Sevgilimin yakın arkadaşı beni öptü, sevgilimi aldatmış mı oluyorum?

Onunla sevgilim sayesinde tanıştık biraz psikolojik sorunları olan biri ilaç tedavisi falan görüyor. Ailesiyle de pek anlasamiyormus sık sık sevgilimde kalıyor. bir gun sevgilimle onun evine gidecektik arkadasım da orada bir sorun olur mu dedi hayir dedim. Neyse 3'umuz film falan izledik sohbet ettik saat 4 gibi uyuyalim dedik. 3'umuz ayni odada kaliyoruz tabi farklı yataklar. Beni uyku tutmadı su icmeye gittim sonra bir aglama sesi duydum mutfakta. Sevgilimin arkadasi agliyormus iste icime oturdu gittim niye agliyorsun dedim. Sana ne falan dedi ben de konusmak istemiyor diye gidiyordum dur bir gitme dedi. Durdum ne oldu dedim. Otursana dedi gittim oturdum yanına. Konustuk biraz. Gozyasini sildim uzuldum cidden zaten duygusal bir insanim. 3 yaşından beri şiddet görüyomus ailesinden. Sonra ne oldugunu anlayamadan birden öptü beni. Karsilik vermedim de olayın sokuyla itemedim de kendimden. Kalktım odaya gittim sonra ama hic uyuyamadim. Kendimi kotu hissediyorum :/ Bunu sevgilime soylemeli miyim onu aldatmis mi oluyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Yanaktan değil dudaktan öptü.
Sevgilimin yakın arkadaşı beni öptü, sevgilimi aldatmış mı oluyorum?