Size bu şekilde davranan birine nasıl davranırdınız? Bu kız ne yapmak istiyor ki?

Benden 7 yaş küçük, birlikte çalıştığım birisi var. Hergün akşama kadar birlikteyiz ve birlikte işe gidip geliyoruz. Yolda genelde kulaklık takıp müzik dinleyerek kafayı koyup cama uyuyor. Ben süs eşyası gibi yanında kalıyorum ve çok sıkılıyorum tabi. Ben bu kızdan en başından beri hoşlanıyorum. Ona bir arkadaştan daha yakın davrandım ve o da bunun farkına vardiğini düşünüyorum. Yalnız ona, Whatsapp tan vs hiç sohpet kurmadım. Abisiyle çok yakınım ve o yüzden biraz çekindim. 9 aydır birlikte çalışıyoruz ve 9 aydır bu şekilde sürdü. Bu sürede onların evinde defalarca kaldım ve onların ailesinden birisi gibi oldum. Kız arada ismimle, çoğunlukla da abi olarak benimle konuşuyor. İlk zamanlar onu hep haftasonu vs plan yapmak istiyordum fakat o sürekli geçiştiriyordu. Bende bir süre sonra artık bu gibi şeyler teklif etmekten vazgeçtim. Son zamanlarda birçok kişiyle konuşmaya başladı. Birisiyle Whatsapp, diğerleriyle de Instagram üzerinden flörtleşiyor ve bunu yanımda, benim germemden çekinmeden yapıyor. Geçen gün artık dayanamadım, ineceğimiz yere 3-4 durak kala bir anda yanından kalkıp kapıya yöneldim. O an şok oldu ve ne yapacağını şaşırıp o da toparlandı. Eline çantayı vs aldı ve sanki o da inecek gibiydi. Daha sonra ben başım döndü ters gitmekten diyerek geçiştirdim. Daha sonra dönüşte yine birlikte giderken, bu kez telefonu bırakıp yol boyunca konuştuk. Ona sevgili mi yaptın dediğimde bana, yok ya uğraşamam hiç dedi, daha sonra aslında olsa iyi olur dedi. Dedim bu nasıl çelişkidir? O da şaka yapıyorum. Kısmet bakalım vs dedi. Orada saçmaladı açıkçası ve ne diyeceğini bilemedi gibi geldi bana. Yol boyunca güzel sohpet ettik. Bu nadir anlardan biriydi. Size karşı bu şekilde göstere göstere flört eden birine nasıl davranırdınız? Bu kız neden böyle davranıyor ki? Birde bu sevgili olsa iyi olurdu demesini üzerime alınmalı mıyım?
Size bu şekilde davranan birine nasıl davranırdınız? Bu kız ne yapmak istiyor ki?