İhanet bir hata değil tercihtir. Komşum seni görmese sen çok daha ötesine kadar devam edecektin. Daha adil bir dünya için duam kocanın her şeyi öğrenmesi ve ayrılmanız yönünde.
Sevgili dediğin kişi kocan varken seninle birlikte olacak kadar karaktersiz iken peşini bırakacağını mı sanıyorsun? Kızlar bazen çok aptalsınız... Sen cahilliginle başına aldın belayı. Bu olay ortaya çıkacaktır elbet.
Gerçekten çok seviyorum esimde beni çok Seviyo bana hiç kiyamaz. Ama ben bi yanlış yaptım sevgilim lede ayrilicam bir kaç güne kadar. Tek diam kocamin duymamasi. Cidden psimanim
Eşini sevdiğini söyleyip aldatmak nasıl bi saçmalık anlamış değili bunun ne dinimizde ne ahlakta ne insanlıkta yeri var umarım fazlasıyla pişman olmuşsunuzdur size basit geliyor böyle şeyler eşinizin adına gerçekten üzüldüm böyle bişeye bulaşmadan önce keşke düşünseydiniz eşim bana aynısını yapsa ne hissederdim diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Boşan sonra ne yaparsan yap gerek yok kimseye bunları yaşatmanın
Pişmanım diyorum niye bosanayim ya
İnşallah o sevgilim dediğin adam peşini bırakır yoksa her türlü kocan öğrenir
Eşin varken neden sevgili yapıyorsun?
Haketmişsin, bir kere de 1 tane ile yetinin be..
Hata işte ama pismanim ayrilicam zaten pndan
Sadece erkekler değilmiş demi
yakalandığın için öyle olacağını düşünüyorsun ama bir zaman sonra farklılık olsun isteyeceksin tekrar başlayacaksın çünkü seni mutlu eden şey bu
inanmıştır raat ol. ayrıca ulu orta yerde buluşmayın sizde
kesin akıllanmışsındır. git eşine de ki ben tam bir kahveyim özür dilerin benden bir yol olmaz sonra boşan anlaşmalı
İnşallah inanmamıştır.
Niye öyle diyosun yaptığımin yanlış olduğunu yazdım soruda. Korkuyorum eşim duyarsa biterim
Bit işte bende bunu istiyorum.
Ee hiç bulaşmasaydın o işlere o zaman. Inşallah kocan öğrenir
@By010309 ya öğrenmesin pişmanım diyorum ne kadar kotusunuz
Ha sen kocanı aldattın diye kötü değilsin sonuçta pişman oldun tüm günahların silindi felan ama biz kötüyüz 😂 hastaneye git.
Sen aldatınca iyi mı oluyorsun?
İnanmıştır evliliğn nasıl gidiyor
Iyi gidiyo
Güzel
Yaş kaç sevgili yapmaya neden gerek duymuştunuz 😕
27. heves ama pişmanım ayrilicam zaten ondan
İyi eşiniz bilmese iyi olur bir daha bulaşmayın bu olaylar evliliğin bitiş sebepleri
Umarim bilmez sevgilimden ayrilicam sadık kalıcam bu olay kazanırsa eşimin kulağına gitmezse. Giderse zaten biterim
Bundan sonra heycanı esinizde arayın sağda solda değil umarım buda size ders olur
Sevgili olayı ne kadarlık bir süreçti ne zamandan beri sevgiliniz vardı
Öyle bir şey niye yaptın ki
Nasıl
maalesef böyle
Kolay gelsin
Umarım ayrılırsınız.
Ya lütfen ama ya
İhanet bir hata değil tercihtir. Komşum seni görmese sen çok daha ötesine kadar devam edecektin. Daha adil bir dünya için duam kocanın her şeyi öğrenmesi ve ayrılmanız yönünde.
Üffff yaa
Kadınlara olan inancımı da körleştirdiğin için sağ ol.
Sevgili dediğin kişi kocan varken seninle birlikte olacak kadar karaktersiz iken peşini bırakacağını mı sanıyorsun? Kızlar bazen çok aptalsınız...
Sen cahilliginle başına aldın belayı. Bu olay ortaya çıkacaktır elbet.
Çıkarsa mahvolurum. Çok pişmanım ne yapayım ki başka cidden pişmanım ya
Yapacağın en doğru şey her şeyi kocana anlatmak.
Boş ver hayat zevkten ibarettir. Zevkine bak
Sarmaş dolaş mıydı durum
İnanmış olabilir
Inşallah
Ne zaman da beri var
7 ay
Yavaş yavaş biter bence
İlişki de var mı
Bitti mi
İnanmıştır.
Umarim
İnşallah öğrenir
Öğrenmesin
Öğrensin öğrensin
riskli baya
Eşini sevmiyor musun
Seviyorum
Seven aldatmaz boş yapma
@By010309 doğru dedin ama heycan aramak icinde sevgili yapmak hata
@SAGE_MOD neyin heyecanı bu yaw. evli kadın
@SAGE_MOD hatalı olduğumu biliyorum pişmanım zaten ayrilicam sevgilim den
Yok ayrılma bir de dhshshshs
Gerçekten sevseydin gözün başkalarında olmazdı
Gerçekten çok seviyorum esimde beni çok Seviyo bana hiç kiyamaz. Ama ben bi yanlış yaptım sevgilim lede ayrilicam bir kaç güne kadar. Tek diam kocamin duymamasi. Cidden psimanim
Seviyorsun madem niye sevgili buldun?
Eşini sevdiğini söyleyip aldatmak nasıl bi saçmalık anlamış değili bunun ne dinimizde ne ahlakta ne insanlıkta yeri var umarım fazlasıyla pişman olmuşsunuzdur size basit geliyor böyle şeyler eşinizin adına gerçekten üzüldüm böyle bişeye bulaşmadan önce keşke düşünseydiniz eşim bana aynısını yapsa ne hissederdim diye.