Sevdiğim çocuğun bi olayı bahane ederek sevgili olmaktan vazgeçip arkadaşız dediğini düşünüyorum sizce?

Arkadaşlar sevdiğim çocuk sevgili olmak için benden c**sellik yaşamamı istedi şartı buydu herşeyi yaptık ama sevgili olmuyordu cepte olduğumdan ben bunu çok geç anladım birgün beni 5 senedir tehdit eden yaşlı bi adam vardı küçükken ona açık foto atmıştım adamın yaşını öğrenince peşimi bırakmadı yıllarca idare ettim sonra bu çocupa anlattım son çare çocukta beni kurtardı ama ben artık sana güvenemem dedi terk etti geri döndü sadece arkadaşız dedi kaç aydır böyle ben ondan uzaklaşmaya başladım yardım eden birinin fikriyle ve işe yarıyor üstüme düşmeye başladı elinde tutmak için son görüşmede ben senle sevgili olurdum ama bu adam yollarımızı ayırdı bilmem ne dedi ama olmuyordu zaten o zamanlar diyordu hayatıma kimseyi almayı düşinmüyorym diye sizce ssdece bahanemi ediyo yoksa gerçekten o yüzdenmi olmuyo
Sevdiğim çocuğun bi olayı bahane ederek sevgili olmaktan vazgeçip arkadaşız dediğini düşünüyorum sizce?