Lise arkadaşıma aşık oldum?

Arkadaşlar özet geçiyorum liseden bi arkadaşımla tekrar konuşmaya başladım. Lise biteli 4 yıl oluyor bu sene. Çocuğa çok yükseğim. Lisede ufak bir flörtümüz olmuştu ama ben sınav senesinde bir ilişki istemediğim için olmamıştı. Araya zaman girdi hiç konuşmadık. Benim uzun kısa ilişkilerim oldu arada onun da ilişkileri olmuş. İkimizin de 1 yıldır hayatında kimse yok. Ben kariyerime odaklandığım için kimseyi almadım hayatıma o da kadınlara güvenmediği için istememiş.

Bir haftadır konuşuyoruz. Ben onu beğendiğimi ve tekrar şans vermek istediğimi söyledim. O da aynı fikirde olduğunu benden çok hoşlandığını ama bana güvenemediğini söyledi. (Haklı çünkü sevgililerimi aldattığım bir dönemimi gördü, ama ergenlik hatasıydı düşündüğümde bile kendimden utanıyorum) ama yine de bana güvenmeye çalıştığını görüyorum. Ben de güvenini kazanmak için çok çabalıyorum. Ama bazen bana güvenmeyecekmiş gibi hissediyorum. Mesajlarına dakikasında cevap veriyorum. O geç cevap verse de benbu konuda dikkatliyim. Kafasını karıştıracak bişey olduğunda o sormadan ben açıklıyorum.

Yeni insanlarla tanışacak enerjiyi bulamıyorum kendime o benim için hem tanıdık bir liman hem de çabalamama değecek bir insan.
Güncellemeler
+1 yıl
Sormaya çalıştığım şey sizce bana güvenir mi? Güvenmesi için ne yapmalıyım?
Lise arkadaşıma aşık oldum?