Doğru kişi değilmiş demek ki knk. Elimden bir şey gelse yapardım. Sadece tüm her şeye sabredip tövbe ediyorum ben haketmistim zaten ama. Sende öyle yap bir seylerler oyalan en sevdiğin yiyecek olur aktivite olur fark etmez
O göz yaşların bedeli kalır mı Allah soracak hepsini.. kimse senden değerli değil.. kimseye kendinden fazla değer yükleme hayatının merkezi yapma onları. Biliyorum bu sözler pek işlemez ama 1 yıl sonra bugün bu aklının ucundan bile geçmeyecek emin ol. Yaptıkları hiçbir şey yanlarına da kalmıyor emin ol. Ağla ve rahatla biraz acıyacak ama geçecek 🥰🤍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
baska erkek bul bende kızlaara beddua edıyorum artık gelenı reddedecem
Sevgili yapmış ya off dayanamıyorum çok sevmiştim onu ümit verdi bıraktı resmen dayanamıyorum
Sen niye kızlara beddua ediyorsun ki senide mi bıraktılar
ego kastı orsc cugu
beddua ettım bahtı kapandı emınım
Şu an biri yokmu hayatında
yok
Sevmiştin ama o soğuttu boş ver degmez. Ama aynı şey benim için geçerli değil seviyorum hala onu
Bence senin sevgilin var
yokk
Erkeklerin dediklerine inanmıyorum yalnız bence vardır senin sorunu yakaladım
ne sorusunu yakaladın
Dün yakaladım sorusunu sevgili yapmış çok agladim
bu sitede mi yakaladın
Evet
kankanbu siteden birisini djdkdkd ciddiyr mi aldın
Ama oydu
diyorum ki bu siteden biriyle aşk mı yaşadın fkfkf hemde sadece saanldan mı yoksa
Sanaldan bu siteden biriydi 1 sene oldu
bir senedir reele grçmeediysen adam haklı
Allah'a bırak
Allah'a havale ettim ben sadece sevdim onu o hiç sevmemiş üstüne benleyken başkasını seviyormuş hiç sevmemiş beni off çok üzülüyorum ya
Böyle birine değmez o tatlı canını sıkma sen hepsi geçecek emin ol. Neler neler geçiyor , bu mu kalacak.. hayırlısı değilmiş işte
Ağlıyorum ben şu an kaç gundurki iyi degilim
Aynı durumu bende yaşadım. Çok kötü bir şey çok iyi anlıyorum seni..
Neden ya ben hayatindayken de onu sevmiş şimdi ise sevgili olmuslar
Doğru kişi değilmiş demek ki knk. Elimden bir şey gelse yapardım. Sadece tüm her şeye sabredip tövbe ediyorum ben haketmistim zaten ama. Sende öyle yap bir seylerler oyalan en sevdiğin yiyecek olur aktivite olur fark etmez
Olmuyor işte vazgeçemiyorum😞
Gözlerimin doluyor olması normal mi 🥺.. keşke yanında olup destek olabilsem ya düşününce çok kötü 😔
Ben masumca sevdim onu ama o yalandan sevgili olmuş hiç sevmemiş bırakmam diyordu 😞şimdi o beraber olduğu kızda onu birakicak ümit verip
Ona da yazık.. karakter yoksunu.. herkes kendine yakışanı yapar. Üzüleceğine şükret böyle birinden kurtulduğun için evlenebilirdin de zamanında.
Anlicak bir gün değerimi zaten 😞
Öyle oluyor hep. Pişman olacak ama neden sonra..
Bende bilmiyorum işte çok ağladım bilemedi degerimi
O göz yaşların bedeli kalır mı Allah soracak hepsini.. kimse senden değerli değil.. kimseye kendinden fazla değer yükleme hayatının merkezi yapma onları. Biliyorum bu sözler pek işlemez ama 1 yıl sonra bugün bu aklının ucundan bile geçmeyecek emin ol. Yaptıkları hiçbir şey yanlarına da kalmıyor emin ol. Ağla ve rahatla biraz acıyacak ama geçecek 🥰🤍
Kendine gel ayirsan ne geçecek yine aynısı olursa feci yıkılırsın
Çok ağlattı beni canım yandı😞😞mutlu olamicak ki oda ümit verdi gitti dayanamıyorum ben hiç aklımdan cikmiyor
Dilerim rabbimden o da sende layığını bulursun. Senin için dua edeceğim 🥰.
Sağol
Sende sağol