Aşk İlişkileri Nişanlımın evinde arkadaşımın küpesine rastladım, şüphelenmeli miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Arkadasimin kupesine rastladim nisanlimin evinde suphelenmeli miyim Güncellemeler+1 yıl Aldatiyormus beni arkadasim ile... Güncellemeler+1 yıl Kendi agzi ile itiraf etti Nişanlımın evinde arkadaşımın küpesine rastladım, şüphelenmeli miyim? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boynuzlarını parlatmayı unutma. 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Ula 😂😂 Bari karaktersizlik yapıyonuz sevgilinin en yakın arkadaşıylada yuh be kardeşim 0 0 Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Niye şüphelenesin ki O na yaptıklarınıEvlenmeden sana yapmak istemiyordur belki 0 1 Yorumla Ardayanlız +1 yıl Bir şey olmaz ya Yorumla
history10 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben şüphelenmedim, emin oldum. Sende bi düşün istersen. 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Yok canım nie şüpheleneceksin. Gayet normal bişey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Belki nişanlının küpesidir 🤪 aaaaa hemen yanlış anlamaya meyillisiniz 😄 erkekler de artıp küpe takıyorlar. 🙃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yok canım ne şüphelenmesi. Kötü niyet yok ortada kesinlikle alskskkdkdkdkd 0 0 Yorumla
yyalnizz0 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Arkadaşınla gittin mi hiç ve küpesi var mıydı gittiğiniz de 0 0 Yorumla
feridenyr0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tabiki de suphelenmelisin arkadaşının kuphesi sevgilinin evinde ne arasin 0 0 Yorumla
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğer onun olduğundan eminsen şüphelen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eminim... Yorumla Lipia +1 yıl Geçmiş olsun. Sakin kalmaya çalış bu insanlar için kendine zarar verme ♥️ Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Ayrıl 0 2 Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Arkadasın da tam khpeymiş Yorumla Soran +1 yıl Hemde ne khpe... Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yani onun evinde ne işi var onun kupesinin saçma 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Is yeri desem anlarim cunku birlikte onun is yerine gitmistik ama onun evine arkadasim ile asla gitmedim... Yorumla Jn_kaan +1 yıl Arkadaşın oynak birimidir nisanlin ile aealati nasıl senin yanında Yorumla xxirmxxx +1 yıl Nişanlın seni kız arkadaşınla aldatıyor olabilir Yorumla Jn_kaan +1 yıl @xxirmxxx soru benim değil canım benim Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Şüphelenmekle kalma sadece harekete geç.. 1 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı. Etmelisin tabiki de garip bir durum... 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tuhaf bir durum 🙄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nişanlın kulak memesi yalıyor mu? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni yalamadı mı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşlılara ilgisi olduğunu kendi annenle olan ilişkisinden mi çıkarıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Senin anneni demistim ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi annenden biliyor olmalısın dedim bende. Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aldatılmışsın üzülme 0 0 Yorumla
fjfkdkdjddnsğalaşaaş Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl bence de şüphe et belki kız bilerek koymuştur 0 0 Yorumla
Vein34 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Yok kanka ya ne süphelenmesi. Ya HAHAHAHAHA 0 1 Yorumla Vein34 +1 yıl Arkadaşınında ya sevgilininde kanka geçmiş olsun ahahha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Boynuzlarını parlatmayı unutma.
Ula 😂😂 Bari karaktersizlik yapıyonuz sevgilinin en yakın arkadaşıylada yuh be kardeşim
Niye şüphelenesin ki
O na yaptıklarını
Evlenmeden sana yapmak istemiyordur belki
Bir şey olmaz ya
Ben şüphelenmedim, emin oldum. Sende bi düşün istersen.
Yok canım nie şüpheleneceksin. Gayet normal bişey
Belki nişanlının küpesidir 🤪 aaaaa hemen yanlış anlamaya meyillisiniz 😄 erkekler de artıp küpe takıyorlar. 🙃
Yok canım ne şüphelenmesi. Kötü niyet yok ortada kesinlikle alskskkdkdkdkd
Arkadaşınla gittin mi hiç ve küpesi var mıydı gittiğiniz de
Tabiki de suphelenmelisin arkadaşının kuphesi sevgilinin evinde ne arasin
Eğer onun olduğundan eminsen şüphelen
Eminim...
Geçmiş olsun. Sakin kalmaya çalış bu insanlar için kendine zarar verme ♥️
Ayrıl
Arkadasın da tam khpeymiş
Hemde ne khpe...
Yani onun evinde ne işi var onun kupesinin saçma
Is yeri desem anlarim cunku birlikte onun is yerine gitmistik ama onun evine arkadasim ile asla gitmedim...
Arkadaşın oynak birimidir nisanlin ile aealati nasıl senin yanında
Nişanlın seni kız arkadaşınla aldatıyor olabilir
@xxirmxxx soru benim değil canım benim
Şüphelenmekle kalma sadece harekete geç..
Burdan bir yaz dizisi çıkar
Etmelisin tabiki de garip bir durum...
Tuhaf bir durum 🙄
o küpe başka kızındır
Onun oldugu ne malum kokusundan mi anladin…
Nişanlın kulak memesi yalıyor mu?
Ne bileyim
Seni yalamadı mı 😂
Yaşlılara ilgisi olduğunu kendi annenle olan ilişkisinden mi çıkarıyorsun?
Senin anneni demistim ben
Kendi annenden biliyor olmalısın dedim bende.
Yani supelen tabikide
Bilmiyorum emin olmanız lazim
Aldatılmışsın üzülme
Şüphelen
bence de şüphe et belki kız bilerek koymuştur
Şüphelen
Yok kanka ya ne süphelenmesi. Ya HAHAHAHAHA
Arkadaşınında ya sevgilininde kanka geçmiş olsun ahahha
Yok aşkım şüphelenme
Evet
Sorsana açık açık ya
eminmisin