Çocuğa acıyorum gerçekten. Değeri hak etmeyen kişilere değer verdiği için ama gerçeği illaki o da görecek ve gerçek aşkı bulacak ve senin gibi kaşarlar da yalnız bir şekilde günün birinde geberecek. İlahi adalet vuku bulacak. Kötü davranan erkeği çekici görüp belanızı bulur ardından selanız okunur :)
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
SONNN PİŞMANLIKKKK NEYE YARARRR derdim ama sanırım böyle aldatmalı falan bi Olay yaşanmamış basit şeyleri çok büyütmeyin. Belki adam yarına yaşamicak sonra pişmanlıktan geberirsin😀 yüz ver yalakalık yap demiyorumda en azından bi nasılsın denir yani. Ne yapmış olabilirki bir kelimeyi haketmeyecek
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşırı sıkıyordu beni çok soğuttu ve aşırı bunaldım
Sokmicam diye söz vermesi yine sokacağının garantisidir çok net 😂 Hele yağmuşum diyor yaa sen nasıl bunun ağzına kürekle vurmadın şimdiye kadar tam sinir krizi geçirmelik 😂
Off sorma duygusal boşluğuma denk geldi işte bir dönem iyi geldi bana 5 aydır konuştuk sadece buluştuk ama 5 ay konuştuk diye evlenmek zorunda mıyım bende
Kız arkadaşınız var ve çok seviyorsunuz bir gece kalkıyorsunuz ve size mesaj geliyor AA oda kız arkadaşınız telefonunuza girmiş bütün rehberinizdeki kişilere yazıp sizden uzak durmanız gerektiğini yazmış ve siz her nerdeyseniz senin orada ne işin var diye hesap sormuş kısacası sizi annenize kadar kıskanan biri var
Kuzenimle abiye bakmaya gittim bana kuzenini atsana nasıl olmuş diyor sonra Pendikteyim annemin yanındayım aşkım şimdi dedim mk annen nerden çıktı diyor Allah aşkına nasıl katlanılır böyle birine tabiki kıskanacak ama bu kıskançlık değil