Evet kadinin biri verdi bana evli cocuguyla gelmis birde yirttim attim cope kizardi bozardi cocugu yolladi bakkala bana birseyler soyledi ses etmedim isyerindeyim sonra gece telefon caldi isyeri telefonu netten bulmus isteyim aradi bakti bende karsilik yok pes etti
hımm yazık o çocuğu pis emellerine alet etmiş. Bizim burada biri kızıma beni sormuş o aradan çıkan şu bayan neyin oluyor diye. Ben okula gitmeye başlayınca cocukları bırakıp alıyorum. Bu saatleri biliyor. Halen o saattlerde gelip bizim çıkışa bakıyor manyak. kızım eşime dedi. Bu adam annemi sordu diye eşim gidip dövecekti dur beni degil komşu kızını sordu dedim. zor durdurdm
Tecavuz ve sapiklik yapana idam derim Ama evlilik cok cok cok zor erkeklere abaza derler ama genelleme yapmiyorum bazi evli kadinlar Allah dusman basina vermesin kocasindan esirgedigi herseyi sevgilisine veriyor
Yok haklısın bu konuda ama evli bayana saygı duymayan bekar erkeklerde var ya etraf bi ton kız kaynıyor. Neden evli bayanların peşinde dolanıyorsunuz. Ben bu cocuk burada dükkanı kapatana kadar bi cam silemiyorum. Utanıyorum ordan geçmeye insanın içine düşecek. Bi komşum görse ilk kadın suçlu o süsleniyor derler ne yapalım carşaf mı giyelim göz göze gelmemek icin elimden geleni yapıyorum zaten.
Senin gibi olanda var kendini saklayan Ama kendini gostermek icin cabalayanda Ben ufak tefek tamir isinden anlarim biri beni eve cagirdi tamir icin gittim sort gibi kisa tayt aralara kadar girmis gogus catali birak uclari gorunuyor cagirdi iceri gel dedim bir gelir yanlis anlar ustune kapali birsey giyin Emin ol ne tupcu sucu tamirci yataga atmak icin kapi kitleyen evli kadinlarda var Sonuc olarak kimsenin gunahi namusu beni ilgilendirmez ama zorla olan herseye ve ifşa olayina karsiyim
Haklısın genel olarak insanlar baya şaşırdi diyelim. Evlilik kavramı bitti zaten Ne bekar biri evlinin evliliğini takıyor. Ne evli olanlar sınırını biliyor. Ahir zaman
Sadece onlar değil bu internet yüzünden nette p*rno izleyen erkek karısından yetişme tarzına ters isteklerde bulunmaya başlıyor. Kadınlar evine eşine bağlı olmasıyla çocuklarına iyi bi anne olmasıyla kıymette binmiyor artık her halti yemen lazım yoksa eşin tarafımdan görmezden gelinir. Onun icin sadece hizmetçi olursun.
Birsey sormak isterim evli bir erkek olarak fikrine gorusune ihdiyac duydum ama gizlisin Inan kadinlarda oyle nette goruyor duyuyor Benim kocam soyle boyle diyip bahane uretiyor kendince aldatmayi hakli hale getiriyor Kari koca arasinda ne olacaksa ikisininde istegi rizasi olmaknsartiyla olmali olmazsa saygi biter
Evet kadınlarda da olur istekler ama bu aldatma sebebi degil 2si içinde. Ben gavurun yediği haltları yemek zorundamıyım. oh ver çocuğu elime zaten kendimi paralıyorum. Ev is koca memnun olsun diye ama ufak bi isteği yapmasan sen bana yetemiyorsun.
Belki kimseye pas vermiyorsundur. Sana bir kardeş tavsiyesi sanallıktan çıkıp reel etkileşimlere açık olun. Türk kızları tam sanalcı olmuş. Reel çok farklı tecrübedir.
ya çok yoğun bir bölge. Arkamda 50 kişi sıra bekliyor haliyle utanıyorum :/ biraz az kuyruk olsa belki. Düşün poşeti açarken arka sıradaki emekli kasketli dayı " hadi amug* goyi*m yaa" der gibi bakış atıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
numaranı bir kağıda yaz ver illa arar
Sen olsan ne yaparsın
Bencede karsilik varsa arar yoksa cope atar
Bide bişey söylicem önemli de illa arar. Ben olsam orada aramayacaksam belli ederdm yırtar atardm. Arayacaksam susar arardm
Evet kadinin biri verdi bana evli cocuguyla gelmis birde yirttim attim cope kizardi bozardi cocugu yolladi bakkala bana birseyler soyledi ses etmedim isyerindeyim sonra gece telefon caldi isyeri telefonu netten bulmus isteyim aradi bakti bende karsilik yok pes etti
hımm yazık o çocuğu pis emellerine alet etmiş. Bizim burada biri kızıma beni sormuş o aradan çıkan şu bayan neyin oluyor diye. Ben okula gitmeye başlayınca cocukları bırakıp alıyorum. Bu saatleri biliyor. Halen o saattlerde gelip bizim çıkışa bakıyor manyak. kızım eşime dedi. Bu adam annemi sordu diye eşim gidip dövecekti dur beni degil komşu kızını sordu dedim. zor durdurdm
Tecavuz ve sapiklik yapana idam derim
Ama evlilik cok cok cok zor erkeklere abaza derler ama genelleme yapmiyorum bazi evli kadinlar Allah dusman basina vermesin kocasindan esirgedigi herseyi sevgilisine veriyor
Yok haklısın bu konuda ama evli bayana saygı duymayan bekar erkeklerde var ya etraf bi ton kız kaynıyor. Neden evli bayanların peşinde dolanıyorsunuz. Ben bu cocuk burada dükkanı kapatana kadar bi cam silemiyorum. Utanıyorum ordan geçmeye insanın içine düşecek. Bi komşum görse ilk kadın suçlu o süsleniyor derler ne yapalım carşaf mı giyelim göz göze gelmemek icin elimden geleni yapıyorum zaten.
Senin gibi olanda var kendini saklayan
Ama kendini gostermek icin cabalayanda
Ben ufak tefek tamir isinden anlarim biri beni eve cagirdi tamir icin gittim sort gibi kisa tayt aralara kadar girmis gogus catali birak uclari gorunuyor cagirdi iceri gel dedim bir gelir yanlis anlar ustune kapali birsey giyin
Emin ol ne tupcu sucu tamirci yataga atmak icin kapi kitleyen evli kadinlarda var
Sonuc olarak kimsenin gunahi namusu beni ilgilendirmez ama zorla olan herseye ve ifşa olayina karsiyim
Haklısın genel olarak insanlar baya şaşırdi diyelim. Evlilik kavramı bitti zaten Ne bekar biri evlinin evliliğini takıyor. Ne evli olanlar sınırını biliyor. Ahir zaman
Aynen oyle
Tv filimleri yedigimiz ictigimi icimizdeki gunah namus kiskanclik ne varsa aldi gitti
Sadece onlar değil bu internet yüzünden nette p*rno izleyen erkek karısından yetişme tarzına ters isteklerde bulunmaya başlıyor. Kadınlar evine eşine bağlı olmasıyla çocuklarına iyi bi anne olmasıyla kıymette binmiyor artık her halti yemen lazım yoksa eşin tarafımdan görmezden gelinir. Onun icin sadece hizmetçi olursun.
Birsey sormak isterim evli bir erkek olarak fikrine gorusune ihdiyac duydum ama gizlisin
Inan kadinlarda oyle nette goruyor duyuyor
Benim kocam soyle boyle diyip bahane uretiyor kendince aldatmayi hakli hale getiriyor
Kari koca arasinda ne olacaksa ikisininde istegi rizasi olmaknsartiyla olmali olmazsa saygi biter
Evet kadınlarda da olur istekler ama bu aldatma sebebi degil 2si içinde. Ben gavurun yediği haltları yemek zorundamıyım. oh ver çocuğu elime zaten kendimi paralıyorum. Ev is koca memnun olsun diye ama ufak bi isteği yapmasan sen bana yetemiyorsun.
ya be bize aşık olan çıkmadı
Belki kimseye pas vermiyorsundur. Sana bir kardeş tavsiyesi sanallıktan çıkıp reel etkileşimlere açık olun. Türk kızları tam sanalcı olmuş. Reel çok farklı tecrübedir.
reelde de çok gezdiğim oldu
Bende cok mal verdim oraya ama denk gelmedim sana
Şöyle birisine denk gelmedik
Mesela nesi var?
kasiyer misiniz?
@ExecutionerX çabalamanın yollarını arıyor
Çabalamanın yolunu çoğu kişi arayabilir ama bu arayanlarında bir kısmı açılamaz. Mesela beb
Bende bir çocuğa karşı aynı hisleri besliyorum ya
kadınların işi nispeten daha kolay. şansını dene, tanış.
Hayır o da beni seviyor mu onu merak ediyorum
daha tanışmadı isen nasıl sevsin, fiziksel hoşlanma diyelim.
Tanıdım
Oda tanıyor
Anneni gönder, ciddiyiz de😀
ohoooooooooooo :/
Kardeş bu iyi burdan yürü :/)
Sevgili olunca ne olacak? Eeeeee sonraaaaas
Asfjdj bu da iyiydi:) bütün yorumları okumuş benim gibi:)
Patronlar fırça atmıştır, isle ilgili sıkıntılar olmuştur markette. Markete her gun gelmiyorlar bazi kasiyerler gunleri var. Duymustum biirnden
Yani agresif olması senden değil fırça yemiş belki
Neredeki BİM?
çankaya
Cukurambar da olan mı :D
İstanbul desen taktik verirdim belki
Neden şehirler ne fark ediyor ki?
Senin olayını bir arkadasım için düsünüyoruz ondan 😅
Kasadayken alışveriş yap. Fişi al, adı yazar
Konuşarak evlimi
hayır değil evli falan. Evli olsan ne işim olur onunla? Nasıl konuşarak
Ona çikolata al ver ama kimse olmasın yanına
BİM'den bi Buona fıstıklı alıp ona mı vereyim yani?
Olmaz mı ya da bimden olmasın migtostan alabilirsin
sksksksk hakaret olur yaaa slsskksks
Çiçek al
Bende işyerimdeki müdür yardımcısına
Senin isin zor biraz umarim bekardir
Kendini bir şey zannediyor belki ondan?
Çok basit sen de BİM’e git çalışmaya 😀
Aynen kanka, başvurayım bime sonra beni 40 km ötedeki diğer şubeye versinler. sksksk
Nerden biliyon denedin mi ki?
kiz kac yaslarinda?
sanırım 23-25 arası. Ben de 26
Her alışverişte sohbet ederek
burcun ne
ya çok yoğun bir bölge. Arkamda 50 kişi sıra bekliyor haliyle utanıyorum :/ biraz az kuyruk olsa belki. Düşün poşeti açarken arka sıradaki emekli kasketli dayı " hadi amug* goyi*m yaa" der gibi bakış atıyor.
Git söyle
Gecmis olsun abi 😅😅
İsmi yazar kartta
Kasiyerler çok egolu oluyor yaw
Ne alaka lan neyin egosu ya
@cubukkrake3rr valla denk gelişimlerim kendini beğenmiş havalı triplerdeler
Geldiklerim*
Denemeye devam et
Boş isler
Ya belki evlidir
Herkes yuzuge bakiyor ama bu devirde takanda cok az
ellerinde yüzük yoktu. Eğer evliyse de çekip gitmesini biliriz. Yani belki evlidir diye de her hoşlandığımız kişiye mesafeli duramayız.
Kız nasıl bir tip tipini merak ettim ya
sarışın mavi gözlü beyaz ten tatlı bir ses tonu
Rahat bırak kızı
Merhaba xper2 olması için ne yapmam gerekiyor
kimseyi rahatsız ettiğimiz yok zaten.
Şehir de önemli Antalya falan mı?
Ankara çankaya... şehir niye önemli anlayamadım
Derin duygular besliyorum sana karşı
sevgi değil içimdeki aşkın alası mı? skskskks
Konuşarak anlatamam sana aşkımı :)
keyifli şarkı bu arada.
Evet.