Biz 5 aydır konuşuyoruz arkadaş olarak böyle ben hiç yalan söylemedim zoruma giden bu oldu galiba , normalde iPhone kullanıyor ama FaceTime gözükmüyor daha neler neler 2. Kartından bana mesaj attığı bariz belli ben bunu en baştan biliyordum ama kendi söyler diye düşündüm sordum yalanladı en son konuşmaları Atacam sizce yalan mı söylüyor?
Normalde bir tane bile soru sormam sıkmamak için ama bu aptal yerine konmam olsada bir şey demiyecektim çünkü bir şeyi degilim.
sizce söylemem iyi olmuş mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevapp
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Hoşlandığım çocuk bana yalan söyledi aptal yerine koydu (ss)?
Bence de lan boyle erekleri nerden bulursunuz ben ozaman kiz arkadaslarimin hepsine hadlerinden fazla deger veriyorum😂😂 senin su mesajlara baktimda simdi😏
Benim hayatimdaki sansimda çok deger verip karsilik alamamak hatta istersen atim bir bak bakalim sevgilin boyle olsa simdi ne kadar mutlu olurdunuz kik bilir😏
İki hat kullanıyor ve bunu bana söylenmemiş ve hala yalan söylemeye devam ediyor çünkü bende iPhone kullanıyorum ama onun adına bastığım Zaman FaceTime gözükmüyor yani başka bir telden bana yazıyor
İki hat kullanıyor ve bunu bana söylenmemiş ve hala yalan söylemeye devam ediyor çünkü bende iPhone kullanıyorum ama onun adına bastığım Zaman FaceTime gözükmüyor yani başka bir telden bana yazıyor
En İyi Cevaplar