Arkadaşlar özet geçiyorum liseden bi arkadaşımla tekrar konuşmaya başladım. Lise biteli 4 yıl oluyor bu sene. Çocuğa çok yükseğim. Lisede ufak bir flörtümüz olmuştu ama ben sınav senesinde bir ilişki istemediğim için olmamıştı. Araya zaman girdi hiç konuşmadık. Benim uzun kısa ilişkilerim oldu arada onun da ilişkileri olmuş. İkimizin de 1 yıldır hayatında kimse yok. Ben kariyerime odaklandığım için kimseyi almadım hayatıma o da kadınlara güvenmediği için istememiş.
Bir haftadır konuşuyoruz. Ben onu beğendiğimi ve tekrar şans vermek istediğimi söyledim. O da aynı fikirde olduğunu benden çok hoşlandığını ama bana güvenemediğini söyledi. (Haklı çünkü sevgililerimi aldattığım bir dönemimi gördü, ama ergenlik hatasıydı düşündüğümde bile kendimden utanıyorum) ama yine de bana güvenmeye çalıştığını görüyorum. Ben de güvenini kazanmak için çok çabalıyorum. Ama bazen bana güvenmeyecekmiş gibi hissediyorum. Mesajlarına dakikasında cevap veriyorum. O geç cevap verse de benbu konuda dikkatliyim. Kafasını karıştıracak bişey olduğunda o sormadan ben açıklıyorum.
Yeni insanlarla tanışacak enerjiyi bulamıyorum kendime o benim için hem tanıdık bir liman hem de çabalamama değecek bir insan.
Bir haftadır konuşuyoruz. Ben onu beğendiğimi ve tekrar şans vermek istediğimi söyledim. O da aynı fikirde olduğunu benden çok hoşlandığını ama bana güvenemediğini söyledi. (Haklı çünkü sevgililerimi aldattığım bir dönemimi gördü, ama ergenlik hatasıydı düşündüğümde bile kendimden utanıyorum) ama yine de bana güvenmeye çalıştığını görüyorum. Ben de güvenini kazanmak için çok çabalıyorum. Ama bazen bana güvenmeyecekmiş gibi hissediyorum. Mesajlarına dakikasında cevap veriyorum. O geç cevap verse de benbu konuda dikkatliyim. Kafasını karıştıracak bişey olduğunda o sormadan ben açıklıyorum.
Yeni insanlarla tanışacak enerjiyi bulamıyorum kendime o benim için hem tanıdık bir liman hem de çabalamama değecek bir insan.
Güncellemeler
+1 yıl
Sormaya çalıştığım şey sizce bana güvenir mi? Güvenmesi için ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bi şans verin kanka o zaman
O bana güvenir mi güvenmesi için ne yapmalıyım bilmiyorum
Biraz zaman geçirin dışarı falan çık samimi ve açık davran o da seviyormuş zaten olur o iş sen sadece söylediklerimi yap
Aslında biraz kendimi kaptırmaya başladım biraz da bundan korkuyorum. Eğer bütün çabama rağmen güvenemezse çok üzülürüm. Kendi ettiğimi buldum çünkü
Bak beklentin olmasın tamam mı zihninde eski bi arkadaşımla yakın oluyorum olarak kodla kafana ve zaten olmayacakmış gibi düşün beklentide olma kötü olursun
Ama devam et olur o iş
Ben de beklentiye girmemeye çalışıyorum ama bunca işimin yoğunluğumun arasında bok varmış gibi tutuldum adama. Resmen 4 yıl öncenin acısını çıkarıyor. Mesajlarıma geç dönüyor arada şakayla karışık aldatma iması yapıyor. Çok bozuluyorum. Dün mesela bi bara gittim içiyordum tek başıma kimseye haber vermedim sadece o biliyordu. Asla yalnız olduğuma inanmadı dedim inanmıyosan gel bak ne yapabileceğimi söyle sadece yapayım
Ama inanmadı bana hem mesajlarıma geç dönüyor hem dediğim imaları yapıyor. Ben bozulunca gönlümü alıyor özür diliyor
Dün gece mesela o güvenmeyince çok üzüldüm ben telefonumu kapattım açmadım sabaha kadar. Sabah açtım baktım defalarca aramış mesajlar atmış merak etmiş
Bak o durum inanılmaz zor bi durum bende yaşadım ben club Djliği yapıyorum tamammı bir sürü kız arkadaşım var hepsiyle takılıyorum ediyorum bir ara bi ortaokuldan mı ne bi arkadaşımla konuşmaya başladım o da alt sokağımdaymış beni takip ediyormuş instadan falan hep görüyormuş hikayelerimi clublarda olduğumu vs yanımdaki kızları aşırı kastı bu durumu sonra ben kafa karışıklığını hallettim sonra instaya bi gönderi attım yoruma clubdan bi kız 😍😍😈 atmış sonra kız başladı bu ne bu kız kim vs diye anlıyomusun seninkide aynı inan baya uğraşman lazım dediğim gibi samimi ol açık ol ana gerçekten biraz emek harcaman lazım ama seviyorsan yaparsın zaten
Seviyorum evet. Sadece bugüne kadar hiç bu duruma düşmemiştim. Kimi istediysem gidip aldım onu. Beni kıskanan kısıtlayan kim olduysa hep kendim soğuyup uzaklaştım. Ama bu sefer takılıp kaldım adama. Bir de sorsan adamı yakışıklı sarışın mavi gözlü uzun boylu manken gibi bi çocuk. Ama benim hiç tarzım değil yani normalde sokakta görsem dönüp bakmam. Yıllarca bizi hep yakıştırdılar ikimiz de oralı olmadık. Bir tek lise sonda ufak bi flörtleştik. şu an çok çaresiz kaldım. Sen de yaşamışsın o yüzden durumumu da çok iyi anlarsın zaten. Hani güvenmemesine kızamıyorum çünkü tamamen benden kaynaklı bu sorun.
Hani sana da güvenilmemesine bişey diyemezsin çünkü dışarıdan bakınca ikimiz de güvenilir insanlar değiliz
Bir de ben çok sert bir insanım kıskansa bilr o kim bu kim diye soramaz bana. Bunu bildiğim için kendim açıklıyorum
Anladım kanka kendin ol iyi davran ona inan sana ısınacaktır bende istediğim tüm kızları elde ettim garip davranana yol verdim ve eğer benim gibi sende eskiden olan bir şey olmuş ve kalmış biriyle yıllar sonra bi şans tanımanız inan güzel bir şey olmuş sen biraz onunla vakit geçir güzelce konuşun inan onun sana güveni gelecektir ki o da seni seviyor süper sadece biraz uğraşmalısın
Umarım olur
dekoltene bakıyomu mesela
Hayır
Okul forman nasıl ki
Biz liseyi bitireli 4 yıl oldu