Ben oyumu, Türk erkeklerinden yana kullanayım 😌💅
Aklı başında Türk Kadını, Türk erkeğiyle mi yoksa İtalyan erkeğiyle mi evlenir?

Ben oyumu, Türk erkeklerinden yana kullanayım 😌💅
Şimdi ilk olarak dünkü koyduğun Türk kızı profili ile bugünkü koyduğun Türk erkeği profili taban tabana zıt 😀 Ayrica o soldan 2. siradakinin neresi İtalyan? Bildiğin Jet Lee 😂😂 Tabi ki Türk erkeği. Onun haricinde seni benden başka seçeneğin de yok
Hahaha bulamadım görsel yahu. Soruyla ilgilenelim, görsele takılmayalım :D senden başka şansım olmasındı zaten ☺️
Seni var yaaa.. 🧐
www.youtube.com/watch
:D :D :D
Rica ederim şekerim ☺️
Yine aynı cevabımı veriyorum eğer aklı başındaysa ülke bir kriter olmaz örneğin italyada ki kötü bir erkekle olacağına türkiyede iyi bir insan olması daha mantıklı veyahutda tam tersi
Kabul geçtin 10 😅
Teşekkürleer😄
@_7_007 amacım kırıcı olmak değil ama sen eminsin kendinden kimse sevmez sevmiyor bende diyorum ki sever ama efendi olması onun kendini geliştirmesine engel değildir bir insan bilgiliyse bakımlıysa ve karakter sahibiyse kimse onun çirkin olduğunu söylemez he diceksin sadecebki tipe bakan da var onlar illaki var belli bir kesim sen şimdi seni sırf tipin için seven biriyle olsan mutlu olabilir misin? Ben söyliyeyim olamazsın
İyi güzel söylüyorsun dediklerin doğru ama hayat herkese eşit değilki. Birine kalkan veriyor birine kılıç, birine her ikisini birden veriyor birine de hiçbir şey vermiyor. Bana göre insanlar birbirlerini yeteri kadar sevmiyor. İnsanlar sizden herşeyi bekliyor ama bazen bunları yapabilecek gücünüz olmuyor. Ister istemez insanlara yanlış sorular sorabiliyorsunuz. Yani burada direk sen anlamazsın demek yerine daha güzel bir şekilde yaklasilabilirdi. Misal olarak örnek verdim. Niyetim kavga etmek değildi. Bazı insanlar belkide kendilerini geliştirmek istiyor da bizzat insanlar buna engel oluyor gibi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz sayın düşünür? Yine yanılıyor muyum? lütfen söyleyin.
@_7_007 efendimerkek serseri erkek sorularında anlatmak istediğimi anlayamadım hiç yanda anlamadılar üslup sizi kırdıysa affola anlamazsından ziyade anlamak istemezsindi kasıt bir insan kendini geliştirmek isterken kim engel olabilirdi ona? Kendine bir şeyler katmak zor değil ama bunu herkes yapmaz
Eig içinTeşekkürler ❤
@By010309 bak şimdii erkeklerde serseri olan bir kesim varya hani heh işte kızlarda da onu seven bir kesim var psikolojik etmenler yüzünden veyahut da başka bir sebepten ben serseri erkeğin sevilmesini zaten doğru bulmuyorum (bu arada serseriden kastım şiddete meyilli olan karakter sahibi olamamış kişiler) ama bir erkeğin kendince iyi bir insan olması kendisine efendiyim kibarım demesi onun ciddi manada efendi olduğu anlamına gelmez cidden iyi bir karaktere sahipse sadece bu da yetmez zekasını nasıl kullandığıda bir o kadar önemli bundan sonrada kişinin kriterleri devreye girer bilmem anlatabildim mi
Bu arada @Sosyetic_SheqiiL bu görüşten sana baya bildirim geldi sorry
@By010309 kimseye açık kapı bırakmıyorum açık bulduğun bir kapı göster gösteremezsin
Cevap
67Cevap
Kankacığım Vallahi bak ben böyle sorulara gerçekten karşıyım ir önceki sorudan sonra da Türk erkeği Rus kızı şimdiki de yok Türk kızı İtalyan erkeği Ya ben sana gerçekten anlamıyorum niye Artık insanlar böyle ırkına göre ayrım yapar oldu ya herkesin bir ilgisi vardır bir de kötü vardır yani her milletin bir iyisi vardır bir de kötüsü vardır bunu artık herkes almasın lütfen soruyu ki insanlar yurt dışındaki yaşayan atıyorum kaç milyon insan varsa hepsi birbirinden harika Hayır öyle bir şey yok onların kötüsü bizden daha kötü onu da söyleyeyim Gerek siyasi olaylar olsun gerek bizim Türk olmamızdan dolayı sevilmememiz olsun hani sadece ben bunu herkesin anlamasını istiyorum İtalyan erkeği yok İtalyan kızı yok istek erkeği İsveç kızı yokmus kızı yok Türk erkeği bilmem ne Böyle ayrılıklar sadece insanın kendi hayatını kendi elleriyle yok etmesi anlamına gelir Neden herkes karaktere bakmıyor da ırka bakıyor Gerçekten bunu kadar saçma bir düşünce yok kankam yanlış anlama lafım Tabii ki sana değil ama gerçekten böyle düşünen geri kafalılar var olayı irka bağlamak gerçekten çok komik
Aaa knk ciddiye almayın bu tür soruları çok yahu :D sende mi yanii?
Az önceki soruda da belirttiğim gibi bu sadece kişide bitiyor ülke ya da coğrafya olarak değil. Kendini geliştiren insan zaten her yerde fark edilir. Bu da onda bir çekicilik oluşturmakta.
O yüzden ülke, coğrafya değil insanın kişiliğine bakmak en iyisi.
Yerli malı haftası gibi insanım. 😂Benim milletimden olsun isterim.
Ben kültürel fark vs. çekmem çekemem.
bence aklı basında bir insan evlenmeye de bilir
evlenmek zorundaymış gibi hissetmemek te lazım
aklı başında olan neden evlensin ki:)
Aklım başımda olsaydı italyan erkeğini seçerdim fakat aşk insanda akıl bırakmıyor bu yüzden türk erkeğine kanıyorum, ah ah biskolata
Türk erkeği
Türk erkeğine laf söylemem (genel olarak). Göz göre göre ölüme yürüyen bir milletin erkeğine laf edemem. Ülkeside savaş çanları çalmaya baslıyınca ülkesini satanlar seni benimi satmayacak başı sıkıştığında. Türk erkeği sevince tam sever bidaha bırakmaz :)
Yürü beee :D
Işte Yemin ederim Tam beklediğim cevap tamam yukarıda Zaten ben anlattım Bu karakterle alakalı durum ama şöyle bir gerçek de var ki tarihten bu yana bakıldığı zaman Türkler hiçbir zaman istenmiyor dünyanın bize karşı bir nefreti her zaman vardı bundan sonra var olmaya devam edecek hatta yıllar ilerledikçe bu kin nefret daha çok artacak
degerimizi bilen biri çıktı
Aklı basinda bir Türk kadini "Akli basinda bir Türk erkegi ile evlenmeli.
Rus kizlari ile Türk kizlarini. Türk erkekleri ile Italyan erkeklerini kiyaslamaktan vacgecmeliyiz artik.
Bu olay sonu " Kendi insanini kucumseyen toplum olmaya dogru gidiyor.
Banane elin ecnebisinden..
Haha iyide bazı Türk Erkekleri bunu senelerdir yapıyor zaten. Onlar Rus Ukrayna bilmem ne kadınını beğenirken sorun yok, Kadınlar İtalyan Erkekleri de yakışıklıymış demesi, Türk erkeğini ezmek mi oluyor :D hadi ordan
Iste ikisi de yanlis diyorum 🙂
Topyekun birakalim su ambalaj hayranligini artik.
Bunun ırkı yoktur öbür soru ile aynı fikirdeyim
Aklı başında türk kadını da evlenmez
Sırf yakışıklı diye italyan diyenler, onlar da katil tecavüzcü olabilir seçim yaparken onu düşünün temkin şart.
İnsan insandır.
Kimse evlenmesin mi :D
Gereksiz değil mi? Eğer sevdiği için evleniyorsa tek düşünce yatak odasında olmak değilse tabi evlensin gayet makul bir kurum olur o zaman evlilik.
Yanii düşünce hayat arkadaşı :D her yerde ve her anında olacak birisi, birlikte yaşlanıp torun sevecek biri işte
Katıldım buna evet.
Evett... O kadaar guzel bir soru ki adamin gidip Roma ile Moskova'yi yakasi geliyor yahu icimi istiyor bu sorular benim. Ben gidip Ruanda gelini alacagim, isteyen okirsa baldizi veririm arkadas hayirli aksamlar...
Hhaha :D mis gibi soru
Ülke önemli değil, lakin ben yine de Türk erkeği demek isterim.
Evet, İtalyan erkekleri yakışıklı bu bir gerçek. Ancak bizim Türklerden de çok yakışıklılar var. Zaten aşık olunca tip bir yerde önemsiz kalıyor. Karakter, kültür, yasam tarzi olarak Türk birini tercih ederim.
Ben Türküm Türkten yana tercihim..
Abla sen buraya soru bırakılmasını hoş görmüyorsun bildiğim kadar atan başkalarını azarlıyordun ama bu kez bunu görmezden gelip soruma gelir misin? sen dominant bir karaktersin kesin senin olmuştur diye düşünüyorum çünkü : ). o yüzden merak ediyorum hiç yendin mi birini : )
Hiç karşı cinsi bilek güreşinde yendiniz mi☺️?
Abla seni ilk kez bir soruma davet ediyorum
beni kirmazsin değil mi? 💕 buyur gel soruma tek sefeeligine
Aklı başında bir kadın/erkek, aklı başında bir erkek/kadın ile evlenir... Her iki tarafın da konuyu milletlere dayandırması şaka da olsa kabul edilemez.
Yioooo edilebilir :D
Böyle bir şaka yapmadan önce anne ve babanızın kökenlerini tam anlamıyla biliyor olmak gerek... Aksi takdirde annenizin bir italyan erkeğiyle evlenemediği için babanızla evlenmiş olabileceği sonucuna varılabilir... Aynı şey babanız için de geçerli. Ebeveynlerin birbirine verdiği değerin değer değil bir mecburiyet olduğunu kabul ederseniz elbette kabul edilebilir...
Öncelikle sen kimsin anamı babamı karıştırıyorsun façafoça :D bazı soruları bu denli ciddiye alıp atar yapacak yer aramayın ya.
Neden özellikle italyan erkeği diye ayrılmış yakışıklılar diyemi eğer değer sevgi ilgi yardımlaşmaysa İsveçli erkekler bu konuda çok daha iyiler
Hayır açıklamada yabancı erkekler yazdım. İtalyan erkeklerini beğeniyorlar ya bir çoğu o sebepten ötürü
Aynen tip olarak bencede İtalyanlar. 😍
😌👌
Resim pek hoş olmamış ya da bir akıncıya denk gelecek ferasete sahip olamadınız italyanlara bot bağlatırız!
Yaa başka görsel bulamadım daa ohoo
Abisi ne yapalım? Köşemize çekilip görsel için toplaşıp ağlayalım mı?
Tamam görseli beğenmeyenler olarak toplaşın, mendiller benden 😅
Aklı başında bir Türk Kadını kimse ile evlenmez kariyer yapar ülke ülke gezer 😄
Katılıyorum 👏👌
Aklı olan Türk erkeği de Türk kadını da Türklerle evlenir.
O saçma görselin maalesef İtalya'da karşına ancak podyumda çıkar. Gözünüzde büyütmeyin şu sefilleri. Rus'larda da aynı şey geçerli.
Kültürel uyuşma olmadan evlenmek ahmaklıktır.
Italyan enistemiz var cok tatli biri. Onun gibi birini bulacaksak neden olmasin ama ben Turk erkegi derim. Yaptigim espriyi anlasin, bakmasin uyuz uyuz ne diyor bu diye. Kultur sok yasamayalim evin icinde 😅
italya nüfusu yaklaşık 59 milyon Türk kadınının yarısına bile yetmez erkekleri... istesen bile sıra gelmeyebilir. birde italyan kadınları da var tabi bu rekabetin içinde. şimdiden yazılalım bari sıra 40 50 lerde anca gelir 😀😀😀
Aklı başındaysa, erkeğin uyruğundan bağımsız olarak, evlenme niyetinden vazgeçer 🤣
Hahah :D kabul geçtin
😄
En İyi Cevaplar