20 gün sonra bir Rusla evlenecek biri olarak bu konudaki fikrimi yazmak istiyorum.. .. Kendi ülkemde kendi ırkımdan olan kadınların yanına bile yaklaşamazken , kadınlar küçümsercesine davranırken , bu kız bana gönlünü verdi.. burada birlikte olduğum kadınlar evlenmek için benden ev araba , setler bilezikler düğünler isterken , bu kız benden hiç bir şey talep etmedi.. hiç bir şey.. düğüne takıya çeyize hiç bir şeye gerek yok.. alyanslarımızı alalım, evlenelim.. sen benim yanımda ol daima ve beni sev.. her şeyimizi birlikte çalışıp yaparız zaman içinde dedi.. bana hiç bir zaman ağız burun bükmedi.. bana, hayatımda hiç bir kadının sarılmadığı kadar sıkı sarıldı.. bana her sarılışında nefesimi kesecek ve kemiklerimi çatırdatacak kadar sıkı şekilde sarılıyor.. bana hiç bir zaman kapris de yapmadı.. Rusların en belirgin ayırt edici özelliğidir , asla kapris yapmazlar.. Kendilerini kasmazlar.. ha , bu arada bu kız pek çoğunuzun zannettiği gibi benimle çıkmaya başladı diye benimle yatmadı.. evleneceğimiz günü bekliyor.. hiç bir isteğimi reddetmedi.. kendini ezdirmemek kisvesi altında, türlü şeyler için benimle kavga etmedi.. sadece bana sadık ol , bana iyi davran , senden ev veya araba istemiyorum , sadece evde yan gelip yatma, mücadele ettiğini, çalıştığını göreyim bu benim için yeterli dedi.. sadece benim ol ve beni asla bırakma, başka da bir şey istemiyorum senden dedi.. ben bir Türk erkeği olarak , böyle şeylerle hiç karşılaşmadım ömrüm boyunca.. şaşkınım... burada bizim kızlarımız kendilerini nimetten sayarken , dünyadaki son kadın olduklarını zannederlerken , ben kendimi bir erkek olarak dünyadaki son erkekmişim gibi hissediyorum hayatımda ilk defa... ve evet Allah nasip ederse 20 gün içinde nikahımız var ve onun yaşadığı ülkeye yerleşmeye karar verdik.. Rusların TÜrklerle iletişime geçen pek çoğunun amacı erkeklerimizi yolmaktır veya kısa süreli macera yaşamaktır doğru.. ama düzgün olanına denk gelirseniz , emin olun bizim kızlarımızdan huy ve istekler açısından beş kat daha vicdanlı ve iyidirler.. eğer denk gelirseniz düzgün olanına , bir dakika düşünmeyin evlenin.. zaten burada evlenmek için yok kız istenecek, kaynana ve kayınpedere yalakalıklar yapılacak, nişanı ayrı , bohçası ayrı , oğlumuz ne iş yapıyor , evi arabası var mı , kızımıza nasıl bakacak , 3 tane 5 tane 10 tane burma bilezik isteriz , gerdanlık seti , bileklik , düğünü ayrı , balayısı ayrı , çeyizi ayrı.. şu an bir Türk kızıyla evlenmenizin maliyeti aşağı yukarı 200 bin liradan başlıyor.. bunun yanında afrası tafrası , ailelerin işe karışmaları falan çok ciddi problemler.. bir Rusla evlenecekseniz kız isteme bile yoktur.. gidersiniz tanışırsınız sadece , der ki kız , buyrun damadınız.. biz evleneceğiz.. tebrik ederler.. çeyiz yok takı yok bohça yok söz yok kına yok nişan yok , kızın gelinliğini almak yok , düğün salonu yok , çeyiz yok , hiç bir şey yok.. sadece nikahtan sonra gider bir yerde eğlenirsiniz bir kaç saat.. bu kadar... ne kadar acı , değil mi , erkekler kendi ülkelerinde aç abaza sapık muamelesi görür bir kızla tanışmak istedi diye.. sonra evlenene kadar yüzbin tane prosedürden geçer , ve yüzbinlerce lira harcamak zorunda bırakılır , veya damat g. te kadar borç yükü altına girer.. ailesi de ona keza.. bir kere evleniyorum , düğünüm en güzeli olacak , gelinliğim şöyle olacak , şu kadar bilezik olacak, yok kızı istedim kızı vermediler, yok evlenmemize izin vermiyorlar... modern başlık parasıdır bu , başka bir şey değil.. az sayıda iyi niyetli aile ve kızımız , tüm bu yazdıklarımı üzerlerine alınmasınlar.. onlar çok az sayıdalar.. ne demek , bedavaya mı gideceğim , geleneklerimiz adetlerimiz.. alın hepsini başınıza çalın.. hem kız buradaki kızların genelinin 2 katı güzel.. hem masraf sıfır.. afra tafra yok.. şımarıklık yok.. türlü istekler yok.. tüm bu masraflara harcayaacağım parayla da kendi işimizi kuracağız orada... keşke... keşke kendi insanımız , bu gencecik çocukları yolunacak kaz gibi görmeseydi , ve ülkemizin bu zor şartlarında, gencecik insanları adetler adı altında bu kadar ezmeseydi... fırsatı olan bir dakika düşünmesin. istediğiniz kadar eksileyebilirsiniz.. yazdığım gerçekleri değiştirmeyecek bu... kabul etseniz de etmeseniz de.. biz erkekler enayi değiliz.. aile kuracağım diye bunca külfetin altına sokmaya utanmıyorsanız bir erkeği , erkek Rusa veya bir başkasına gidiyor diye de hayıflanıp laf etmeyeceksiniz.. ve tekrar ediyorum.. adetleriniz batsın.. yatak odası takımı şundan olsunnn... bir defa evleniyorum.. geceliğim ipek olsuuun çeyizime... yatacak yatağın varsa bitmiştir olay.. ne takımmış arkadaş.. bir evi düzmek kaç lira hesaplayın bakalım.. şu an ülkemizde mühendisler bile asgari ücretle iş bulamaz halde..
Sevdiğimle evlenirim farketmez. Fakat düşünme konusu şöyle Ruslarda düğün algısı bizim gibi değil. Aşk parayla değil sevgiyle. Bizde altın, bilezik, süt parası, bilmem ne parası, bahşişler, düğün salonu, yemekler, çalgıcılar... bir çok masraf. Her Türk kızı böyle değil ama üzülerek söylüyorum geneli böyle amaç evlenmek sevdiğin insanı niye borç batağına sokar ki insan o parayla tatile çıkın evinize lüks eşyalar alın daha iyi en azından hatırası olur veya kullanırsın. Genel kitleye bakarsak Rusların aşkı sevgiyi tercih ettiği, maalesef ülkemizde ise geneli parayı, gösterişi sevdiğini görüyorum. Her kız böyle değil ama genel kitle böyle. Türk erkekleri de genel olarak kötü bir sürü şey yazabilirim Türk erkeği hakkında. Türk kızları şöyle böyle diyen tipleren değilim kendi hemcinsim de kötü.
Şöyle alakasız bir yorum yapmak istiyorum bayağı bir süre önce ben bu siteye ilk katıldığım zamanlarda şöyle bir soru gördüm bir tane adam bir gün içerisinde tam beş tane soru açtı büyük ihtimalle fenomendi hangisi Türk olan eşini gitmiş rus birisiyle aldatmış daha sonrasında eşinden boşanmış sevgilisiyle bu süreçte birlikte olduktan sonra onunla evlenmiş yani rus olan kadınla adam sonrasında işte yavaş yavaş sıkılmaya başlamış çünkü evet aslında cinsellik olarak memnun çünkü Ruslar genelde öyle kendilerini kullandırmayı seviyorlar böyle insanlara kölelik yapmayı seviyorlar ama Şundan çok şikayetçiymiş adam sürekli kadın gezmek istiyor muş yani genelde açtığı soru şu şekildeydi önceki Türk eşi işte sürekli yemiyormuş yediriyormuş içmiyormuş içiriyormuş adam fedakârlığa doymuş rus eşi ise sürekli gezmek istiyormuş yani Ruslarla evlenenler genelde ilk başta memnun oluyorlar sonrasında artık gerçekten durulmak zamanı geldiğinde daha böyle sakin saygılı kısacası insana da altında olabilecek kadınlara yöneliyorlar yani türklere
Bunu ülkesel değil kişiye odaklı bakmak lazım. İlla her kadın ya da erkek eski sevgili gibi olacak değil ya. Hayat boyu hatalarımız olur ve bu hatalardan ders alırız aşkta olduğu gibi mesela. O yüzden olay kişide biter yoksa elin Rus'uda hayırsız çıkar ona bakarsak.
Ikinci görsel 😂 Düşünürse Rus kızı derler. Ama benimki düşünmez direkt benim ismimi verir ismimi😂 Yeterli o da banane kiminle evlenirse evlensin diğerleri kuzu😂 Biz yetiyoruz birbirimize.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bugüne kadar bir tane bile Türk sevgilim olmadı bugünden sonrada inş olmaz diye Ümit ediyorum tipim saçlarım Ruslara benziyor bugüne kadar çok Rus kızıyla konuştum hiçbirinde ego denen bişeye rastlamadım hemde tipleri mankenlere taş çıkartır dı tr kızlarında o kızların tipi olsaydı kendilerini ulaşılmaz sanarlardı heralde gerçi yine öyle sanıyorlar da abazalar yüzünden Bir tanesiyle görüntülü konuşurken bana sürekli iltifat ediyordu kaslıyım yakışıklıyım diye ama gel gör ki tr meymunu kızlar kas ne ıyk, sarı erkek kendime erkeğim demesin erkek dediğin esmer olur diyolar bu arada esmerler sadece Arap ülkeleri tr de değer görüyor diğer ülkelerde Avrupa Belarus gibi yerlerde kara kafa diye tabir ediliyorlar Yani diyeceğim şu sizi Rus kızlarının iyisi Türk kızlarından 100 kat daha iyi aklınız varsa ordan biriyle evlenin (bende ordan biriyle evlenicem) keşke Türk kızları böyle olmasaydı da kendi milletimizden biriyle evlenseydik fakat iyi olanlar bir elin parmaklarını geçmez o kadar azınlıktalar diğerleride uyanık şeytn 1.50 boylarıyla 1.90 erkek isterler zengin erkek isterler yakışıklı erkek isterler kendileri neyse aw bide evlilik var yok kınasıydı çeyiziydi dügünüydü derken adamı gencecik yaşta çökertiyorlar. biraderlerim abilerim aklınız varsa Gidin başka ülkeden kız bulun sevdiler mi sizi siz olduğunuz için seviyorlar paranızı degil
Bayanlarında daha iyi bildiği bir cevap bu aslında😊🌼
Ama tabiki herkes heleki biz Türkler mutlak kendi kültürümüzden olan Türk kızıyla evlenmek isteriz ama bir gerçeğide ifade edeyim. Bence her Türk bayan Mercedes gibidir, zarif ve güzeldir ama evlenip 6 ya da 1sene sonra kendilerine bekarken olan bakım ve zerafeti, erkeğine ilgisi ortadan kaybolup neyazık ki Tofaş marka oluyorlar. Bu öncelikle kendilerine saygı ve hayata bakış açıları ile ilgili. İşi bakımı paraya getirmeyin, kendi imkanlarınız ile de bu mümkün belli olmazsa olmaz ölçülerinde😊🌼
Birde evlendikten sonra erkeklerini mutlu etmiyorlar anladığınız ölçülerde, sankim evlendikten kısa bir müddet sonra menopoza girme evresi gibi Kapalı levhası asılıyor😊💐 bu tekil görüşüm değil, toplumu bilen tanıyan biri olarak genelin yakınmasıdır☺️
Neyse uzun tartışmaya açık derin dekolte bir konu bu😊🌼 en iyisi mi nokta.
Aklı basinda bir Türk kadini "Akli basinda bir Türk erkegi ile evlenmeli. Rus kizlari ile Türk kizlarini. Türk erkekleri ile Italyan erkeklerini kiyaslamaktan vacgecmeliyiz artik. Bu olay sonu " Kendi insanini kucumseyen toplum olmaya dogru gidiyor. Banane elin ecnebisinden.. Benzer soruya benzer yorum atayim bari.
Türk kızıyla evlenirken kariyer Avrupalı kızla evlenirken sevgiye bakarlar
Maalesef ülkemizdeki kadınların yegane ve tek derdi para savunma olarakta "Parasız hiçbir şey olmuyor" diyorlar ama kast ettikleri para maseratiye falan binmek
Avrupalılarda ise hayata bakış açın ve tavırların belirliyor her şeyi Bu yüzden yabancı kızlar candır
Bende türk erkeğine meraklı değilim alman erkeği isterdim ama türk kanımıza yabancıpar karışmasın diye türk ile evlenirim herhalde. Bir söz okumuştum Türkler yabancılardan çocuk yapmasa onları kimse yıkamazdı gibi bir söz pek hatırlamıyorum bazı kısımları yanlış olabilir ama mantıklı geldi bana.
Ben Türk kızı dedim ama hiç sevilmedim hiç sevgilim olmadı kime yanaşsam yok okumamışsın dedi istemedi ya da tipimi beğenmedi ya da efendi olduğum için istemedi. Bizim Türk kızları serseri it kopuk hapçı döven küfür eden erkek seviyor o yüzden. Türk kızı olmasın nereli olursa olsun yeter be
2000ler sonrası hiç bir Türk kızı tercih edilesi değil hepsi sözde modern (!) likle geleneksellik arasında kaldığı için garip garip davranışları var. 2000ler öncesi bir kız bulursam Türk kızi derim olmadıysa Almanya'ya yerleşme planlarımı devreye sokar ordaki Türkler'den biriyle evlenirim.
Aşık olduysam anlaşabiliyorsam zenciyle bile evlenirim. Güzellik bakımından Avrupalı kızlar üstün bi insanın teni bu kadar mı pürüzsüz olabilir saten gibi İpek gibi bazılarının teni fotoda görsem Photoshop derim ama gerçekler Rabbim yaratmış Maşallah👌
Sordum "Nerededir yerin?" Nedir senin değerin? Yedi kral vurulmuş ne bu ceylan gözlerin? Hangisine varırsın bu yedi ünlü erin... Şöyle dedi bakarak... Göklere derin derin! Kralların taçları Beni bağlar düğümüOrduları aşarak Gönlümdeki düğümüSaraylarda süremem Dağlarda sürdüğümüBin cihana değişmem Şu öksüz TürklüğümüDiyen Türk Kızı tabiki de😋Aklım başımda..
Rus kızıyla. Daha güzeldir. Ev kadınlığıyla, erkeğin evin reisi olmasıyla ilgili aşağılık kompleksleri yoktur. Sadıktır. Teşhircilik, fuhuş ve ihanet konusunda hiçbir kadın bizimkilerle yarışamaz. Ayrıca bekarete önem vermeyen Türk kadını bir bekaret ödülü olan düğün, altın, gelinlik, sıfor ev, sıfır eşya isteme cürretine sahiptir. Ruslar sadece nikahlanıp evlenirler. Düğün ve balayı masrafını yatırım yaptırırlar. Asyalı kadınşar da öyledir. Avrupalı kadın aile babası olacak bir Türk erkeğine üstüne para verir. Zira avrupa erkekleri için kadın bir peçetedir. Ancak Türk ve Hint kadınları kendilerini adeta Tanrıça zannediyor ki güzellikte sondan ikiler.
Valla bir yerde görmüştüm son zamanlarda yurt dışı evliliklerde ciddi artışlar oluyor diye benim bile çevremde bazı arkadaşlarım rusyadan ukraynadan kadınlarla evlenmeye başladı Kendim bile görüyorum kuryelik yapıyorum uğradığım evlerin önemli bir kısmında karşıma rus veya ukraynalı bir bayan çıkmaya başladı hep 😂 Kızlar Erkekleri bıktırmışsınız harbi evde kalacaksınız 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Harika soru cevapta içinde tebrikler. 😂😊 Kaprisi derdi bitmez. Sömür me derdinde. Rus ya da yabancı bir kaç kişi tanıdım emin olun mesleğine maaşına önem vermiyor. Seni sen olarak istiyor ciddiyim.. nasip olursa bende gideceğim yakında sevgilinin diyarında yaşamaya değer be😂
Göbeği bilmem kaç kilo olmuş, ayakları kokan, daha dişlerini fırçalamayı bilmeyen erkekler Rus kızı mı istiyormuş? Zeki erkek kişiliğe bakar, bölgeye değil. Türk kızları birtanedir hele ki doğu 👑🤓🐁
Aklı başında olan evlenmez. Biraz aklı olan da kendi milletinden olanla evlenir. Hiç aklı olmayanın seçimini söylememe gerek yok.. Evlilikte yönetilen erkek olduğu için yabancı eş erkek için hiç de mantıklı bir karar değil.
Rusyada kızların tamamı alkolik değil, genelde erkekleri gopnik (keko, serseri) şeklinde takılıp alkolik oldukları için ve bizim TL orada dolar/euro gibi geçtiği için çoğunluk rus kızları türk erlekleriyle evleniyor.
İyi dinle.. Öncelikle dostun değilim... Sen ve senin gibi düşünen kıskanç kuduruk kadın avcıları yüzünden.. Kadınlarımız erkeklere öküz sıfatını taktı.. Sen Türkiye de yaşıyorsun ve başka milletin kadınlarını beğeniyorsun... Madem öyle niye evlenmiyorsun yabancıyla.. Ben söyleyim.. Dili diline, huyu huyuna, uymuyor değil mi.. Namus kavramı, kıskançlık kavramı onlarda yok değil mi.. Bak gördün mü nasıl muhtaç kalıyorsun Türk kadınına... Biraz adam olun adam.. Önce kendi değerlerine sahip çık... Sırf onları güzel buluyorsun diye Türk kızına laf atamazsın.. Bu yoruma atılan beğenileri görünce.. Yorum yapıp bozacağını sanıyorsan aldanıyorsun.. Şimdi hadi sen yorumdan Amerika'ya doğru yol al.. Oranın kızları sınır kapısında sıraya girmiş seni bekliyormuş hahahahahahahajahahahaha 😂 😂 😂 😂 😂
Muroo sende beni iyi dinle şimdi bu güne kadar bir tane bile Türk sevgilim olmadı bugünden sonrada inş olmaz bunu net bir şekilde söylüyorum. kime göre neye göre namuslu değiller Türk kızları çok mu namuslu avutun kendinizi kız evlenmeden önce yemediği halt kalmıyor evlenince de vajnayı diktir olsun bitsin ortalığı görüyoz boş konuşma diğer ülkelerde en aZından bakreyse bakreyim değilse değilim diyorlar kaç tane Rus’la konuştuğumu hatırlamıyom hepside on numara insandı içinin güzelliği yüzlerine yansımıştı evleneceğim kişi de Rus olcak bunuda net bir şekilde söylüyorum
O zaman T. C vatandaşlığını'da terket, Al Rus karını da gidin rusya' da yaşayın.. Buranın ekmeğini yiyip'te buranın kadınına laf atamazsın sen... Madem beğenmiyorsun Türkiye'yi.. Türk kadınını.. Toplarsın pılını pırtını sana kucak açan Rus kızların memleketinde yaşarsın o zaman... Yani burada yerin yok...
Bugüne kadar bir tane bile Türk sevgilim olmadı bugünden sonrada inş olmaz diye Ümit ediyorum tipim saçlarım Ruslara benziyor bugüne kadar çok Rus kızıyla konuştum hiçbirinde ego denen bişeye rastlamadım hemde tipleri mankenlere taş çıkartır dı tr kızlarında o kızların tipi olsaydı kendilerini ulaşılmaz sanarlardı heralde gerçi yine öyle sanıyorlar da abazalar yüzünden Bir tanesiyle görüntülü konuşurken bana sürekli iltifat ediyordu kaslıyım yakışıklıyım diye ama gel gör ki tr meymunu kızlar kas ne ıyk, sarı erkek kendime erkeğim demesin erkek dediğin esmer olur diyolar bu arada esmerler sadece Arap ülkeleri tr de değer görüyor diğer ülkelerde Avrupa Belarus gibi yerlerde kara kafa diye tabir ediliyorlar Yani diyeceğim şu sizi Rus kızlarının iyisi Türk kızlarından 100 kat daha iyi aklınız varsa ordan biriyle evlenin (bende ordan biriyle evlenicem) keşke Türk kızları böyle olmasaydı da kendi milletimizden biriyle evlenseydik fakat iyi olanlar bir elin parmaklarını geçmez o kadar azınlıktalar diğerleride uyanık şeytn 1.50 boylarıyla 1.90 erkek isterler zengin erkek isterler yakışıklı erkek isterler kendileri neyse aw bide evlilik var yok kınasıydı çeyiziydi dügünüydü derken adamı gencecik yaşta çökertiyorlar. biraderlerim abilerim aklınız varsa Gidin başka ülkeden kız bulun sevdiler mi sizi siz olduğunuz için seviyorlar paranızı degil (Kendi yorumum)
Hahahahahahahajahahahaha Hahahahahahahajahahahaha sen yakışıklı mı dedin kendine.. Bana ne senin tipinden.. Ben adam olu dedim.. Kendini öv demedim.. Lan ban laf atacam diye.. Rus kızlarını öven mektup yazmışın.. Sonra da noldu zoruna mı gitti diye ergen ergen cvp bekliyorsun.. Hadi yakışıklı çocuk seni al yorumlarını da kendini de Rusya'ya doğru yol hadi.. Sen git yeter ki ben arkandan su dökecem sana söz...
Sana yazmadım bu yorumu soruya yazmıştım ordan kopyaladım. bak ne diyom orada keşke Türk kızları böyle olmasaydı da başka milletten kızlarla evlenmeseydik, ben bu ortamın sarrafıyım Türkiyeyide seviyom uydurma ama evleneceğim kişi Rus olcak ve Rusya’da yaşıcam
Ben melezim ama türk kızları beterler onu istiyolar bunu istiyolar ev araba altın çeyiz çocuğun 25 yaşında şacları beyazlıyor. Ya mutlu olmaya bakmayıp para istiyorlar şahsen ben mutlu olacaksam kuru kekmek yemeye bile razıyım beraber çalısırız kazanırız hayatimızı yaşarız benim fikrim bu şatafatlı dügün için kaç bin lira harcanıyor erkeğe yazik değil mi o parayı ne zorluklarla kazanıyor. bi sade nikah bi yüzük sade masumiyet ne güzel işte gerçekten erkeklere sesleniyorum sizden bunları isteyen kızı sevseniz bile evlenmeyin
4 sene Rus kızı ile beraberdim hiçbir sıkıntı yaşamadım ta ki o gün gelene kadar Türk kızıyla beraberdim 2 ay zor sabrettim oda çenesi durmadığı için bu söylediğinde Almanya'da oluyor tabii ki
Şu beyenmeyenler işte egoları yüzünden hiç birşeye sahip olamicaklar. Resimde ki 4 kız birbirinden güzeller sadece dil farkı vardır işte iki ay zor dayandım dedim ya işte sitemli ve çok egolu oldukları için, bu söylediğim tabi ki beyni gelişmemiş insanlar için geçerlidir.
Hiç fark etmez bana uyan birbirimizi iyi anlayan bir insan olduktan sonra ama hem Rus hem de Türk kızı ile de anlaşabilsem birbirimize uysak Türk kızını seçerim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Omur boyu domuz eti yemek istiyorsa buyrun rus kiziyle evlensin 😂 borek sarma manti lahmacun tercih ediyorsa turk kizi fjdjjxjd
abi ne var şu ruslarda tamam güzellerde türk kızı kadar akıllısı ağırbaşlısı mı var bu iş ülkede milletinde bitmiyor kalbinde bitiyor hani tercih meselesi yapılması çok saçma geliyor bana hep
sunu bılyorum orada yasayan arkadaslarım var ve rus kızları acayıp baglanıp saqygı duyuyorlar eslerıne hele türk ise adamı kral gıbı hıssettırıyorlar ve türk kültür sentezıne yanı bızım arizona kertenkelesi türk erkeklerine daha cabuk uyum saglıyorlar .
birde hepsıde tek tip cnc tezgahından cıkmıs gibi cillop.
st petersburg 10 gun cıvarı bulunmustum cennet ya la ora. soguk harıç
Türk kizlari çok bozulmaya başladı, iyice batı özentisi oldu. Batililar bile bizim kadar batılı değil. Akli olan Türk erkeği rusla, ukraynaliyla filan evlensin.
Yanlız ben orada bı ekleme yapmıştım sanırım direkt bana saldırmak için kendini tutamayıp bazı kısımları atlamissin. Sende ne kadar cahil, seviyesi düşük olduğunu belli ettin.🙄😄
Demek istediğim şuydu anlaman icin daha açık bı dille söyleyim. Bizim insanımız hadi kızlardan örnek vermeyeyim üç kuruşluk beyniyle, cahilligiyle batıya ozenirken biseylerin bokunu cikariyor. Cahil aklımızla batılılar dan daha batılı olduk. Kiz konusuna gelirsek evet yurtdışında çoğu kızda ego yok, menfaate arabaya, takınılan mekanlara önem vermek yok, hoşuna gitmen ve doğal olman yeterli. Yurtdışında bı doktor kadınla bı ambulans şoförü birlikte olabilirken Türkiye de doktor bı kadın bı şoföre sumugunu atmaz. Gercekleri konuşmak lazım.
ya nedense rus kızlarına ısınamıyorum fazla egoistler bir tanesi geçip türk kızlar bizi kıskanıyor e hakklılarda falan filan diyordu nedense türk kızları daha nazik geluyor ağır başlı saygılı tabi bu benim düşüncem
Mir bey ;"Türk kızları bozulmaya başladı" gibi bişey yazmış. Dışarda kalmış yemek muamelesi yapmış kendisi zannımca. Kimse kimse ile evlenmesin yani ne deyim :)
Normalde Türk kızıyla evlenmek isterdim ama aşırı egolular insan merhaba dese triplere havalara giriyorlar. Rus kızıyla evlenmek isterdim hem çocuklar da güzel olur :))