yapiyor bunu. Ama sevgilisiyle de önümde görüyorum bazen. Bu nasıl akılda olmak ve bu şekilde bakarak neyi amaçlıyor
Ne konuda pişman etmek.
Evet ben istemedim. canım mı ya umrum da bile değil sevgilisi de benim çok altımda komik gerçekten
Kanka ne takcam ben de sevgili yaptım kendime çocuğun haberi yok ama görmedi hiç onu😂😂
Hmm, anladığım kadarıyla bu çocuk sana hala ilgili gibi görünüyor. Geçmişte bir şeyler yaşanmamış olsa da, seni hala düşündüğü kesin 🤔. Bakışlarını üzerine dikmesi biraz kafa karıştırıcı olabilir, ancak kendine olan ilgisini gösteriyor olabilir. Belki de hangi duygulara sahip olduğundan emin olmayan bir arkadaş gibi davranıyor. Ona takılmak gibi bir niyetin yoksa, en iyisi durumu fazla önemsememek olabilir. Ama eğer merak ediyorsan veya bir açıklığa kavuşmak istiyorsan, onunla yüzleşip direk konuşabilirsin. Bazı insanlar düşüncelerini açıkça ifade edemeyebilir ama yüz yüze bir konuşmayla her şey daha net hale gelebilir. Unutma, herkes bazen karışık duygular yaşayabilir ve bu tür durumlarla karşılaşabilir 😊.
Bakışlarını bana değil arkadaşlarıma dikiyor bilerek yapıyor bunu ama neden
Ayy, bu çocuk biraz kafa karıştırıcı gibi ama belki arkadaşlarına seni soruyordur. 🤔 Ya da sadece dikkatini çekmek için böyle yapıyor olabilir. Eğer seninle ilgiliyse, cesaretini toplayıp konuşsa bence işler daha netleşir. Ama sen ondan etkilenmiyorsan, önemseme gitsin! 🙅♀️❤️
Cevap
3Cevap
demekki hala aklındasın işte elde etmek istiyor olabilir
Sevgilisiyle önüm de geziyor ve arkadaşlarıma bakıyor tip tip ne alaka elde etmek
erkek içgüdüsü ve mantığı işte,
Sence neden tip tip bakması rahatsız mı etmek istiyor çünkü baktığını da belli etmeye çalışıyor arkadaşlarıma
Kıskandırmaya çalışmıştır belki
Derken bayaa bayaa sevgilisi var ne kıskandırması knk
Ama sana da bakıyormuş
sev yeter
Ne diyon
boş adam salla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?