Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Eski sevgiliyi unutmak kaç gün sürer?
Ayrıldığım an 😂 zaten bir halt yemediyse ayrılmam ben bana değer veriyorsa ve iyiysek olabildiğince yürüturum ama eğer tersini görürsem hatası olursa bir bitti lafına bakar☺️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne zaman ve nasıl ayrıldınız, ne kadar sürdü nasıl bir ilişkiydi buna göre daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.
Ya ben bunu çok seviyordum tamam mı daha önce 2 kez duygularımı itiraf ettim red etti beni. Ama arkadaşlığımız bozulmasin dedi bende kusura bakma ama ben senden hoşlanıyorum artık arkadaş kalamam seninle dedim. Oda seni kaybetmek istemiyorum madem öyle deneyelim dedi eğer olmazsa ayriliriz dedi. Benim gibi s**lakta kabul etti tabi 🙂 neyse biz çıkmaya başladık ama bu kız beni hiç sevmemiş, hiçbirsey hissetmemis. Hep ben arıyorum ben yazıyorum resmen duvar gibi ya. Neyse geçen hafta dayanamadım söyledim. Kusura bakma ama olmuyor, sen beni sevmiyorsun. Beni sevmeyen birini de ben sevemem. Allah'a emanet ol dedim ayrıldım. O ise peki dedi sadece. Ayrılırken bile hesap sormadi bana. Hâlbuki aynı şeyi o yapsaydı elim ayağım titrerdi. Ama zaten sevmediği için beni silmesi de zor olmadı yani. şu an konuşmuyorum onunla ama beni sevmeyen birine bu kadar değer verdiğim için kendime kızıyorum
Ben herkes gibi olamam, başkaları hemen birini bulur, ya da onunlayken bile aldatır. Ama ben insanları sevdiğim zaman gerçekten seviyorum. Buda benim mallligim işte naparsin :)
Yani şimdi bir insanı asla unutamazsın unutmak için hasta falan olmak gerek, gitmiş bitmiş birini kabullenmeye unutmak diyor insanlar ben bu kabullenme evresini çabuk çözebilen biriyim oyunda ekstra yardım sağlıyor arkadan ağlamak eskiye gömülü kalmak fayda sağlamaz sonuçta
Ya ben bunu çok seviyordum tamam mı daha önce 2 kez duygularımı itiraf ettim red etti beni. Ama arkadaşlığımız bozulmasin dedi bende kusura bakma ama ben senden hoşlanıyorum artık arkadaş kalamam seninle dedim. Oda seni kaybetmek istemiyorum madem öyle deneyelim dedi eğer olmazsa ayriliriz dedi. Benim gibi s**lakta kabul etti tabi :) neyse biz çıkmaya başladık ama bu kız beni hiç sevmemiş, hiçbirsey hissetmemis. Hep ben arıyorum ben yazıyorum resmen duvar gibi ya. Neyse geçen hafta dayanamadım söyledim. Kusura bakma ama olmuyor, sen beni sevmiyorsun. Beni sevmeyen birini de ben sevemem. Allah'a emanet ol dedim ayrıldım. O ise peki dedi sadece. Ayrılırken bile hesap sormadi bana. Hâlbuki aynı şeyi o yapsaydı elim ayağım titrerdi. Ama zaten sevmediği için beni silmesi de zor olmadı yani. şu an konuşmuyorum onunla ama beni sevmeyen birine bu kadar değer verdiğim için kendime kızıyorum
O kızın yaşadıkları benimde başıma geldi ve kızı çok iyi anlıyorum... Seni arkadaş olarak çok sevmiş çok değer vermiş ve sırf sen kırılma dostluğunuz bitmesin diye seninle sevmediği halde olmayı bile göze almış belki olur deneyeyim demiş ama olmamış sana boşa umut vermek istememiş ve doğru olanı yapmış. Sana gelecek olursak biliyorum sevmek güzel bir şey ve karşılık görmeyince insan çok üzülüyor çok zoruna gidiyor ama en azından sen olması gerekeni yapıp söylemişsin içinde kalmadı en azından keşke deseydim belki kabul ederdi diyecektin. Seni sevmeyen insanı mecbur unutacaksın baştan bittiği için mutlu olman gerekiyor ya yıllar geçtikten sonra olmasaydı bitseydi o zaman daha çok üzülürdün boşa yıllarım gitti değmezmiş derdin. Her şer de bir hayr vardır unutma bunu. Sen gönlünü ve kalbini temiz tut nasibin olan sana gelecektir🌸
Orası öyle tabi. Ama insanin zoruna gidiyor be. Seni sevmeyen birini sevmek, değer vermek. Resmine bile sıkıldıkça açar bakardım. Konuştuğumuz mesajları baştan sona kadar okurdum. Sabahları mutlu olsun sırf gülümsesin diye uzuuuun uzun günaydın mesajları atardım. Hani biliyorum çok çocukça şeyler bunlar ama ben onu çocuk gibi sevmiştim resmen. Saf, masum ve dürüstçe...
Ah ah bende eski sevgilimden bana uzun uzun yazı yazmasını isterdim ve hiç yazmadı biliyor musun 🥺 şimdi sen diyince hatırladım. Ya işte bu yüzden kaybediyoruz çok sevme kimseyi sevsen bile sevgini belli etme sonra kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar 🙄
Hiçbir şeyi abartmadan yapamıyorum. Seversem çok, sevmezsem hiç sevmiyorum. Bulursam bir şarkı, günlerce onu dinliyorum. Susarsam bir daha konuşmuyorum, konuşursam hiç susmuyorum. Kafama takmış olduğum herhangi bir şeyi çözemediğim taktirde, dünyanın sonu sanıyorum. :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayrıldığım an 😂 zaten bir halt yemediyse ayrılmam ben bana değer veriyorsa ve iyiysek olabildiğince yürüturum ama eğer tersini görürsem hatası olursa bir bitti lafına bakar☺️
Ne zaman ve nasıl ayrıldınız, ne kadar sürdü nasıl bir ilişkiydi buna göre daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.
Ya ben bunu çok seviyordum tamam mı daha önce 2 kez duygularımı itiraf ettim red etti beni. Ama arkadaşlığımız bozulmasin dedi bende kusura bakma ama ben senden hoşlanıyorum artık arkadaş kalamam seninle dedim. Oda seni kaybetmek istemiyorum madem öyle deneyelim dedi eğer olmazsa ayriliriz dedi. Benim gibi s**lakta kabul etti tabi 🙂 neyse biz çıkmaya başladık ama bu kız beni hiç sevmemiş, hiçbirsey hissetmemis. Hep ben arıyorum ben yazıyorum resmen duvar gibi ya. Neyse geçen hafta dayanamadım söyledim. Kusura bakma ama olmuyor, sen beni sevmiyorsun. Beni sevmeyen birini de ben sevemem. Allah'a emanet ol dedim ayrıldım. O ise peki dedi sadece. Ayrılırken bile hesap sormadi bana. Hâlbuki aynı şeyi o yapsaydı elim ayağım titrerdi. Ama zaten sevmediği için beni silmesi de zor olmadı yani. şu an konuşmuyorum onunla ama beni sevmeyen birine bu kadar değer verdiğim için kendime kızıyorum
Aynısını ben de yaşadım değmediğini anladığın zaman unutuyorsun
Unutacaz zaten gaye o ama insana koyuyor be değer verilmemek :)
Kırdığı kadar sanırım
Ayvayı yedim o zaman
yenisini bulunca unutursun
Hemen aşık olması sevmesi kolaydı sanki. Ben öyle herkesten hoşlanmam ki
asık olmuyorlar zaten teselli arıyorlar
Ben hoslanmadigim insanla hoşlanıyormis gibi yapamam
çok ilginç ilk defa karsılasıyorum
Ben herkes gibi olamam, başkaları hemen birini bulur, ya da onunlayken bile aldatır. Ama ben insanları sevdiğim zaman gerçekten seviyorum. Buda benim mallligim işte naparsin :)
hep böyle söyleyenler biraz sey oluyo😊
Ne oluyor?
sey oluyor
Ne oluyor? Açık açık söyle darilmam zaten bende bu kafa varken herkesi affederim ben :)
boşluğu sen tamamla
Malim kanka ben
Benden çok şey bekliyorsun :)
Bir insanın bir şeye 21 günde alıştığını duymuştum. 1 ay kafi.
en az 6 ay gecmesi lazim. Ben ciddi iliski insaniyim cünkü, ayrilik yasarsam en derinden yasarim her seyi beni cok sarsar
Bende öyleyim ama neyi anladım biliyor musun? Sevilmek için kendin gibi olmayacakmışsın bu hayatta; herkes gibi olacakmışsın. O zaman seviliyorsun
Aşık isen yıllar sürebilir
10 dakika hoi4 girmeme bakar
Gerçekleri kabullenen bitmiş bir şeyi kafamda da bitirmeyi bilen biriyim geriye asla bakmam şahsen
Oyunla çözülüyor yani
Yani şimdi bir insanı asla unutamazsın unutmak için hasta falan olmak gerek, gitmiş bitmiş birini kabullenmeye unutmak diyor insanlar ben bu kabullenme evresini çabuk çözebilen biriyim oyunda ekstra yardım sağlıyor arkadan ağlamak eskiye gömülü kalmak fayda sağlamaz sonuçta
Benim iki yılımı aldı 🥲
Hey maşallah
5 senelik ilişkinin depresyonu iki sene sürdü ömrümden 7 sene çaldı şerefsiz
Yazık olmust, üzüldüm senin adına. Umarım hayatına seni gerçekten sevecek birisi çıkar
Umarım 🥲 Konyalı mısın?
Evet, sen?
Ben istanbulluyum benim bahsettiğim kişide konyaliydi
Üzülme ya bak aradan iki yıl geçmiş. Muhtemelen onun açtığı yaralar kabuk bağlamıştır. Benimkiler taze daha :)
Yooo hiç üzülmüyorum benim bir damla gözyaşıma değmez karaktersiz. Sen neden ayrıldın?
Ya ben bunu çok seviyordum tamam mı daha önce 2 kez duygularımı itiraf ettim red etti beni. Ama arkadaşlığımız bozulmasin dedi bende kusura bakma ama ben senden hoşlanıyorum artık arkadaş kalamam seninle dedim. Oda seni kaybetmek istemiyorum madem öyle deneyelim dedi eğer olmazsa ayriliriz dedi. Benim gibi s**lakta kabul etti tabi :) neyse biz çıkmaya başladık ama bu kız beni hiç sevmemiş, hiçbirsey hissetmemis. Hep ben arıyorum ben yazıyorum resmen duvar gibi ya. Neyse geçen hafta dayanamadım söyledim. Kusura bakma ama olmuyor, sen beni sevmiyorsun. Beni sevmeyen birini de ben sevemem. Allah'a emanet ol dedim ayrıldım. O ise peki dedi sadece. Ayrılırken bile hesap sormadi bana. Hâlbuki aynı şeyi o yapsaydı elim ayağım titrerdi. Ama zaten sevmediği için beni silmesi de zor olmadı yani. şu an konuşmuyorum onunla ama beni sevmeyen birine bu kadar değer verdiğim için kendime kızıyorum
O kızın yaşadıkları benimde başıma geldi ve kızı çok iyi anlıyorum...
Seni arkadaş olarak çok sevmiş çok değer vermiş ve sırf sen kırılma dostluğunuz bitmesin diye seninle sevmediği halde olmayı bile göze almış belki olur deneyeyim demiş ama olmamış sana boşa umut vermek istememiş ve doğru olanı yapmış.
Sana gelecek olursak biliyorum sevmek güzel bir şey ve karşılık görmeyince insan çok üzülüyor çok zoruna gidiyor ama en azından sen olması gerekeni yapıp söylemişsin içinde kalmadı en azından keşke deseydim belki kabul ederdi diyecektin. Seni sevmeyen insanı mecbur unutacaksın baştan bittiği için mutlu olman gerekiyor ya yıllar geçtikten sonra olmasaydı bitseydi o zaman daha çok üzülürdün boşa yıllarım gitti değmezmiş derdin. Her şer de bir hayr vardır unutma bunu. Sen gönlünü ve kalbini temiz tut nasibin olan sana gelecektir🌸
Orası öyle tabi. Ama insanin zoruna gidiyor be. Seni sevmeyen birini sevmek, değer vermek. Resmine bile sıkıldıkça açar bakardım. Konuştuğumuz mesajları baştan sona kadar okurdum. Sabahları mutlu olsun sırf gülümsesin diye uzuuuun uzun günaydın mesajları atardım. Hani biliyorum çok çocukça şeyler bunlar ama ben onu çocuk gibi sevmiştim resmen. Saf, masum ve dürüstçe...
Ah ah bende eski sevgilimden bana uzun uzun yazı yazmasını isterdim ve hiç yazmadı biliyor musun 🥺 şimdi sen diyince hatırladım. Ya işte bu yüzden kaybediyoruz çok sevme kimseyi sevsen bile sevgini belli etme sonra kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar 🙄
Hiçbir şeyi abartmadan yapamıyorum. Seversem çok, sevmezsem hiç sevmiyorum. Bulursam bir şarkı, günlerce onu dinliyorum. Susarsam bir daha konuşmuyorum, konuşursam hiç susmuyorum. Kafama takmış olduğum herhangi bir şeyi çözemediğim taktirde, dünyanın sonu sanıyorum. :(
3 dakika
3 ay sürdü bende
11 1w
Aninda
Eee hiç sevmemişsin ki sen o zaman