Güncellemeler
+1 yıl
Şu güzellik algıları dan Sıyrılsak Keşke.. Gelen birsürü, güzel değilsindir, beğenmiyordur Gibi görüşler. Sizin de Eşimin yaptığından bir farkınız yok. Dünya Güzeliyim diye burada ego yapsam Ne değişir ki.. ya da Çirkinim ondandır desem. hangi Kadın bu şekilde yalnız kalmayı hakeder?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ya kereste be bi insan bu kadar odun olamaz cilveli :) biri bizi bulmuyor ki:) bulsa bence basına neler geleceğini bildiği için bulmuyordur :)
Temas kurmayı çok severim mesela, Ama o 10 günde 1 yanıma gelir Mutlu olur gider.. ben bıkmadan Yinede severim onu her yönden
Temas bagımlısı olan bi ben değilmişim :) 10 günde 1 de yapmazsın yani insan günlük :) rutin haline çevirir :)
Temas bağımlılığına Bile bağımlıyım 😂❤️
Hobaaaaa :) sen yanlış kişiye gitmişsin
Vitesi R ye at köşe basında bekliyorum 😂
Çıkmaz sokaktayım, dönüşüm yok, karşın uçurum ))
:) kurtarırım :) uçuruma düşme sen yerine düşerim
Buralardayım :)
Erkekler bizi çözüp keşfedene kadar. Ondan sonra hevesleri kalmıyor. Sanırım bu yüzden. Dünyanın en güzeli olsaydık da bu değişmeyecek bir durum :(
Ya nasıl doğru bir yaklaşım.. Elimden geleni yapıyorum, sıkılmasın renk olsun hayatımızda diye, ama herşeyin tadını bildikçe, ne kadar herşeye rahat ulaştıkça O istek geçiyor içlerinde..
Geceleyin pijama yerine babydoll falan giymeyi dene. Töbe töbe benide deşifre ettiriyorsun burada.
Bul bişiler bir yöntem işte. Benden bu kadar, umarım her şey gönlünüzce olur :)
Frikik vereceğim kıyafetler giyiyorum dediğimde Aklınıza Pijama Mı gelmişti ki :) bütün çabalarıma Rağmen birşeyler olmuyor demek istedim zaten..
Firikik vermek bir etki yapmıyor demekki. Çırıl çıplak da dursan bir etki yapmaz. Dediğimi deneyin bir isterseniz yattıp uyuyacağınız vakit.
Sen en normalini yapıyorsun halbuki ama enteresan 🤔 niye ilgilenmediğini kibarca sordun mu
O ilgilendiğini düşünüyor.. Ben abartıyormuşum, Temas Kurmanın da sınırı varmış vs vs
peki ne zamandan beri böyle
En başından beri böyle maalesef
hakikaten bu şaşırtıcı bişey çünkü normalde erkekler genelde eşlerden bu konuda yani ilgi konusunda yandırır sizse bunun için uğraşıyorsunuz bravo yeminle
Var bir hayalim ya. Adam hayalimi yaşıyor dönüp yüzüne bakmıyor. Canım acıdı
Bunun gibi nice şeyler.. Dans Sadece Bir parçası.. ama yok olmuyor
İşlemesini bilmeyen ellerde elmasla herhangi bir taşın pek bir farkı olmaz malum... Aptal diyemem eşine ve sana hakaret olur. Canım sıkıldı şu an
Her ay aksatmadan Tüm vücut ağdaya Giderim Mesela, O bi saçları kestirmektsn Acizz 😒
Bebek gibi kadının, bir odunla evliliğini okuyorum şu an...
Bence artık sen de o kadar ilgi gösterme ya ona. Nasılsa değerini bilmiyor 😔 belki o zaman başına düşer taş
Ama şöyle bir şey var ben bekarken bile saçlarımı taramadan, Parfüm sıkmadan Yaramayan bir insandım. Her zaman bakımlıyımdır. Evlendim daha çok dikkat ettim.. ama Neden Devamlı onunla Uğraşıyormuşum, Dokunuyormuşum diye Kavgalar ettik, bende yoruldum
Ben de zaten onun için hazırlanma diyorum. Yani normal halin neyse ona göre hareket et. Ona dokunma, ona dans etme. Senin için temas bağımlısı olunur, adamın dediğine bak ya
Ben bi çeşit temas bağımlısıyım zaten.. Elim elinde Gözüm gözünde olsa Keşke hep.. Ama dokunmayı sadece belirli vakitlerde seviyor sonra Yok zaten
Eli belinde daha hoş dururdu. Belirli vakitlerde mi, o kadar yetiyor muymuş ya. Şahsen bu kadar bakımlı ve enerjik kadın varken yetmez, yetemezz
Tek taraflı çabaladıkça, bütün enerjim yerle bir oluyor.. Aldığım çamaşırları giydiğimde onlarla İlgilenmedi diye hepsini çöpe Attım hırsımdan.. bozuluyor her şey yavaş yavaş
Koklanmamış bir gül görüyorum sende. Can sıkıcı. Oysa ki ne hoştur seninle olmak. Düzelmez mi hiç? Umutsuz vaka mı
Sanırım umutsuzluk da Zirve yaptım.. Bu ilgisizliği kendimde hata olarak aramam gerekli ama Daha ne yapayım da ilgi göstersin bilemedim...
Buradaki hatalı sen değilsin ki kendini neden bu kadar aşağıya çekip aşağıda görüyorsun sen
:(
Sen özel ve güzel bir kadınsın eminim. Bunu hak etmediğini düşünüyorum ve bence yüzünü asma, sen gülümsemeyi ve mutlu edilmeyi hak ediyorsun
Hangi kadın mutlu olacağı yerde mutsuz olmayı ister ki? Hiç bir kadın...
Tuhaf. Yani sen frikik veriyorsun cilvelisin diye değil. Bir adamın eşine bakmaması tuhaf.
Katılıyorum, yukarıda Demişler ki, çirkinmisin. Kendimi övmeyi sevmem. Ne olursam olayım eşiysem bu adamın neden bakmıyor..
Bak diyorum ki şartlar ne olursa olsun. Evindeki hayatındaki ömrünün geri kalanindaki günlerin en özel ya da genel bütün anların odağındaki sen olmalısın. Bilmiyorum. İnsanları zan altında bırakmak kolay olan. Gerçeği öğrenmek daha zor. Ne olup bittiğini anlamak lazım. Birazcık uğraşmak lazım. Kolay olanı seçme.
Elimden geleni yapıyorum.. Her yönden çabalıyorum onun için.. umarım düzelir
Çabala. Onu izle. Anlatamadığı bir şey varsa görmeye çalış. Söylemediğini duymaya çalış. Umarım hep güçlü olursun
Gücüm tükeniyor tükenecek birgün bende vazgeçeceğim biliyorum.
Olsun. Elinden gelen herşeyi yaptıktan sonra vicdanının seni rahatsız etmeyecek kadar huzur dolu olacağını da göreceksin. En güzel günleri en eşsiz sevinçleri yaşamak kolay olmaz ki. Kolay olacak diyenler seni kandırıyor :)
Dün hak ettiğini düşünmüyordum ama bugün ayrı. Bugün hak edoyorsun.
Ne değişti acaba djdjdj
Bana yap sen ben gelirim kanka dkdkskakskshsjakakaka
Ahahah şapşiikk )
Eee napiyor şimdi
Uyuyor
Sende buraya sardın
maalesef
Çıkayım gizliden istersen zaman geçsin bende sıkıldım
Kadınım merak etme hahahaha
eşinde tutku yok. sen cilve yaparsın adamın umrunda olmaz; ben de eşime azcık cilveli ol derim. kadının umru olmaz. bu nasıl kaderdir yahu... kıymet bilmiyor kocan. çok değerlisin aslında
Ya adamın g.. t. nde şemsiye açılmış geçim derdi ekonomik sıkıntı felan senimi görsün şimdi be🤣
Boşa canım. İstikrarsızlık haklı bir boşanma sebebidir.
Vücudun genelde güzel midir? Ilginç açıkçası
Hamdolsun iyidir vücudum sebep de bu olamaz..
Çok uzun sürekli evliysen belki sıkılmıştır diyecem de olabilir mi. Belki basit görüyordur artik ev içinde genelde nasil giyiniyorsun sürekli dediğin gibi mi yoksa arada bir mı
Elbette herzaman jilet gibi giyimli olamıyorum, ama Ne giyersem giyeyim temiz olsun çekici olsun diye uğraşırım.. Güzel olsun diye..
Yaşlar kaçtı senle eşinin. Çok ilginç
25 35
O biraz fazla büyük senden. Genelde sürekli her konuda boyle mi
Sen hala bu olayda misin Allah yardım etsin ya. Çok takma kafana
:) hayat herkese adil davranmıyor işte..
Herkesin imtihanı farklıdır. Benim yaşım çok genç daha toyum biliyorum bunu. Lâkin evlilik gözüme çok tatlı geliyor sanki benimle evlenen cenneti alacakmış gibi oyle mutlu ederdim ki evlendiğim kişiyi hayat arkadaşımı. Gece 4 5 uyandırıp marketten bişi istese bile gidip alırdım onun için bu kışta. Lâkin işte evlenme yaşı için yaşım genc daha
İşte mevzu bu zaten, insan Ulaşamadığının delisi, ulaştığını nankörü oluyor..
Evet o kadar doğru bir söz söyledin ki yemin ediyorum. Fevkalade bir cümle kurdun. Senin sorunun ilgisiz olmasi mi yani. Yoksa başka sorunlarda var mı
İlgisizlik maalesef.. onun dışında Sorun yok. Ama ilgi en büyük Sorun inanın bana..
Yokk yok biliyorum tabi ki. Özellikle kadın ilgi çok sever ve erkekten bekler. Sen anormal degilsin asla. Bu çok doğal yani boyle ilgi istemen. Bunu oturup kocanla konuş eğer utangaç değilsen diyecem de o zaman yapmacık ilgi verme hissi oluşacak sende. Bu olay seni yıpratıyor oyle görünüyor farkındayım. Onceden normal fikir alisverisi için konuşmayı teklif etmiştim sizinle lakin sıcak bakmıyorsunuz arkadaşca bile olsa
Dingil diyecem ayıp olacak
:D
Güzel değilsin demekki
Buda göreceli bir kavram.. İkimizde dünya Güzeli değiliz elbette. Her körün bir topal alıcısı hesabı.. çok beğenerek aldı beni oysaki :)
Vaktin var mı?
Evet
bir şey demedin
Dangalak heralde adam
Yaa çok çabalıyorum ama..
Bana dans etsen deliye dönerdim
haha adam sıkılmış senden
Sıkılmasın diye Renk katmaya Çalışıyorum ama
sende haklısın kaç yıldır evlisin
5 yıl oldu
Kıymetini bilmiyor "Soran" Halbuki çok şanslı.
bayağıda olmuş eklsene beni bende bişeyler danışayım bekarız sonuçta
artık istemiyor yeni yelken açmış galiba :/
Eşin biraz kütük sen olduğun gibi olmaya devam et.
Ne bilek kendisine sor
seksiymiydin nasil farketmez 🙂
Eşinin yerinde olsam oracıkta yatiririm seni yere
Adam geçim telaşından onu mu düşünüyor 😂
Evet o da olabilir ama benimle kafa dağıtmaya cam kiminle dağıtacak
çok çirkin bir durum..
kötü hissetmişsinizdir..
Lan ne şanslı erkekler var değerlendiremiyorlar
Şans mı gerçekten.. Yanlış bir şey yapıyormuşum gibi hissettiriyor bana?
Neden yanlış olsun nerede var yanlış kocan senin
Avel çünküsü
Çünküsü üzücüüü :(
Zaten bizede tam tersi denk gelir hep
Üzücü bı durum ilgi gorememek
maalesef.. sadece ufak bi karşılık istemiştim bimsarılma olur buse olur..
Bence kendini biraz geri çek. Onun sana gelmesini bekle
Ya ben hiçbir zaman Paspal Yemek yaptığı kıyafetiyle yatağa Girip ayda Yılda Süslenen kadınlardan Olmadım. Öyle olmak da İstemedim. Özel gün kavramı senede 3 defa olmamalı.. Herzaman Her yönden temiz ve bakımlı olmayı öenmsedim. Ama bu bile onda alışkanlık yaptı sanırım..
Bir insan sana ne kadar değer veriyorsa sen de ona o kadar vermelisin. Diğer türlü sağlıklı bir ilişki olmuyor ortada. Azı da çoğu da zarar.
Vücudun kötüdür
Sorun benimle alakalıdır Öyle mi?
Dans edemiyorsun bence abla😁
Sıkılmıştır
Haklısınız üzüldüm şimdi 😔
Odun mk 😘
Yaşlanmış
adam ruhsuz demek ki
Özlemesi lazm seni
Özletmeliyim kendimi, biraz ilgi göstermesem mi acaba?
Aynen tenini özlemesi lazm ki iştağı kabarsın
Demekkki dans sevmio
Evet oda olabilir eyvallah ama, Ben eşiyim. Kötü bir şey yapmıyorum ki
Benim eşimde ole ya
Yaa bilemedim valla
çirkinsin demek ki
Neden aldı evlendi ozaman yalvar yakar ))
belki aldığında iyiydin
Baskası mı var
Ne mal adamlar var
Ah bana etcen varya
amaan dalgindir iste
Bende hep öyle dedim ama, sanki bilerek böyle davranıyor gibi