Sevgilimle 1 aydır birlikte yaşıyoruz , ses konusunda takıntılı olduğu için ayrı uyuyoruz. Onun dışında ise sürekli beni uyarıyor yok bunu niye buraya koydun yok ıslak mendilin paketini niye açık bıraktın mutfakta bardağı neden yıkamadın vs. Gibi her şeye karışıyor o zaman gidiyim diyorum asla gitmemi istemiyor özür dilerim yalvarırım gitme diyor ama ben kadar çok bunaldım ki ve evlenme teklif etti ciddi düşünüyor ama bir ömür onunla geçer mi bilmiyorum 😞 sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYani aslında verdiği tepkiler çok garip değil gibi. Islak mendil paketi açık kalırsa kurur. Bende söylerdim. mutfakta bardağı yıkamaktada bir şey yok. Bize eksik anlatıyorsun bir şeyleri bence çünkü anlattıkların normal şeyler. Takıntı olduğunu zannetmiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama şunu atlamışım ayrı uyumanız sesten rahatsız olduğu için baya saçma
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Sevgi, Saygı, Samimiyet, Sadakat. Her ilişkide mutlaka bulunması gereken dört temel unsurdur. Sevgi: İyisiyle ve kötüsüyle bir bütün olarak sevecek. Saygı: Benim düşüncelerim, benim değer yargılarım ona manasız gelse dahi bunlara saygı duyacak. Ve bende onun için aynısını yapacağım. Samimiyet: Ben onun aynı zamanda en yakın arkadaşı olacağım. Benimle arasında asla sır olmayacak. Sadakat: Bunu zaten açıklamaya gerek yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani saygı mı duymalıyım
- +1 yıl
İkinizde birbirinize sevgi ve saygı duymanız gerekli orantılı olmalı yani eğer ilişkide bir taraf diğerine saygı göstermeyip baskın olmaya ve seni düşünmeyip kalp kırıyorsa sürekli morelini bozuyorsa ileride bu daha kötü hale gelir. Kendini düşünüyorsan ya oturup konuşun güzelce bu olayı ya da geleceğini karartma derim.
Soran+1 yılAynen öyle kalbimi sürekli kırıyor bu şekilde olmaz geri döneceğim yaşadığım şehre dedim bugün düzelmişti ama bi saat önce yine su içmeye kalkınca ses yaptım diye kızdı moralim bozuldu sürekli bir dargın bir barışık haldeyiz
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Açıkça konuşup seni bunalttigini anlamasını sağla artık yalnız ve kendi düzeninde değil iki kişi yaşadığini idrak etmesini sağla. Eğer hala aynı ise bence sensizligi tattır ona ki hatalarıni anlasin. Sen ona ayak uydur demek isterdim ama çok ufak tefek şeyleri sorun yapması bunu anlamasız kılıyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen hayır bir iki kere uyarsa tamam ama neredeyse aldığım nefese kadar uyaracak her şeyi ikaz eder mi bir insan her konuda bir sözü var
Soran+1 yılGitmek istiyorum geri yaşadığım şehre dedim yalvardı gitme diye be bugün biraz düzelmişti tüm gün aramız iyiydi bi saat önce su içmeye kalktım bu ne ses ya diye söylenmeye başladı uyanıp
- +1 yıl
Sevdiğinin kalmasını istediğinin sesi deseydin. O yüzden dedin anlamsız olur ona ayak uydur demek diye yani bu kadar basur şeyler iki kişi arasında sorun olmamalı hele ki sen çaba gösterirken hiç olmamalı. Ciddi ciddi konusmalisin ciddiyetini anlaması gerekir yoksa değişen birsey olmaz emin ol.
Ses takıntısı olduğu için ayrı mı yatıyorsunuz. Böyle ilişki ve ilerde evlilik olmaz söyliyim. Her iki tarafında birbirlerinin bazı özelliklerini görmezden gelmeli veya törpülemeli. Sana güzel dille söyleyebilir hatalarını ama eleştirerek değil. Sen bakıcısı veya kölesi değilsin. Sen bir şeyi yapmayı unuttuysan o popon kaldırsın kendi yıkasın etsin bir zahmet
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
65Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Islak mendilin ağzını açık bırakırsan kurur.
Eğer bardağı lavobo kenarına ya da içine atacagına bulaşık makinasının içine atarsan bulaşıklar birikmez hemde sevgilinle daha fazla vakit gecirebilirsin. Adam zamanını ve paranı boşa harcama demiş sana 😉20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu yorumumu okur musun bilmiyorum ama evlenince ne kadar pisman olacagini tahmin bile edemezsin. Sana nefes bile aldirmaz oyle tipler. Seni insan degil sadece bir nesne olarak görür ve sana sürekli istikamet çizmeye calisacaktir. Efendi gibi hır gür çikmadan ayril yoluna bak. Evlilik kıl tartan hassas terazi gibidir. Duygularını mantığınla yoğur ve kendi yolunu kendi çiz vesselam.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayri uyumaniz sacmaymis evlenince de mi ayri uyuycaksiniz?
Sen calisiyor musun sadece o mu calisiyor, herkes bardagini kendi mi yikiyor senin yikamamana kiziyor?
Ömrunu yiyebilir haberin olsun iyi dusun yani fazla takinti iyi degil psikologa gitmesini oner kendi icin gitmiyorsa bile senin icin gitsin bunlar hic normal degil her seye karismasi uzun vadede seni bunalticaktir ki suanda bile bunalmaya baslamissin10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir ömür asla böyle geçmez. Hep mutsuz olursun. Böylesi bir hataya duşmemelisin. Bıçak gibi keserek değil de, ikili yaşama henüz adapte olamadığını ve bir süre ailenle yaşamak istediğini, ailenin sana ihtiyacı olduğunu vs söyleyebilirsin. Senin o evde ve o insanla olmanan lazim bence. Ailenin yanına dön.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılUyku sorunum var sanardm uzman olduktan sonra egitimlerde 100 kisilik koğuşta uyuyamadm ilk zamanlar silah için kulak koruycuyla uyumaya calisiyordum 2 gün uyuyamadim sonra bir uyumaya basladim kavga ediyolar mesela ben o seste uyuyodm
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun da var işte uyku sorunu ama uyku sorunuyla klsa amlayış göstericem diğer takıntıları da çok
- +1 yıl
Bende düzeni seven insanim bekar evinde yanlız yasiyorm haftada 1 evime temizlikçi kadın alırım ama evime birisi gelmişse asla yaptığına müdahale etmem rahat etsin benimsesin diye
- +1 yıl
Sana evlendin zamanki sıkıntını soylum mu
Soran+1 yılEvet
Sen de takıntılarınla onu boğ, ödeşin. Tuvalet kağıdını ters koyunca (çekilen kısmı duvara bakıyo ya), diş macununu ortadan sıkıyosa, temizlikten sonra yerde kıl varsa, kıl döküyosa, ağzından gelen en ufak şapırtı sesinde ciyak ciyak bağır. "Ay aşkım Çok kötüsün ağzından şlöps diye bi ses geldi. Ay sanırım kusucam" diye bağır mesela
13 Yorumla
Soran+1 yılBen bağırınca kıyameti kopariyor saygısızsın diye kızıyo aşırı sinirli
- Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılKaç kendini kurtar. Bana gına gelirdi böyle birisi dır dır dır kaynana gibi konuşursa.
44 Yorumla
Soran+1 yılBana da gına geldi sanki işte çalışıyor da mobbing e maruz kalıyormuş gibi hissettim
- +1 yıl
Beni uykudan islak mendil niye acik diye uyandiracak yedirrim mendili 😂
Soran+1 yıl@İbrraahhim2 uykudan uyandırmıyo ki normalde söylüyor hep
- +1 yıl
En sevdim huyum birisi bunu neden yaptı bir daha yapma desin onun inadına yapmak 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılO adam eş sevgili falan aramıyor
Köle arıyor https://voca.ro/1oM9IOZ1pMD7
Takıntılara Bak Ağzına tualet terliği ile vurasım geldi00 Yorumla
+1 yılGeçmez mina kodumun hastasıyla. Bir arkadaşım vardı erkek tabii djfjdj bizde sizdeki gibi olaylar olmuyor çok severdim çıktık eve aynı senin bahsettigin şahıs gibi. Bunaldım dövecektum zaten. Çok kötü oldu aramız tabii
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılYa abi hiç anlamıyorum şu tipleri, bir ilişki yapıyorsan sen de karşıda ki kişi de bazı şeylerden feragat etmeli. Bunu yapmayıp sadece karşı taraftan istemek net bencilliktir..
10 Yorumla
+1 yılEvlilik sorumluluk ister, siz çok rahatsınız ve evlilik sizin anladiginiz gibi bir şey değil, evlenip insanların hayatını ve doğacak çocukların hayatını karartmaya hakkınız yok.
10 Yorumla
+1 yılAdam haklı bu arada. Islak mendil açık bırakılmaz ayrıca bardak da içilip geri koyulmaz. Yorumlarda o adamla ömür geçmez denmiş ama asıl seninle ömür geçmez.
20 Yorumla
+1 yılberaber psikoloğa gidin çünkü gitmesi gerekiyor senin onunla olmanı istiyorsa kendini düzeltmek için çaba göstermesi gerek. sen de insansın bıkarsın bir süre sonra iyi düşün.
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma da pasaklının tekisin. Sevgilin haklı. Onun yerinde olsam evlilik düşünmezdim. Sizin evliliğiniz asla yürümez. Ben de titiz bir erkeğim oradan biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılPaylaşıma bakılırsa düzensiz birisin ve o da tam tersine disiplinli... Ne mutlu sana ki böyle detayları görmezden gelmiyor... Eger isin ucunda sevmek varsa sende onunla aynı frekansa gir derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTakıntılı olmak insanın elinde değil, sadece ayrı uyumak konusunda takıntısı olması kötü.
Ne güzel temiz bir insan, sevinmelisin buna.
Onu çok seviyorsan aşılır bu problemler00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz da özverili ol birazda kendinden bişeyler vermeye çalış her boku adamdan bekleyip malak gibi bir kösede yatma bedavamı la o ıslak mendil azı acık kalınca kuruyo ne boka yarar o zaman
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne mal ruh hastaları var bu tür insanların evlenmemesi lazım mesela gitsin yalnız yaşasın yok onu niye koydun yok niye böyle yapmadın falan ilginç yani
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bi de bir araya gelebilmek için kendisi uğraştı hep ve gitmemi de istemediği halde burnumdan getirdi 1 ayda her şeye karıştı terliği niye evin ortasında bıraktın, arabamın kapısını niye sert kapattın , masayı niye silmedin
+1 yılTakintilarim var ama kendime yönelik var. Böyle takintilarim kesinlikle yok :( olmasinida istemem yorucu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBbece bir psikoloğa gitmeli bu takıntılar hayatı zorlaştırır özellikle sesten dolayı ayrı yatma olayı çok saçma ben olsam psikoloğa gidip kendini düzeltmeden evlenmezdim asla öyle biriyle çekilmez bir ömür
00 Yorumla
+1 yılBazen psikolojik nedenlerde dolayı olur onun için bir psikologtan yardım alarak üstesinden alabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılTakıntılı onla terapiye gitmelisin bence
Takıntı biraz hastalık elinde olmayan sebeplerden
Ailesinde biri bu şekilde emin ol00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sanki bunları yazan erkek, yapan kadın gibi rolleri değiştirmişsiniz. Okb biri bence sevgilin. Elinde değil. Eğer öyleyse hayat geçmez onunla.
00 YorumlaYa bu diyardan gideceksin ya da bu deveyi güdeceksin. Başka çare yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Net😂
+1 yılGeçmiş olsun ama.. şimdiden böyle işe. Sonrasını düşünemiyorum...🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılAyril hemen omur gecmez onla pisman olursun her boka karisanla evlilik mi olur yahu
10 Yorumla
+1 yıl1 ayda bıktığın adamı hala bir ömür için hala soruyor musun? Senin aklına şaşarım...
10 Yorumla
+1 yılBiraz uzaklaşmak ikinize de iyi geleceğini düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılBazı insanlar aşırı titiz oluyor. Onu öyle kabul edeceksin. Eğer edemiyorsan da evlenme sakın.
00 Yorumlabence üzlüyorsan bu ilişkiyi kesmelisin kendini harap etme :)
00 Yorumla
+1 yılTedavi olması gerekir sen bir şey yapmak zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılIykk başak etkili ya da oğlak. Çekilmez ayrıl ben gtü başı yaymadan yaşayamam
00 Yorumla
+1 yılObsesif sanırım. Seni de bunaltiyorsa iyi dusun derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı. Sevgilin OKB hastasi çok büyük ihtimal
Psikiyatrik destek gerekir eğer kendisi halledemiyorsa00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten ondan çoktan gitmişsin ayrılığı düşünerek.
Bir de bize mi soruyorsun üstüne?00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Misophania olabilir. Onedioda ayrıntılı anlatmışlardı. Gir bak hemen.
00 YorumlaBen de sese fazla duyarlıyım ama katlanılır sonuçta ayıp etmiş bencillik bu kadarı
00 YorumlaAynı evde yaşayarak erkenden görmüşsün bir ömür geçip geçmeyeceğini cevabı zaten kendin biliyorsun
00 YorumlaSende bunaldığını düşünüyorsun zaten benım annem ve babam böyleydi ve sonra ayrıldılar çocukların olursa bunu yasamamasi için ayril bence o adamla hayat gecmez bunalirsin daha fazla ve en sonu kotu biter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı evde evlenmeden yaşamak aşırı günahtır. Başına ne gelse hakediyosun gereksiz insan gereksiz günah
00 Yorumla
+1 yılSakın evlilik gibi hata yapma. Benim eski sevgilim böyleydi sadece seni hizmetçi olarak görür, onun dediği dışında bir şey yaptığında psikolojik şiddet uygular. Yapamadığında yapmadığında seni eksik görüp ezer. Kafa eahatlığı önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Eğer katlanamaz soyosan girme o yola çünkü bu azalama artar
10 Yorumla
+1 yılYa kendini ona göre ayarlayıp hayatına devam ediceksin ya da karşına alıp konuş olmuyosa yollar ayrılır.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen abla ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkana bile bakmadan kaçman öneririm bazen sevmek yetmez uyum da lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbardağını temizlemen zaten gerekli ancak ayrı yatakta yatmak vs cidden aşırı öyle bir hayat çekilmez
00 YorumlaFikrimce birbirinizi seviyorsanız birbirinize karşı anlayışlı olun sevgilinin takıntıları da bence belli bir zamandan sonra geçer merak etme 😊
10 YorumlaAptall mi bu acaba karın olacak o ev onun istediğini yapar
Karışmak nedir ya eee seni soğuttu nasıl olacak şimdi gereksiz konular yüzünden00 YorumlaSorunları varsa düzeltsin, yoksa s gitsin. bu sorunlu ilişkiyle birde çocuk yapmayın.
00 YorumlaGeçer bence aadece huylarını manipüle etsin niye geçmesin ki
00 Yorumla
+1 yılAlışır zamanla ya biriyle bir anda aynı evde yaşamak kolay olmayabilir
00 Yorumla
+1 yılHaklı özellikle ıslak mendili açık bırakmak ne yha öff😡
00 Yorumlatam erkeğin bacım o zaman yol yakınken ayrıl bence ne evlenmesinden bahsediyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilini uyurken yatağa bağla azuni da bantla oyle uyuyun 🙂
00 Yorumla
+1 yılHerif ruh hastası onla hayat geçmez yolver
20 Yorumla
+1 yılbu hâlde biri ile evli olmak İşkence olur resmen
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dağınık pis yaşıyorsun yani
02 Yorumla
Soran+1 yılDağınıklığım biraz var evet ama mesela bardağı mutfakta 10 dakika unuttum diye hemen kızıyo
+1 yılSevgili ile uyumakta nasıl oluyorsa
216 Yorumla- +1 yıl
İslam diye bi din var biz ona inanıyoruz ve karşılığı çok kötü bu durumların
- +1 yıl
Ne alaka? Evlilik diye bir şey var sonuçta değil mi? Yobazlıkla da alakası yok günah olan şeyi günah olduğu için yapmayan mi yobaz? Kural böyle yani. Zaten sadece şunu yapmışlar falan filan deyince böyle küçültmüyor muyuz?
- +1 yıl
@darlinll Mal insan aynı evde yaşıyorlarmış ne sadece sarılıp uyuması yaşın beynin yetmiyor yazma. Ayrıca aynı evde yaşamasalardı da tahmin edebilecek 2 kuruşluk zekan varsa anlarsın ki bi kadın ve bi erkeğin nikahsız aynı yatakta uyuması günah senin islamın isinden haberin yok galiba boşa yaşıyosun
- +1 yıl
Çok sacmaliksiniz boşa yasiyoruz hepimiz zaten Allahın köpeği olmuşuz ev tutup yasamalarinida mi islam din yapıcaksiniz a beynin mi var senin ya yazık sana olmayan 3 grmliginla nediyon islamın kadin erkek ayrimciligi her boku günah olmasindan nefret ediyorum yetmiyormus gibi kadın erkek arkadasligi da günah bir sirta kol atti dolandı suraya gitti diye oda günah niye yasiyoruzki Allahin her boku günah hepimiz kukla itiz oynamaktan zevk aliyor yaratip bide bunu yaklasamaz diyor siz imamlardan dindarlardan esitsizlik kadin erkek seysilerinizden biktim nefret ediyorum sizden
- +1 yıl
Müslüman mısın değil misin belli değil. Müslümanım diyip böyle konuşuyorsan yazık kafana.
- +1 yıl
@darlinll Nefret dolu müslüman nasıl oluyor kime nefret dolusun?
- +1 yıl
@darlinll Müslüman bir insan Allah'a nasıl nefret duyabilir şaka falan mısın sen?
- +1 yıl
@darlinll Hangi kadın?
- +1 yıl
@darlinll Yaz
+1 yılEvlenmeden nasıl aynı evde yaşıyorsunuz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende huyundan değil tersinden gitmişsin
00 Yorumla - Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı