Ne yapmalıyım, nasıl bir tavır takınmalıyım?

Öncelikle lütfen konu cıvımasın ve danışacağım konuyu zevk aracı olarak görecek insanlar sorumu yanıtlamasın. 20 yaşındayım ilk birlikteliğimi şu an da sevgilim olan kişi ile neredeyse iki ay önce yaşadım. Kendisi birlikte olmadan önce gayet saygılı ağzına neredeyse küfür almayan beni her daim mutlu eden nazik bir adamdı. Ne olduysa o günden sonra oldu. Beni sevgilim bebeğim diye seven adam mesajlaşmada dahi olsak kaba ve cinsel yönelikli konuşmaya başladı. İlk başlarda hoşuma gitmişti ama düşündükçe bu mesele canımı sıkmaya başladı. Buluştuğumuzda bu şikayetimi dile getirsemde sana doyamıyorum istemsizce aklımdan geçenleri söylüyorum gibi cümlelerle geçiştirdi ben de üstüne varmadım. Bu konuda tamamen bardağı taşıran şey ise geçen hafta yaşandı bakın şaka yapmıyorum KS dostlarım bana ortada hiçbir şey yokken emzirme sütyeni almış ve emir verir gibi benim yanımda artık bunu giyeceksin dedi. Bundan önce de şakayla karışık da olsa benim yanıma gelirken sütyen takmayacaksın tarzı şeyler söyleyip emir kipiyle konuşuyordu. Aşırı sinirlendim benim aşık olduğum insan bana sekiz ay boyunca gül, elbise, çikolata tarzı masum hediyeler dışında bir şey almamışken bir anda sütyen alabilecek yüzü nereden buldu ve bana nasıl böyle imalar yapabiliyor ya. Mesaj içeriklerini yazamıyorum bile ama tahmin edersiniz. Bilmiyorum ben mi fazla abartıyorum yoksa gerçekten işler yolundan çıktı mı ama çok üzülüyorum. Böyle mahrem bir konuyu kendi çevreme de anlatamıyorum danışacak tek bir insan evladı arıyorum lütfen saçma sapan şeyler yazmayın. Sütyen meselesinden sonra tavrımı belli ettim o da eğer gerçekten rahatsız oluyorsam tekrarlamayacağını benimle asla cinsel içerikli şeyler konuşmayacağını ve yapmayacağını söyledi tavırlı bir biçimde anlayacağınız suçlu yine ben oldum. Gerçekten aşık olmasam bir dakika bile katlanmam ama canım gibi seviyorum her şeyi nasıl eski haline çeviririm ne yapabilirim benzer durumlarla karşılaşan var mı? Bu arada ben 20 o da 24 yaşında, sağolun şimdidem
Ne yapmalıyım, nasıl bir tavır takınmalıyım?