Bu kadın bana geri döner mi yardımcı olur musunuz seviyor mudur beni hâla?

5 ay önce ayrıldık ben ayrılmak istedim sorunlar var diye. Sıkıntı çıkarmadı. Sonra doğum günümde kutladı sevimli bir şekilde mutlu ettiğini söyledim. Bundan 1 ay öncede yaşadığım yere gelmiş görüşmek istedi kosarak gittim mutlu oldum cünkü. Normal konuşurken etkildndim ve ö. tüm. ilk kez yaşıyordu böyle bir şey bende biraz ileriye gitmek istedim korkuyorum dedi çekti kendini kızdınmı diye sordu ve eve bırak beni dedi bıraktıktan sonra görüşmeyelim özür dilerim nedenini sorma dedim. Oda sen istediğini yap bende nedenini sormayım dedi bisey demedim. 3 gün önce aradım nasil oldugunu merak ettiğimden çok soguk konustu neden aradın diye sordu ust üste bende numaranı silcem rahatsız etmeyeceğim seni dedim sende sil dedim ona. Sonra akşam mesaj attı senle konuşmak istiyorum diye bende sinirlenmiştim bi anlık seyle bidaha yazma bu kadar hoş karsilamam dedim. Oda ne diye ariyosun o zaman nasilsam nasılım niye merak ediyosun dedi keşke seni hic tanimasaydım bana hic yazmasaydın bütün hissettiklerimin hiçbirini haketmiyosun hakedene vericem dedi bende özür diledim. Şimdi pişman oldum sizce beni hâla seviyor mu dönsem affeder geri gelir mi çok naif ve iyi niyetli bir kız
Bu kadın bana geri döner mi yardımcı olur musunuz seviyor mudur beni hâla?