Sevgilim çocukluk arkadaşıyla öpüştü ve beni aldattı. Her şey yalan mıydı yani?

Ciddi bir ilişkimiz vardı hatta benim hayatımda giren tek erkekti, başkası olmadı hayatımda. Çok aşıktım, dediğine göre o da. Bir gün üniversiteden bir arkadaşı ve sevgilisiyle tanıştırdı beni. Kızla gayet iyi anlaştık hatta sosyal medyadan takipleştik. Ertesi gün benim şehir dışına çıkmam gerekti onlar erkek arkadaşımın diğer arkadaşlarıyla yeniden görüştüler. Her şeyden haberim vardı nereye gittiler şöyle böyle diye. Aslında baskıcı biri de değilim kendisi her detayı anlatmıştı işte bana. Neyse sonra ben bir hafta sonra erkek arkadaşımın yanına geri döndüm her şey yolundaydı, aradan bir ay falan geçti olayın üzerinden. Öylesine telefonumu aldı sosyal medya hesaplarımda gezdi ve arkadaşının sevgilisiyle takipleştiğimi farketti. Sinirlendi, kızı engelledi vb. Tabii ki izin vermedim ve kızın engelini kaldırdım ister istemezde aklıma kurt düşürdü. Aradan iki gün geçti falan kıza mesaj attım işte yanlışlıkla çıktım takibinden sevgilinle nasılsınız diye. İşte konuştuk baya sonra kız bana o geceyi anlatmaya başladı. Eğlendikten sonra bir kızın evine gitmişler ve erkek arkadaşım, çocukluk arkadaşıyla öpüşmüş. Kız gözleriyle görmüş. Sonrasında erkek arkadaşıma yazdım ve ondan ayrıldım. Başta kabul etmedi tabii sonra kıza ısrar etti yalan olduğunu söylesin diye ama inanmadım. Yavaş yavaş bir şeyleri kabul etmeye başladı arkadaşı öpmüş onu ilk falan. Ama inanmıyorum asla bildiğiniz boynuzlandım. Her yerden engellememe rağmen otuz farklı yerden aradı, aramaya da devam ediyor. Gerçekten bıktım. Bir insan sevgilisini aldatıp, birlikte uyudukları yatağa nasıl geri döner? Nasıl uyur? Nasıılll bir ay boyunca belli etmez? Aklım almıyor. Ne yapmalıyım, nasıl aşacağım bunu?
Sevgilim çocukluk arkadaşıyla öpüştü ve beni aldattı. Her şey yalan mıydı yani?