Kocamdan soğudum çok mutsuzum, karar veremiyorum napıcam ben?

Merhabalar 29 yasindayım, 1 yasinda bi kizim var.2 yil once evlendim ama kocamdan sogudum hatta her hareketi batmaya basladi tahammul edemiyorum cocugu uyuttuktan sonra hemen yatiyorum.
Aslında mühendisim 2 bucuk yil onceye kadar is hayatim vardi ama Şu an calismiyorum cok mutsuzum. Ailemin ve arkadaslarimin bu durumlarimdan haberi yok.
Eşimin ailesi cok zengin benim ailem ve ben normal durumda bir aileyiz. Eşimle 3 ay icinde sadece yakisikli ve zengin diye evlendim yalanim yok.
Ama bu son 2 yilda onun yılış yılıs zengin cevresini v. s hic kabullenemedim. Yani bi sac kestirecek tonla kuafor varken yer o gidip en pahalisina gidiyor sirf gorunecek orada adamda bunu cekip hesabindan paylasacak ya bu en basiti.
En son bugun kavga ettik bana senin derdin ne amacın ne istemiyo musun artik beni, öyleyse böyle yapma acikca konus bu sekilde asık ve mutsuz suratindan cocukta etkileniyor dedi. Bende hareketlerine ceki duzen vermedigin surece boyle olacak isine geliyorsa dedim gelmiyorsa ne olacak dedi bosaniriz dedim öyle mi peki dedi gitti bosanip bosanmamak istedigimi bile bilmiyorum hâla da eve gelmedi aramadim bende cok mutsuz ve uzgunum napicam bilmiyorum.
Kocamdan soğudum çok mutsuzum, karar veremiyorum napıcam ben?