diyelim arkadasiniz tartismalarinizdan bıktı ve sevgilinizden de soğudu ama affedilmeyecek bir durum değil. Sürekli de ayril diyor onaylamadigini belli ediyor. Napardiniz, iyiliğinizi istedigini bilseniz ayrılır miydiniz yoksa sevgilinize inanmayı mi secerdiniz?
Evet, ayrılırdim
Hayır, ayrılmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
3. Kişi gözünden bakmak önemli ama bu em yakınımızdakiler olunca çok da objektif olamıyorlar maalesef
Bu da doğru
Bak arkadaşım seni tanımam. Ama benzer bir durumu ben yaşadım. Çok fazla açık sözlü ve dominant olduğum için eski sevgilimin arkadaşları beni sevmezdi. Bu yüzden durmadan beni kötülerlerdi ve bebek gibi yaşattığım kız benden ayrıldı hiçbir sebep yokken. Yaklaşık 3 ay olacak ve durmadan bana yazmak için türlü yollar arıyor ama asla.
Bunu paylastigin için teşekkür ederim dusunecegim ama sevgilimin kötü olma ihtimali varsa ve zarar görüyor ama farkında değilsemm
İkinizi de tanıyan objektif olan birine danışman daha doğru olur
Dogru tesekkurler
Kadınlar zaten arkadaşlarını değil de sevgililerini dinlese bir sorun yok, sonra ağlıyorsunuz
Tamam ama kadınlar ilişki içinde duygusal davranıyor dışarıdan bi gözün yanlislari görmesi daha muhtemel değil mi
Dışarıdaki göz de duygusal davranıyor sıkıntı o gsgsgs arkadaşını dinleyip bana yanlış yapan sevgilim de oldu ayrılınca geri dönmeye de çalıştı lakin fayda etmedi
anladım agssgagd
Arkadasıma güvenmem sevgilime güvenirim arkadas diye bir sey yok anlayın
İyiliğini isteme durumu olamaz mı
Sanmıyorım
Anladım
Onu ilgilendirmez. Kimseyi ilişkime dahil etmem
Anladım
Ayrılmam
İyiliğini istese bile mi yani anladım peki