Açıkçası kıskanç bir insanım. İnsanların bakışlarına engel olamazsınız. Ama tepkisiz de kalmam. İkincisi de ortam nedir bilmem. Hayatıma alacağım kişi de benim karakterimde olmasını isterim.
Bu her yere gidemeyeceğimiz anlamına gelmez. Gidilecek yer var, gidilmeyecek yer var. Ben burada Kapalı Hanımefendilere naçizane şunu söylerim; Dinimiz GÖRÜN değil, ÖRTÜNÜN der. Eşimin de kapalı ve mütevazi giyinmesini, Allah emrettiği için kapalı olmasını isterim. Halen çok affedersiniz Öküz gibi birileri bakıyorsa buna dayanamam. Bu konuda kendimi çok tutamam.
Öyle öküz gibi dik dik bakamazlar. Karşılarına geçer bende bir hayırdır bakışı atarım. Dövemesem daha farklı yollarla yine gömerim. Yanında kadın, çocuk, aile olan erkeğe yanlış yapılmaz. Yazılı olmayan erkek kuraldır.
Dik dik bakılıyorsa eğer ayarlarım bozulmaya başlar benim. Bende dikerim gözlerimi ona bakarım. Eğer rahatsız olduğumu anlamak istemeyip hala bakmaya devam ediyorsa "hayırdır birine mi benzettin" derim. Halada bakmaya devam ediyorsa artık onun sonunda nolur hiç bilemiyorum.
Kontrol ederim tekrardan hala bakıyor mu diye. Emin olmadan insanları yargılamayın , bakmış olmak için bakan da var , hem insanlar ne yapsın , duvara mı baksınlar, kafalarını nereye sabitlesinler, boyun fıtığı mı olsunlar? Zaten partnerinize bakıldığını anlayamayacak kadar aptalsanız boynuzları taktırmaya da hazır olun!
"Hayırdır ne bakıyon bir sıkıntın mı var? Derim, bir insan bir kere bakar geçer hadi onu sorun etmem ama tip bakarka sigortalarım atar benim, büyütür olay çıkartırım vallahi, sorardım sen tanıyormusun diye tanımıyorsa o zaman bende onu bir bakıma almak zorunda kalırım ve hiç sevmem bu tipleri, çok çirkef bir şey çıkabilir içimden, birde konuşmasına göre değişir tahrik edici konuşmaları da varsa hiç şansı yok yani elimden kimse alamaz onu.
Şimdi burada asarım keserim yazsak beğeni manyağı olur ama dizi çekmiyoruz, reel hayat özellikle Tr şartlarında her şey olabilir. Zaten disardan soğuk duran biriyim adama gözümü ayırmadan bakmaya başlarım en kötü mekandan ayrılırız.
Bakani kenara çeker sıkıştırır, gerekirse hırpalarım. Bir erkegin yanındaki kadına bakmak, o erkeğe meydan okumak, ailesine küfür etmek anlamına gelir.
Rahatsızlık verilirse ben de çok fena rahatsız ederim. Ama genel olarak basit bakışları engelleyemeyiz. Gurur duyarım ilgi çeken bir kadına sahip olduğum için.
Bir sey yapmiyorum. Sevgilimin baktigini hissetsem sorun buyuk olurda adam oyle etrafa bakan biri degil allahtan baskasi ona baktigi zaman tepki gostermiyorum.
En doğru tepki bence herkes kezbn burada ya yok göz oyarmş falan baksınlar işte baktıklaryla kalrlar güzel ki yakışıklı ki bakıyolar ve ona sahip olan sensin onlar değil bundan ala keyf mi var 😂
Önce aramızda bir ilişki olduğunu belirtecek bir yakınlık sergilerim. Eğer karşıdaki kişi bakmayı sürdürürse, yanına gider amacını sorarım. Sorun yaratırsa ve tartışmaya dönerse, mecburen benden güzel bir meydan dayağı yer.
Önceden olduysa farkına bile varmamışımdır muhtemelen ama hayatımda öyle bir adam vardı ki nereye gitsek dikkat çekerdi, bunu fark edip gurur duydum her zaman. 'Herkes sadece bakabilir, ama o benim' diye.
Biz Angara bebesiyiz. Böyle durumlarda neler olduğunu yaşayan tecrübe eden ve tövbe eden arkadaşlar çoktur 😂 Sahiplenme duygumuz duygudan öte saplantiya yakındır 😎
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uyarı bakışları yaparım baktım uyarıyı dikkate almıyor sıkıntı çıkar.