Sevgilimin Rahatlığı Midemi Bulandırıyor?

Benim tabiri caizse çok sorunlu bi ilişkim var zamanında anneme küfürler, hakaretler kızınızı kullandım attım öyle evleneceğim diye kandırırım, aldığım şeyleri geri versin dilenci vs. Neyse ayrıldık aradan zaman geçti bu evlenip boşanmış çocuğu kimden belli olmayan bi kızla tanışıyor ilk buluşmada çiçek kolye falan ertesi günde kızla yatıyor Storylerde onun baş harfi İnstagram bioda falan ( önceden hep benim olurdu ) olay patlayana kadar çünkü bana öyle biri yok diyor ben olayı öğreniyorum O süre boyunca da bana hep çiçeksepeti falan bu arada neyse kıza ulaşıyorum Kiz konferansta sessizde dinliyor sana aşığım falan demesini sonra beni Kiz engelliyor sonra o çocuğa inanıyor diğer delilleri bak dinle diyorum dinlemedi falan engelledi bide ondan başka erkeklerde var diyor neyse aradan zaman geçiyor bu ağlayıp yalvarıyor biz barışıyoruz kız çıkıp gidiyor hayatımızdan bi iki kere aradı etti o ayrı neyse ben aşamıyorum aklıma geldikçe neyse bana evlilik teklifi etti kavga ettik yüzüğü ver hırsız falan dedi sonra sen onun boku olamazsın dedi ismini verip sonra keşke seninle değil onunla evlenseydim dedi ismini vererek gene ( evli değiliz bu arada ) neyse sonra gene özür diliyor barışıyoruz ama ben aşamıyorum hala da yattığını kabul etmiyor bu arada ben başka bi yoldan öğreniyorum. Yüzüğü takmıyorum çünkü elimden bi anda alır vermedi der bide hırsız itamı ile suçlanırım diye güvenemiyorum hiç ilişki devam ediyor ama kendimi sevilmemiş değersiz kullanılmış hissediyorum önemsemiyor gibiiii
Sevgilimin Rahatlığı Midemi Bulandırıyor?