Sevgilim bana dokunduktan sonra beni terketti?

Eski sevgilim iki gün önce beni terk etti bana dokunduktan sonra. muhafakar bir ailenin kiziyim. Ve kendimden okadar cok utanıyorum ki vefalı annem bunu öğrendikten sonra bile beni affetti ama ben kendimi affedemiyorum. cinsel ilişki falan olmadi zina falan. Ama sonuç olarak bana dokundu. Ve beni terk edeceği aklindayken hala bana nasil dokunur ayrıldıktan sonra düşününce bütün puzzler yerine oturmuştu kafamda. Seven erkek dokunamaz ya istemiyordum bile dokunmasını. Sorumluluk alması lazim boyle bir sey yapicaksa. Helalin olmayan birine dokunamaz. Ama bendede suç var napip edip dokunmasını engellemeliydim. Cok tövbe ediyorum. Ama hala kötü hissediyorum. Ailemden utanıyorum. Bana eskisi gibi guvenmicekler. İlerde eşim olacak kişiye ilkimsin diyemicem. Berbat haldeyim. Benim ilk sevgilim olduğu icin kimseye soyleyememistim. oyuzden ilişkiler hakkında hic bir sey bilmiyordum. Dokunulurmu dokunulmazmi diye. Siz her sevgiliniz olduğunda onu opermisiniz kız veya erkek farketmez.
Bahanesine bakar misiniz üni sınavına giricez ders çalışmam lazim. lan bi hayatında fazlalık ben miydim. Gece 4 lere kadar uyumicagina git ders çalış ozmn. Her gün arklarinla gezme ozmn. ya da ayrilcaksan sevgili yapma ya da dokunma. Cok pişmanim babamın yüzüne bakamiyorum hepsi biliyor çünkü. Artik hic bir sey eskisi gibi değil
Sevgilim bana dokunduktan sonra beni terketti?