Eski sözlümü kafaya taktım. Benden ayrılmasını konduramadım. Ona sinirime onun köylüsüyle görücü usulü nişanlandim. Evet dedim. Başım yandı. Aslında istemiyorum diyordum. Kayinna kapimizdan gitmedi. Kaciyordum geldiğinde. Alt komşuya. Ama sonunda evet dedim yüzük taktım. Babam ben istemediğim halde salon tuttu. İstemiyorum dedim. Bayildi kalp krizi numarası yaptı. Ambulans geldi. Vs ben istemeye istemeye Nisan yaptım. Sevmediğim adamın elini tuttum 8ay dayandım. En sonunda anneme ayrılacağım dedim saçımı başımı yoldu beni dövdü. Komşumuzun kızına birini bulsun gitsin dediğini duydum. Faceden birisini tanıdım fake hesaptan. Sonra 3 ay içinde evlendim. Oda istediğim gibi çıkmadı. ? sizce nasıl şeyler yaşamışım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Suç sende canım sende , sen varya zor mutlu olursun zorr
Neden
boş ver daha hatanı bile anlayamıyosun sen
Benim göremediğim hatalarım vardır diye burada sordun
Sen hatalarını yazmışsın zaten , evliliği oyun gibi görüp inatla evleniyosun , kesin olmadan evleniyosun , mantıklı düşünmüyosun yani bu sebepten mutlu bir evlilik senin için zor olacak , belki yakın zamanda belki de hiç bulamıycan ama bu kafayla devam etme yoksa daha çok üzer harap edersin kendini söyliyim
Ben hatalarımı biliyorum aslında. O sıralar boşluğuma geldi
Onu bilmem ama bu mantıkla hareket etme , çok ciddi bir ilişkin olurss evlilik düşün
Senin yaş 18 ama nasıl olgunsun. Ben çok çocuksu davranıyorum 22 yaşındaydım nisanlandigim da evlendiğimde de 24 şimdi 26 27 olcam seneye. s ama güzel bi kizim
Çok mutsuzum ben yaa:(
Eminim gayet hoş ve güzelsindir evet , ama ders almışsın bence bu yaşadıklarından
Ben sanki günlük gülistanlığım şu an djsjs boş ver ya takma kafana , sevdiğin bişey varsa müzik veya dizi film onu izle kafan dağılır , ben yayın izliyom kafam tahatlıyo mesela
Tabiki aldım. Ama çok yoruldum
Evet biraz ara ver gelişine bırak gitsin kasma ya değmez
İnsan ister istemez kasiyo. Tek evlat benim anneme babama torun sevdirmek istyorum
İşte böyle deme , senin istediğini biliyodur belki onlar da ama bu işler zorlamayla falan olmaz , ne zaman nasip olur bilemezsin , belki daha fazla da bekleyebilirsin brlli olmuyo , bak aceleci davranınca neler oluyomuş.
Bence iyi bi kıza benziyosun
Evet. Ama öyle de iyi olmuyor çok iyi olmak
Kendini çok iyi saf biri gibi tanıtma ama doğal ol sen
hırsla kalkan zararla oturur derler keşke böyle olmasaymış..
Çok mutsuzum
kendi ellerinle kendini yakmissin
Ben diş ağrısı bilmezdim. Dişim kırıldı nisanliyken. Sıka sıka
ooo😑
Esra erola çıkarsın yakında
Nedn
Sende
Noldu
Fake.
Nedn
Suç sende
Neden
Yeterince direnmemişsin
Napmaliydim
Başkasına kızdığın için böyle bir hata yapmaman gerekirdi
Kütahya da yaşıyorum imkanlar kısıtlı. Benden 4 yas küçük kuzenim evlendi bütün arkadaşlarımla sıralıydi nişanım düğünüm
O zaman mızmızlanma
Çok mutsuzum :(
Konuşmaya ihtiyacın var mı
Sanırım
Özele gel
Gel dertleşelim
İyi poh yedin
Çok mutsuzum
Şu en alttaki arkedaş beni engellemiş kim o
Bilmem
Hejdjdjdj peki