Böyle birini nasıl davranirdiniz?

Arkadaşlar ben 34 yaşindaym kuzenim bu sene evlendi karısı 28 yaşinda. Biraz zor süreçler geçirdiler bende maddi manevi elimden gelen yardımı yaptim fakat kızda bir gariplik hissettim. Daha sonra kız ani öfke patlamasi ile dolaylı yoldan bana laf sokmaya başladi sorunlari var die idare etmeye çaliştim ama durmaynca bende mesafe koydum ama sürekli ariyor görüşmek istiyor aynı apartmanda oturuyoz her defasında reddediyorum ama devam ediyor kendini benmle kıyaslıyor üstün gelmeye çalişiyor benm hiç öyle bir çabam yok halbu ki kendi halimdeym görüşmemek için 40 takla atiyorum zaten daha önce piskolojik tedavi falan görümüş bu. Şimdi ben direk açıkca konuşsam o dolaylı yoldan yaptiği için inkar edecek bak ben ariyom soruyom sen problemlisin dicek. Ne yapmam lazim bundan kurtulmak için aşiri yüzsün ya 1 aydir asla eve kabul etmiyorum bende gitmiyorum ama hergün ariyor. Toplum içinde çok saygılı davraniyor yalnizken dolayli yoldan laf sokmalar bilmem neler saçma sapan nasil uzaklaştircam bu deliyi... herkesede çok cana yakın samimi davraniyor geliyor yanıma herkesin arkasindan sallıyor şimdi bişi söylesem kimse inanmaz beni sorunlu bulurlar ne yapacağim bilmiyorum

Böyle birini nasıl davranirdiniz?