Nişanlı eski sevgilim arkadaşından başkasıymış gibi yazdı neden? Görüşleriniz değerli lütfen detayı okuyun?

1 yıldır beraberdir. Çok güzel gidiyordu. Sonra kavga ettik oda aniden 3 hafta sonra nişanlandı kuzeniyle. Yıkıldım mahvoldum. Beni rahatsız etme dedi. Bende etmedim. Süreci atlatmaya çalışıyorum. Bana arkadaşının hesabından yazmış. Tanışmak istiyorum falan diye. Sanki canım da anlamam. Tanışmak istemediğimi söyledim. Hayatıma birini almaya çalıştığımı söyledim. 3 4 gün yazdı böyle. Engelledim bende. Anlamadığım şu 3 haftalık nişanlı bir erkek tabiri caizse çiçeği burnunda neden arkadaşının hesabından başkasıymış gibi eski sevgilisine yazar ki? 3 4 gün boyunca arkadaşının hesabından yazdı. Şerefsiz falan diceksiniz öyle olduğunu biliyorum. İdare etmeye çalışıyor demeyin edemez. Neden böyle bişey yaparki? Takma yoluna bak diceksiniz öyle yapmaya çalışıyorum. Dopru olanı. ama çok sevdim ben. Bana bu yaşattığını yaşamadan ölmez umarım. Tek merak ettiğim neden bana hala yazdığı? sebebi nedir sizce?
Nişanlı eski sevgilim arkadaşından başkasıymış gibi yazdı neden? Görüşleriniz değerli lütfen detayı okuyun?