Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama aksatıyorum ve nasıl ayrılacağımı bilemiyorum ya da ne diyeceğimi yardım eder misiniz?

Meraba ben Aslı 5 aylık bir ilişkim var ve çocuktan soğudum. Birbirimizi seviyorduk ama ben son bir kaç hafta içerisinde arkadaşlarımla dışarıya çıkmaya başladım ve yeni bir ortamım oluştu. Bu ortamda bir çocuk var ve ben bu çocuğu beğenmeye falan basladım bakışıyoruz öyle işte. Benim bu çocuğa daha çok çekimim arttı bu son hafta içerisinde ve sevgilimden soğudum. Artık bu son günlerde sevgilimle görüşmemek için bahane falan uydurmaya başladım. Ne bileğim artık sevdiğimi hissetmiyorum, ona karşı bir duygu heyecanlanma hissetmiyorum ama ortamdaki çocukla bakışınca gayette içimde kelebek hissi oluşuyor. Ben sevgilime bu hafta ayrılmak istediğimi söyleyecektim ama söyleyemiyorum aksatıyorum çünkü bana bebeğim falan diyor ve ben bu sözler karşısında nasıl ayrılmak istediğimi söyleyeceğim ona diye kalıyorum ortada. Bir de ayrılmak için ne diyeceğimi tam olarak bilemiyorum. Sevgilimi ortamımdaki çocukla aldatmak istemiyorum gerçekten. Kısa bir süre içerisinde sevgilimden ayrılmak istiyorum bitsin bu ilişki ama onu üzeceğim içinde korkuyorum bana biraz tavsiye verbilir misiniz burada konusalim çünkü baya konuşma ihtiyacim var
Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama aksatıyorum ve nasıl ayrılacağımı bilemiyorum ya da ne diyeceğimi yardım eder misiniz?