Gamer 1 ay Şu fotoğrafa hüzünlenenler çıkar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 :( Şu fotoğrafa hüzünlenenler çıkar mı? Cevap Yaz 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 23 1 ay Gamer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben buna yakarım.. kaos... 0 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 24 , eic 46% 1 ay 10-15 sene önce oynarken sadece yakamoza kadar vardı sanırsam hüzünlü bir foto. Muharebe-çelik nesline selam olsun. Bu oyun yüzünden eve tıkanıp geçen çocukluğuma selam olsun. Pişman değilim bir daha olsa bir daha oynarım. 0 0 Yorumla
BENASİS Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Fotoğrafı görünce zihnimde giriş müziği çalmaya başladı...🥲 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Valla ben hala oynuyorum 50 kişi klanım var 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben buna yakarım.. kaos...
10-15 sene önce oynarken sadece yakamoza kadar vardı sanırsam hüzünlü bir foto. Muharebe-çelik nesline selam olsun. Bu oyun yüzünden eve tıkanıp geçen çocukluğuma selam olsun. Pişman değilim bir daha olsa bir daha oynarım.
Fotoğrafı görünce zihnimde giriş müziği çalmaya başladı...🥲
Görebilsem hüzünlenirdim herhalde.
Ben oynarken 3 server vardı :'(
Valla ben hala oynuyorum 50 kişi klanım var 😂
aşkım dolunu versene
Aga beeeee
Metin 2 mi?
Ben 👍
mimik kıpırdamadı