Kocamı şeytan gibi görüyorum çok soğudum ama ne yapacağımı bilmiyorum ve resmen beni dolandırıyor sizce?

Ben bir alman ile evliyim. Başka bir ülkede yaşıyordum tanıştık ve bu adam ben evlendikten sonra öğrendim Türk biriyle 7 yıllık evli 2.5 yaşında da çocuğu varmış Almanya’da. İnstagramdan yazdı kadının ailesi öyle öğrendim. Eşim ile Arap ülkesinde evlendik 4 eş hakkından dolayı evli olsa da nikahı göremedim. (Ailem ve benle ailesini farklı tanıttı başka insanları) neyse. Babamdan korktum ayrılmadım bir çocuk yaptım dedim hayatımı o güzelleştirir. Çocuk olunca Almanya’ya geldik. Adam adıma devletten işsizlik maaşı, çocuk için 2 yerden yardım parası, evi kendi evi ama yine de ev kirası alıyor babasının kiracısı olduğunu gösteriyormuş. Bana da her ay 1000€ harçlık veriyordu. Neyse Türkiye’ye gidecektim dedim ki bana para verir misin? Geldi parayı suratıma fırlattı. Ben şok oldum. Meğersem o para devletten gelen benim hakkım olan paraymış ama cebinden veriyor gibi bana veriyormuş. Gelen kira yardımı ile de kredisini ödüyormuş. O kira yardımı çocuğum ve benim için de geliyor yani. Bana her gün diyor sana bi ton paralar harcadım düğün yaptım (25 kişilik düğün 0 takı istedik alyansımı bile almadı) neyse o kredi ile yaptı düğünü yani ben yine o krediyi Ödemiş oldum yine hakkıma gelen parayla yapmış. Bana çok iğrenç geldi bu yaptıkları boşanmak istiyorum artık. İnsan aynı kalbi paylaştığı insana bunu nasıl yapar. Eski karısına düğün yapmış 15 Burma bilezik koca düğün 400 kişilik neler neler bana da hesap yapıyor ne yapacağım. Konuşsam korkuyorum bana kötü bir şey yapar diye.

Kocamı şeytan gibi görüyorum çok soğudum ama ne yapacağımı bilmiyorum ve resmen beni dolandırıyor sizce?