Aşk İlişkileri Kızlar, gucsuz celimsiz bir erkek olmam itici mi? acilikus Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor gucsuz celimsiz urkek bir erkek olmam itici mi? Güncellemeler+1 yıl gucsuz celimsiz bir erkek olmam itici mi? Kızlar, gucsuz celimsiz bir erkek olmam itici mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
narçiçeği000 Takip Et Xper 1 Yaş: 48 +1 yıl Kaç kilosun 0 74 Yorumla acilikus +1 yıl 70 Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Buradan yaz Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Her gün eziyormu seni Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Burdan yaz pek kimse görmez Yorumla acilikus +1 yıl evet aynen Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Bu günde ezdimi 😂😂 Yorumla acilikus +1 yıl her zaman oldugu gibi Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Ben her gün ezmiyorum niye eziyor seni Yorumla acilikus +1 yıl hosuna gidiyor besbelli zevk aliyor Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Aynı evdemi yaşıyorsunuz yoksa 😂😂 Yorumla acilikus +1 yıl evet Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Evlenmeyi düşünüyormusunuz onunla Yorumla acilikus +1 yıl duusnmedim ben evliligi Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Hiç dövdümü seni 😂😂 Yorumla acilikus +1 yıl biktim tacizden ezilmekten ellenmekten evlenirsem daha da kotu olacak kabusa donecek hayatim Yorumla acilikus +1 yıl dovdugu cok oldu evet Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Ayrılmak istemedinmi Yorumla acilikus +1 yıl istedim ama ayrilamadim istemiyor ayrilmak Yorumla acilikus +1 yıl bir strapon takip s. kmedigi kaldi o derece Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Niye dövdü Yorumla acilikus +1 yıl her zaman bir sebebi olmasi gerekmiyor zevk icin hoslandigi icin Yorumla acilikus +1 yıl bence Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Üstüne oturup normal eziyormu Yorumla acilikus +1 yıl aynen Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Döverken Yorumla acilikus +1 yıl doverken? Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Napıyor seni Yorumla acilikus +1 yıl bayagi tartakliyor hirpaliyor eli de agir Yorumla acilikus +1 yıl kiyafetlerim hep yirtildi Yorumla acilikus +1 yıl kac kere gomlegim yirtildi pantolonum dustu Yorumla narçiçeği000 +1 yıl İlk nasıl güreştiniz nasıl oturdu üstüne Yorumla acilikus +1 yıl guclu birisi bir konu hakkinda tartistik kizdi kolumdan kavradi hareketsiz hale getirip yere dusurdu gucu altinda ezdildim Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Naptı ezerken seni birşeyler sòyledimi Yorumla acilikus +1 yıl Guluyor surekli Yorumla narçiçeği000 +1 yıl 40 dakikadır nerdesin sevgilin yinemi ezdi yoksa Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Hangi konuda tartışsınız mesala Yorumla acilikus +1 yıl Evet her konuda tartisiyoruz Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Niye tartışıyorsunuz oda sinirlenip seni eziyormu Yorumla acilikus +1 yıl Anlasamiyoruz o da kizip eziyor Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Ezilirken anlaşıyorsun herhalde Yorumla acilikus +1 yıl Erkeklere cok kiziyor Yorumla acilikus +1 yıl Mecburi Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Üstünde gülerken sen ne yapıyorsun Yorumla acilikus +1 yıl Ne yapabilirim ki Yorumla acilikus +1 yıl Hosuma gitmiyor ama secenegim yok Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Yalvarmanamı gülüyor Yorumla acilikus +1 yıl Strapon takip bir s. kmedigi kaldi Yorumla acilikus +1 yıl Dogru Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Seks yapıyor musunuz onunla Yorumla acilikus +1 yıl Evet ama o beni Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Yüzüne oturdumu hiç Yorumla acilikus +1 yıl Oturdu Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Naptın oturunca Yorumla acilikus +1 yıl Nefes alamadim Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Vajinasını yalattırrım hiç Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Yalattırdımı hiç Yorumla acilikus +1 yıl Evet zorla Yorumla acilikus +1 yıl Parmak atiyor bana Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Yalamayınca kalkmammi dedi Yorumla acilikus +1 yıl Oyle Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Bence seni çok seviyor seninde zevk aldığını düşünüyor Yorumla narçiçeği000 +1 yıl En fazla kaç saat ezdi seni Yorumla acilikus +1 yıl Cok degil 1 saat yoksa nefes alamam Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Sonra yine oturmuyordu sana Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Ezmeye devam etmiyor mu Yorumla acilikus +1 yıl Oturuyordu Yorumla acilikus +1 yıl Ediyor Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Sen zevk alıyor musun onun ustune oturmasından Yorumla acilikus +1 yıl Aliyorum Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Hıç sabaha kadar üstüne oturup cezalandırdığı oldumu seni Yorumla acilikus +1 yıl Nefes alamam Yorumla acilikus +1 yıl Sabaha kadar cok uzun Yorumla narçiçeği000 +1 yıl Bu gün ezdimi seni Yorumla acilikus +1 yıl Ezdi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kaç kilosun
70
Buradan yaz
Her gün eziyormu seni
Burdan yaz pek kimse görmez
evet aynen
Bu günde ezdimi 😂😂
her zaman oldugu gibi
Ben her gün ezmiyorum niye eziyor seni
hosuna gidiyor besbelli zevk aliyor
Aynı evdemi yaşıyorsunuz yoksa 😂😂
evet
Evlenmeyi düşünüyormusunuz onunla
duusnmedim ben evliligi
Hiç dövdümü seni 😂😂
biktim tacizden ezilmekten ellenmekten evlenirsem daha da kotu olacak kabusa donecek hayatim
dovdugu cok oldu evet
Ayrılmak istemedinmi
istedim ama ayrilamadim istemiyor ayrilmak
bir strapon takip s. kmedigi kaldi o derece
Niye dövdü
her zaman bir sebebi olmasi gerekmiyor zevk icin hoslandigi icin
bence
Üstüne oturup normal eziyormu
aynen
Döverken
doverken?
Napıyor seni
bayagi tartakliyor hirpaliyor eli de agir
kiyafetlerim hep yirtildi
kac kere gomlegim yirtildi pantolonum dustu
İlk nasıl güreştiniz nasıl oturdu üstüne
guclu birisi bir konu hakkinda tartistik kizdi kolumdan kavradi hareketsiz hale getirip yere dusurdu gucu altinda ezdildim
Naptı ezerken seni birşeyler sòyledimi
Guluyor surekli
40 dakikadır nerdesin sevgilin yinemi ezdi yoksa
Hangi konuda tartışsınız mesala
Evet her konuda tartisiyoruz
Niye tartışıyorsunuz oda sinirlenip seni eziyormu
Anlasamiyoruz o da kizip eziyor
Ezilirken anlaşıyorsun herhalde
Erkeklere cok kiziyor
Mecburi
Üstünde gülerken sen ne yapıyorsun
Ne yapabilirim ki