2 tane fotoğraf paylaştım üst üste sevgilim bana bu ne yazdı vesikalık gibi çıkmış yok poz değiştir yok bilmem ne bunları yazdı bana bi de benim hesabımda önemli kişiler de yok ailem arkadaşlarım ve hocalarım var 50 kişi var bi de bana tanıdığı bi kızı attı bunun gibi dedi bana iyice sinirlerim uçtu fotoğrafları ekleyeceğim. Onla iletişimi de kestim tüm fotoğraflarımın hepsini sildim hem wp hem de instagram hepsini sildim. Daha ben ne yapacağım?
Çok güzel bir kızsın nazar değmesin. Öyle bir odunla ayrılmakta çok iyi yapmışsın hesap senin hesabın ister vesikalık paylaşırsın ister manzara resmi. Ne yapacağım derken senin yapacak bir şeyin yok ki hayatına rahat rahat devam edeceksin
Saçmalama ya elin aptal oğlu için niye kendini hırpalıyorsun diğer yorumları okudum da gıdım var falan yazmışsın o adam senin gıdın olduğunu bilmiyor muydu acaba? Bırak ne hali varsa görsün it herif ksndkd
Çok tatlı Bi kızsın ileride daha da tatlı ve güzel olursun. O dingil de kendini belli etmiş seni kafada başkaları ile kıyaslıyor resmen. Kimin fotosunu beğeniyorsa ona gitsin Bi zahmet
Foto konusunda da biraz şoplayıp açıyı değiştirebilirsin ama
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gıdık var sıkıntılı o açıyı da değiştirsem gıdık çıkıyor bazı noktalar kötü duruyor shop yapmayı da bilmiyorum
Yüzün bana çok benziyor ve bana yıllar önce kendimi çirkin hissederken güzelsin dediklerinde kendimi çok gömerdim ve hiç beğenmezdim, şimdi de ben onları beğenmiyorum 😅emin ol hiç de öyle düşündüğün gibi değilsin. Kendi kendine foto çekerek farklı şeyler çıkarabilirsin. Şop yapmak da zor değil en azından ışıklarla oynayabilirsin programlar çok kolay. Her şey senin elinde ama kendini kötü hissetme
Sana seni iyi hissettirecek insanlarla konuş boş insanlarla işin olmasın. Gayet tatlı bir kızsın ilgi görmeyi sevilmeyi de sonuna kadar hakediyorsun. İnsan yerine koyan yok falan deme kendine haksızlık etme