Ben bir Tomboy'm. Ve iki kız arasında kaldım. İkisi de değerli benim için ama hangisine aşığım bilmiyorum. Ne yapacağım hiç bilmiyorum! :(?

Öncelikle şunu açıklayayım. Butch ya da Tomboy hemen hemen aynı anlamda. Erkeksi kızlara denir. Kimisinin dışardan kız olduğu anlaşılırken kimilerini anlamak mümkün olmuyor. Benim kız olduğumu anlayabilirsiniz. bunu anlamanız için söylüyorum kesinlikte övünmek amaçlı değil. Kız gibi giyindiğim de çok da güzel bir kız olduğum söylenemez ama saçlarım kısa olduğunda ve erkeksi giyindiğim de gerçekten yakışıklı oluyorum. 50 erkek ve 2 kızın olduğu mühendislik sınıfında 50 erkekten yakışıklı olduğum söylenebilir. Şimdi asıl mevzuya geçeyim.

İlk kız şu an okuduğum üniversitede tanıştım. Gerçekten çok zenginler. Başta benimle sadece eğlenmek istediğini düşündüm ama öyle olmadığını anladım. Gerçekten güzel ve bakımlı bir kız. Bana doğru yürürken kalbim fırlayacakmış gibi hissediyorum. Diğer kızla ise staj gördüğüm özel hastanede tanıştım. Hala görüşüyorum. Bana karşı ilgisi ve şefkati çok hoşuma gidiyor. Onun yanında kendimi huzurlu hissediyorum.

Yani üniversitedeki kızla bazı şeyler yaşadığımızı söyleyebilirim ama ilişkinin hala bir ismi yok ve ben çoğu zaman tekrar tekrar diğer kızın yanına koşuyorum. Çünkü o çok göz önünde, güzel ve zengin bu bazen beni çok boğuyor. Ezildiğimi ve öfkelendiğimi hissediyorum. Cidden ne halt yapmam gerektiğini hangisinin aşk olduğunu bilemiyorum. Ve üniversitedeki kızla cinsel açıdan bir şeyler yaşadım ama onu her zaman arzuluyorum bu asla bitmiyor. Her zaman sarılmak, ellerini tutmak , öpmek ve birlikte olmak istiyorum ama yine günün sonunda kendimi diğer kızın yanında buluyorum.
Ben bir Tomboy'm. Ve iki kız arasında kaldım. İkisi de değerli benim için ama hangisine aşığım bilmiyorum. Ne yapacağım hiç bilmiyorum! :(?