Nişan bohçamı getirmediler yeni geline götürücekler?

Merhabalar 1 yıldır sözlüyüm kayınvalidem beni istemeye gelmeden önce çer çöp ile uğraşamam bohça felan yapamam ben istemiyorum dedi annemde böyle söylediği için zorlamadı içinden gelmiyorsa yapmasın diye düşündük bana söz yaptıktan sonra nişan yapıp masrafa girme dediler tamam dedik. 1. Yılımız doldu nişanlımın abisi nişanında bohça gidicek geline kayınvalidem de ben ellemicem ne yaparsa abiniz yapıcak diyor ama illaki ilgilenecek erkek ne anlar bohçadan süslemeden. benim aileme ve bana böyle diyip yeni geline bohça götürücekler ve kayınvalidem ben almadım hiçbirini diyicek. bu durumda ne demeliyim bana ve aileme karşı çok ayıp etmiş olucak kayınvalidem. beni aileme mahçup edicek. banada insanlar sordu bohçan nerde? getirmediler mi? diye ama hiçbir zaman kayınvalidem çer çöple uğraşamam ben dedi demedim. şimdi böyle bir durumda napmalıyım? Annem babam sana bohçanı getirmediler o geline yaptılar... algısına giricek illaki üzülücekler benim adıma.. bu durumda tepkim kayınvalideme nasıl olmalıdır? Bende içten içe düşünüyorum ama direk topu abiniz aldı bunları ben elimi sürmedim diyicek fakat herşeyini o alıp süsliycek eminim
Nişan bohçamı getirmediler yeni geline götürücekler?