+1 yılYüz yüze nerden nasıl biriyle hangi bahaneyle yanına gidip te tanışayım ki , hadi deniycem desen sürekli kalabalık arkadaşlarıyla geziyonuz bide ne yapar bize kim bilir iftira da atıp bixi rezil de edebilir linc de yiyebiliriz , ama insternetten de saçma , şansa bala biriyle karşılaşırsan anca en iyisi öyle randevulaşılır diğer türlü olmaz pek
01 Yorumla
Soran+1 yılSen de haklısın
En İyi Cevaplar
Türkiye'de sokakta herhangi bir kıza teklif etmek;
1. Bütün erkekler sapıktır anlayışıyla değer verilmiyor.
2. Bugüne değin hiçbir erkek ettiği teklifin cevabını olumlu almadığı için, kesinlikle reddedileceğini gördüğü için gerek duymuyor.
Ego tatmini ile reddede reddede erkekleri bu konuda körelttiniz.07 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle hak veriyorum bu duruma getiren bizim kizlarimiz oldu maalesef. Inan bana bu zamana kadar benimle tanismak isteyen kimseyi reddetmedim. Amac tanismak zaten. Olur veya olmaz. Ha bircogu bana yuz verdin sonra gittin bilmem ne triplerine gitti bak bunlar da insani soğutuyor. 2 gunde yapisan tipler. Gerçekten bizim nesil tanismayi bilmiyor
Soran+1 yılKesinlikle. Sonucta karsindaki insan da sana ayilip bayılmıyor belki istedigi iki guzel sohbet belki arkadas olacaksiniz vs. Benim donemimde buna asla bakilmiyor. Instagram pp havali guzelse tamam yazarlar bulusursun. Yuz yuze ya bi kahve icelim tanisalim sohbet edelim diyen yok
Soran+1 yılTanisip sohbet edebiliriz tabiki. Yas kacti
Soran+1 yıl23
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılMerhabalar.. Çünkü yaşadığımız dönemde maalesef insanlar topluma karışmak yerine daha izole yaşar hale geldi.. Yüz yüze geçirilen zaman dilimlerinde bile telefonla geçirilen süre azımsanmayacak kadar uzun.. İnsanlar bir kafede otururken bile birbiriyle iletişim kurmaktansa sosyal medyada vakit geçirir oldu.. Sosyal medya bağımlılığının getirisi bunlar.. Bir de yüz yüze insanlar kendilerini iyi ifade edemeyip sosyal medya üzerinden daha rahat şekilde kendilerini ifade ediyorlar.. Çıkma teklifi edildiği zamanlarda da bu durumla alay edilirdi ama şimdi bir bakıyorum ki insanların bir çoğu o zamanları özlüyor.. Tabi ki herkesin kendi tercihi ve yaşam biçimi.. Keyifli günler..
20 Yorumla
+1 yılTeklif ettiğinde Red yemekyen Korkan yikiklar
Acaba sapik der mi diye dusunenler
bu liste uzarda gider
burada problem hemcinslerinin sosyal medyadan gelen beleş ilgiyi kabul etmesinden dolayi erkeklerin bu ozelliklerini yok etmesine sebep oldu
Gerçek bir deneyim yasamak istiyorsan
Ver yetkiyi Gör etkiyi
Yatirim tavsiyesi degildir18 Yorumla
Soran+1 yılGuzel cevap reisss
- +1 yıl
neyse sana instagram yurumrk istiyorum versene
Soran+1 yılPuhahahahjaja
Soran+1 yılTanisalim istersen yurumek degil de istek atim sana nickimden korkma sakin ahhaha
- +1 yıl
oluut
- +1 yıl
cok hizli engelledin wjxduckdo
- +1 yıl
Baristik olemi
- +1 yıl
Benmi
yuz yuze edince de sapik manyak muamelesi yapiyorsunuz canisi...
instagram guvenli geliyor erkeklere...
e en onemlisi instagramda hayir diyene kadar erkegin kendini ifaxe etmesine... gercek hayatta asla izin vermiyorsunuz... direk kestirip atiyorsunuz...
kizlqrda gunah isleme istegi ve gizli sakli dolap cevirme arzusu instagfamda daha rahat konusturur12 Yorumla
Soran+1 yılTanismak isteyen kimseyi su zamana karar reddetmedim ancak haklisin. Kizlarin tutumu yuzunden bu hale geldi durum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ben liseye giderken internete ''Kız MSN'i'' diye aratıyordu yahu. Facebook Türk erkeği için normal şartlarda yanyana gelemeyeceği kadınlara ''Tanışabilir miyiz?'' mesajı atma aracıydı.
Hatta bi ara Google'a ''Why Turkish men'' yazınca arama motoru ''Why Turkish men keep adding me on Facebook'' şeklinde tamamlıyordu.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYüz yüze tanışma devri veya böyle bir devir bence yok. Yani biten bir şey de yok. Sadece şu var, artık hemen hemen herkeste akıllı telefon var ve bu sayede bazı şeylere ulaşmak aşırı derecede kolay. Instagram gibi uygulamaları kullanan milyonlarca insan var ve bu uygulamalar üzerinden birini görüp mesaj atmak çok kolay bir şey. Bu durumu savunduğumdan ya da negatif yönde baktığımdan değil bu söylemlerim. Sadece dış görünüşü beğenip, insanlara ulaşmak çok daha kolay, bunu ifade etmek istedim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBana da kızlar yolda laf atmaya beni kesmeye başladı. Değişik duruma gidiyor ortalık instagram da kimse yürümem bu arada dışarıda kendi halimdeyim. Senin meseleye gelecek olursak çirkinlikle güzellik ile alakalı değil tamamen keşif edilip edilmemekle alakalı bir durum diyebilirim. Üzme tatlı canını dostum.
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum ya şu internet üzerinden birine teklif etmeyi. Instagram üzerinden en fazla sohbet olur. Buluşunca teklif edilir. Ben yüzüne ederim ve söylerim
215 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. Instagramdan çok çok sohbet edilir. Buluştuktan sonra belli olur. Ancak yazanlar daha tanimadan yürüdüğü hatta kostugu icin ben de istemiyorum
- +1 yıl
Yani bir de böyle sanaldan sohbet kolay da yüz yüze geliyorsun hık mık kalıyorlar. Eee ben ne yapacağım konuşmadığım ve duyguları hissetmemiş olduğum kişiyle. İltifat edilir ama öyle abartmanın anlamı yok
Soran+1 yılHislerime tercuman oldun.. Alti bos tanismalar. Saman alevi heyecanlar.. Yuz yuze tanismanin hali bir baska
- +1 yıl
Aynı dilden konuşmak güzeldir.. evet yüz yüze oturup bir bakacaksın oturup kalkmasına, dışarıda nasıl hareket ettiğine, hatta diğer kişilerle iletişimine. Öyle "Çok güzel/yakışıklı beraber olsak ne güzel olur" demeyle olmuyor bu tip şeyler
Soran+1 yılBoyle düşünen kalmadi diye konusmustuk dun arkadasla, hala kalmasi sevindirdi.
Soran+1 yılBenim de düşüncelerim bu yönde. Çok ve bos iliski yasamaktansa beklemeyi yeğlerim
- +1 yıl
Az olan değerlidir. Güzel böyle, az olsun öz olsun. Zaten hayatımızda yeterince insan görüp tanıyoruz, bunun ileriki evresinin daha az olması taraftarıyım her zaman. Zaten güzel şeyler gelip buluyor insanı bir gün
Soran+1 yılSevecenimdir ancak hayatima her zaman az insan aldim. Boyle de devam etmesini istiyorum. Ama bizim jenerasyon cok değişik ayak uyduramıyorum çoğu zaman. Gercekten acaba karsimdaki insan nasıldır diye dusunen birine hic denk gelmedim
- +1 yıl
Yerine göre ciddi yerine göre sevecen diyorsun anladım. Az insan bol huzur. Herkes diyor ki, ben kendimi düşünüyorum karşındaki kişi ne düşünür ne yapar hiç umrunda olmaz
Soran+1 yılOyle maalesef ki..
- +1 yıl
Su akar yolunu bulurmuş elbet. Yaradan verir elbet gönlümüze göre olanı da. İyi şeyler bir gün gelirmiş
Soran+1 yılInsallah.. Her sey gonlunce olsun
- +1 yıl
Senin de öyle her şey gönlünce olsun
Soran+1 yıl😊
- +1 yıl
🌼🤗
Bunu yapan son nesil benim akranlarım, internetin hayatımıza hükmetmesinin temel sorunlarından birisi bu, çok nadir görüyorum artık genç arkadaşları ağaç altlarında yiyişirken ya da kafelerde sohbet ederken, seksler gibi aşklar da ayağa düşmüş...
10 Yorumla
+1 yılBir kahve bile ısmarlamiyorsun de
Bak gör senle ilgi olanlar davet edecektir.
Cool erkek yürümez zaten
Boş takılan tayfa. ...44 Yorumla- +1 yıl
Yaa kolayına gelio burdan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYüz yüze teklif etmeye cesareti olmayan erkeklerin işi o. Sosyla ortamlara çok fazla girersen bir yerden biriyle yollarımız kesişebilir
30 Yorumla
+1 yılYani sosyal medyadan sana yürüyen başkasına da zaten yürüyordur akıllı kız. Onca kişiye aynı anda yürüyen erkeklerin de karakteri zaten zaten sosyal medya gibi sahtedir.
32 Yorumla
Soran+1 yılAynen iste o yuzden istemiyorum
- +1 yıl
Haklısın yani ama onlar da haklı bunca o erkekleri kabul eden kız varken. Adamlar, bunca kabul eden kız varken niye egosunu tatmin etmesinler ki?
+1 yılcünkü hayatımızda internet var modermlik bunu gerektiriyor bu soru mantıksız çünki hayatımız o eski türk erkeklerinin türk kızlarının zamanı gibi değil o güzel aşklar ölene kadar evli yaşayanlar yok simdi vafurda evleniyorlar dirende boşanıyorlar zaman öyle kotu xamanki arkaya bakan yok ne enkazbıraktık diyenler yok
10 YorumlaYüz yüze reddedilmekten korktukları için aslında ama şöyle bir gerçek var kızlar sosyal medyaya güzel oldukları fotoğrafları atarlar biz erkekler her şeyi atarız. O yüzden güzel fotoğrafa kanıp flört içinde aynı anda idare etmek içinde yürümüş olabilir. Özgüveni eksik olan adam sosyal medyada bile zor yürür. Bunlar tamamen benim fikrim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olduğum beğendiğim kızın hiçbir bağlantım yoktu. İnstagramı vardı ve hiç oradan yazmadım. Aksine orayı kullanması beni soğuttu. 400 takipçi, entel gözükmeler. Sonra telefon numarasını da buldum ama konuşmadık neden yazayım diyip doğmamış aşkı öldürdüm. Sosyal medya aşkın kanseridir. Unutmayın.
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle ben kullanmıyorum sevgilimin de kullanmasını istemiyorum hep bu yüzden kavga ediyoruz
- +1 yıl
Karı kız görmeden duramıyor çünkü alışmış kudurmuştan beter
- +1 yıl
Sosyal medya aşkın düşmanı
Cevap sahibi+1 yılAynı fikirdeyiz.
Önemli olan o zaten Instagram'dan yürüyen kişiyi ölçüp tartıp nasıl biri olduğunu reelde buluşmaya ikna etmen gerek zaten herkes ister bunu ondan sonrası Allahu Teâlâ'ya emanet
22 Yorumla
Soran+1 yılInstagramdakilerin amaci belli tipine bakip buluşmak istiyor adamlar. Yani bana sacma geliyor
+1 yılneden çünkü yaptıkları zaman sapık ilan ediliyorlar onlarda sanaldan yapıyo
31 Yorumla
+1 yılyüz yüze teklif gelmesi için aynı ortamlarda olmak gerekiyor. instagramda ise böyle bir durum olmadığı için daha kolay ama en iyisi yüz yüze tanışmak
10 Yorumla
+1 yılbitmedi. sadece o türlüsü daha kolay geliyor insanlara.
20 Yorumlasıkılıyorlar ya kafa dağıtmak için konuşurlar sadece :)
20 Yorumla
+1 yıltürkiye ikinci sınıf bir ülke yüzyüzede kızlar daha fazla kezoluk yapıyor ya da dayak yeme ihtimali oluyor ciddi ciddi haliyle kimse risk almıyor instadan yürümek de saçma tinderdan kız düşmeli ama işte ülke ırakşamislam devleti olunca böyle oluyor
00 Yorumla
+1 yılEskiden pazara giderlerdi sjmdi niye getirden isteniyo😂😂😂
31 Yorumla
Soran+1 yılLan hahahahahahahhahaha
+1 yılİnstadan felan edenler genelde utandığı çekindiği için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılKadına şiddet olaylarından dolayı çekiniyorlardır yanlış anlaşılır diye
10 Yorumla
+1 yılEl birliği ile özgüvensiz erkek nesli yarattığımız için.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyüz yüze edildiği zaman uff sanne be slk dediğiniz için olabilir mi? böyle saçma tepkilerden dolayı yazarak teklif daha kolayına geliyor. en azından çemkiren bir kız değil en kötü görüldü atan bi kızla karşılaşıyorlar...
11 Yorumla
Soran+1 yılBen boyle davranmadim hicbir zaman ama haklisin geneli boyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla erkeğe bırakmamıştım kendim gittim numarasını aldım yazdım merhaba falan şakalaşıyoruz bi şey sordum burçla alakalı burcunu yorumladım o da dediki ben sevgilimin burcunu ancak yorumlarım o gün bu gün yazmıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılHeh iste allahimm
Cevap sahibi+1 yılEvet valla
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hayatımda hiçbir kıza yaklaşamadım bile nasıl başarıyolar anlamıyorum kızlara yazmak tanışmak istemek bana imkansız geliyor bu yaşıma kadar hiç başaramadım
02 Yorumla
Soran+1 yılKacti yaşın
Sosyal medyanın büyük etkisi oldu bunda. Tam kesin istediği cevabı almıyacağını bildiği zaman yüz yüze teklif etmiyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir onu da geçtim tanismak isteyen bile yok. Olur veya olma o onemli degil.
Soran+1 yılSanki bulduklari tencere kapak oluyor da. Bence birini canli kanli gormek begenmek bambaşka
İnsanlar o cesareti bulamiyor demekki oz guven eksikligi, ama simdi suda var diyelimki senden hoslaniyor pat diye karsina cikip bunu dile getirme cesareti bulamiyorda olabilir. On tanisma gibi dusun sosyal platformu
10 YorumlaDaha kolay ulaşıyor sana karşına çıkıp yürümektense ordan yürüyor
20 Yorumla
+1 yılSamimi olduğum bir kız arkadaşımı 1-2 defa yüz yüze görüşelim bir şeyler içeriz daha iyi tanışırız diye davet ettim fakat burada da kız hep çekingen davrandı kaçamak cevaplar ile geçiştirdi. Sanal bir yere kadar tıkanıyor zevk vermiyor.
10 Yorumla
+1 yılBazıları 4 bir koldan önüne gelene yürüyor.. Arşa çıkarıyorlar kızları durduk yere
212 Yorumla- +1 yıl
😂😂Doğru demişsiniz da kabul edecek kadar aptal olan kızlar da o erkeklerin egosunu tatmin ediyor. Karşılıklı bir tatmin var.
- +1 yıl
@__Denizkızı işte bunların yüzünden biz de gidip bi kızla rahat rahat konuşamıyoruz. Neredeyse bir çok kızın en az 2 3 tane aynı anda konuştuğu birileri oluyor... Gel de güven sonra
- +1 yıl
Onlarca kadına yürüyen erkeklerin güvenden söz etmesi biraz komik olmuyor mu? Yani bizim size güven duymuş olduğunuzu nereden çıkardınız? Resmen artık günlük hayattan da tanışsak sosyal medya liderlerini saklayan erkeklere güven duymamaya başlıyorum. Ne malum oradan da yanım sıra birilerinin idare etmediği diye düşünüyorum. Bunun üstelik evlisi bekarı da yok. Evli adamların bile sosyal medyadan kızı yaşındaki veya zengin ve yaşlı kadınlara parasını yemek için yazmış olduğunu görüyorum. Evindeki hanımına yazık değil mi? Yahut bekarsa ve sosyal medya şifresini saklıyorsa sevgili olduğu kıza yazık değil mi? Bir de güven duymamakla suçluyor böylesi. 😅😅Güven duymamız için ne yapmışlar acaba?
- +1 yıl
Bu arada genelleme yaptım ama öyle değilseniz de üstünüze alınmayın.
- +1 yıl
*sosyal medya şifresine
- +1 yıl
@__Denizkızı Bu laflarını onlarca kadına yürüyen erkeklerin postlarının altına yaz o zmn. Ben hayatımda asla aynı anda iki kadına birden yürümedim. İstersen üstüne alın istersen alınma ama şu uygulamalarındaki mesaj kutularınızı az çok tahmin edebiliyorum. Gelip burada duyar kasma bana hiç.
- +1 yıl
Yazdığını sonradan gördüm ve doğal olarak da üstüme alındım ona göre cevap verdim.. :)
- +1 yıl
Umarım artık alınmaktan vazgeçmişsindir.
- +1 yıl
@__Denizkızı Uzatmayacağım zaten takibime de dönmedin geri 😂
- +1 yıl
Öyle herkesı takip etmiyorum dermişim 😅😅
- +1 yıl
@__Denizkızı Etmen için zorlamıyorum zaten ya da yalvarmıyorum :) Sadece söyledim ve takipten çıktım ;)
- +1 yıl
Peki
Aşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Hiç gerçek hayatta teklif eden olmadıysa demek ki tipsizsin kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yuz yuze teklif etmisti ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Halka açık olmayan ortamda yürümek, erkekleri linç ettirme ihtimalinizi düşürüyor. O yüzden olabilir belki.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapanlar oluyor haklisin
+1 yılTamam haklısın zaten yüz yüze duygularını aktarmak falan daha kolay da eve gidince sonuçta mesajlaşacaksın. Bunun için de sosyal medya lazim
00 YorumlaBen yüz yüze tanışma teklifi ederim yani kabul etmezse de etmesin nolacak
011 Yorumla
Soran+1 yılHeeh aynen iste bu. Yani amac tanismak olur veya olmaz. Hemsirelik öğrencisiyim
Soran+1 yılYasiniz kacti acaba
Soran+1 yılGuzel olurdu bak iyi gelirdi. Ya hadi o anlamda olmasin yaa normal sohbet eden de kalmadi
Soran+1 yılIstek atıyorum sohbet etmek iyi gelebilir
Sen onlara teklif et yavrum, her şeyi devletten bekleme..
01 Yorumla
Soran+1 yılSonunda oyle olacak gibi
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Yüz yüze tanışabilecekleri ortamı yaratabiliyor musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılMisal hastanedeyim stajda. burada var e guleryuzluyum falan. Cirkin de sayılmam. Boyu boyuma ortalama tipten 3 4 kisi var ya ama tik yok. Yanlis anlama sevgili olalim laap diye diyen yok. Tanisalim vs
Soran+1 yılDurduk yere sohbet başlatan biri degilim. Ama neseliyimdir. Ciddiyim ancak dozunda
Kısa cevap:
Reddedilme korkusuyla yüzleşmemek03 Yorumla
Soran+1 yılHemen sevgili olunmuyor ki. Hani gel tanışalım birbimizi taniyalim bu onemli olan. Olur veya olmaz. Bunu da reddeden gzekali kizlarimiz yuzunden boyle imstagram ergenlerine kaldik iyi mi
Soran+1 yılZaten kendi jenerasyonumdan her zaman farkli oldugum icin sıkıntı çektim, çekiyorum. Herkes şu instagram denen illetten bulmak istiyor. Halbuki yuz yuze tanışmanın verdigi sicaklik mumkun mu..
+1 yılArtık ne eskisi gibi ki eskiden kağıtlara yazarlardı aşk itirafı en yakın arkadaşa verilirdi şimdi sanaldan edilen çıkma teklifleri şu şekilde
-Sevgili olalım mı?
-Ok.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bir kıza merhaba demeye kalksak sapık da gazı yiycezzz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüz yüzeyken red yemektense sosyal medyadan red yemek daha iyidir diye düşünüyorum
Not: bu yaşıma kadar kimseye çıkma teklifi dahi etmedim10 Yorumla
+1 yılYüz yüze gelme ihtimalimizin olmadığı durumlarda ben de yapıyorum bazen.
00 YorumlaBende sanaldan ilgimi çekmiyor hep reelden konuşurum konuşursam numarasını ya da instasını alırım irtibatı devam ettirmek için
10 Yorumla
+1 yılOndan sonra niye fotdakiyle aynı değil diye çemkirirler
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEee yüz yüze de siz kabul etmediğiniz için instagram
08 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBüyük konuşma bence
Soran+1 yılSon guncelleme sana gelsin yanlis atmisim ahhaha
Cevap sahibi+1 yılSenin şimdi sevgilin falan var mı
Soran+1 yılYoo olsa neden sorim
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılDaha gençsin ille olur ileride
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yürüyor ama evlenme teklifini de ordan edecek halimiz yok ya 😁
01 Yorumla
+1 yılÇünkü karşısında ki kizlara güvenmiyorlar ne tepki verecekler diye
10 Yorumla
+1 yılevet.
ya hepsimi abaaza olur ya ahssjd31 Yorumlaulasmak kolay iletisim daha rahat
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. yüz yüze zor cessaret ister
20 Yorumla
+1 yılEvet bitiyor yavaş yavaş
20 Yorumlakendine güvenmiyor dur özgüveni yoktur
acaba saçmalar miyim yanlış bir haraket yapar mıyım VS şeyler00 YorumlaBende hayatımda hep sanaldan teklif ettim. Reelden etmedim. Reelden reddederler çünkü
07 Yorumla
Soran+1 yılSen hoslandigin birine tanışalım deyince o reddediyorsa gzekalinin onde gidenidir
Soran+1 yılYasin kacti
Soran+1 yılOhoo bayagi zaman var hemen bunalma
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü özgüven azaldı.
20 Yorumla
+1 yılBitmis herkes kolayına kaçıyor
10 YorumlaÇevremdekilerin sevgilisi var 😅
12 Yorumla
+1 yılYüz yüze terslenme ve rezillik durumu daha yüksek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız kalcaz bı gidişe
412 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@By010309 ben atamam erkler arsın
Cevap sahibi+1 yıl@By010309 no
Cevap sahibi+1 yıl@By010309 ok