Karnı tok, sırtı pak diyesim geldi kuzu😂 Hamarat biriyim yani. Onun haricinde eşref saatlerimde oldukça sevimli ve hayat dolu oluyorum. Hem huzur hem karın tokluğu daha ne olsun?
Profesyonel spor yapıp, sağlıklı beslenip, kendime iyi baktığım ve şanslı da bir gene sahip olduğum için yıllansa da taş gibi bir eşe sahip olacak olması. Bir de hiç ateşi sönmeyen bir kadınla birlikte olması. Bence sevgilim baya şanslı ve bunun farkında olduğunu hep dile getirir. :)
Bu bir kendini övme sorusu şimdi ben burada kendimi Öpersem bana diyecekler ki sen kendini övüyorsun.😅 Şöyle bir cevap verip Çizik atacağım evlenmeyi düşünüyorum ben hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum aromantik aseksüelim😐
Bilmiyorum ben yapamadım ama sen yapabilirsin sana inanıyorum çünkü sen gerçekten güçlü bir kadınsın umarım bu konuda şansın hep güler umarım gerçekten öyle bir mutlu olursun ki gerçekten bunu kalpten isterim ama ben benim için bu yolun sonunda mutluluk olduğunu zannetmiyorum yani o yüzden zaten bir de şöyle bir şey var hayat sadece birini sevmekten ya da birinin seni sevmesinden ibaret değil ki🙂 bazen daha basit düşünmek lazım okurum güzel bir mesleğim olur meslekte yükselmeye çalışırım bence Buda hayırlı bir şey hem de para kazanırsın ne kadar güzel bir şey😱😅
tamam güzelim okumak ve meslek sahibi olmana engel değil ki sevmek hatta motivasyon bile olabilir. Ben aşksız bi hayat düşünemiyorum, farklı bi insan oluyorum daha bi sevilesi, hayatıma anlam kattığına inanıyorum. Sevgimin kıymeti bilinmeyebilir elbette ama kıymet bilmeyeni hayatımdan çıkarır, bileni alırım. Aşka küsmem
Eşinin etrafında pervane, mutlu etmeyi iyi bilen, ilgi gösteren, maddi manevi destek veren, aşka sevgiye boğan, aklını başından, fedekar olan, daha ne olsunnnnn😂😂😄
Kimseye gostermedigim ilgiyi sevgiyi ona gosteriyorum. Anlayisliyim ona karsi, dirdir etmiyorum, eglenceliyim yanimdayken yuzu guluyor daha nolsun 😅 guzel yemek yaparim bide 😄
Sevdiğimde bağlanırım sadığım, ince düşünürüm, vicdan duygum gelişmiştir, kolay sinirlenmem sabırlıyım, güldürmeyi severim neşeliyim, moralim bozuksa bile belli etmem, temiz düzenli bir yaşantım var çok şükür.
En son 6 yıl mi 7 yıl mi oldu. Kız arkadaşım ya köpeklerin ya ben gibi saçma bir muhabbete girdi. O zamandan beri bu tarz şeylere ara verdim. Ben ve kopeklerim gayet mutluyuz 😂
Sempatikligimden dolayı çoğu insan iyi ki arkadaşımsin veya seni alan yaşadı gibi gibi şeyler söylüyorlar. E heralde sempatikligime öyle der nxjxnxxndn
dobrayım, yalan söylemem kıvırmadan direkt söylerim. Sevgi konusun da mastiff im özel günleri not ederim hatırlatırım yaşarız o günü!
Önemli şeyleri unutmam! Onu korur kollarım onun zarar görmesini istemem hiçbir konu da!! Eğer gerçekten birbirimizi çok seviyorsak hiç yalan dolan yoksa ihanet yoksa saygısızlık yoksa çocuk istemiyordum ama onun için olur dedim! Baya zorum her konu da beni sakinleştirirse her konu da bebek gibi olurum!! Sevgi görünce mutlu oluyorum!!
Bunu anlatmak sanki kibire girecek. Benim normal davranmam kendim olmam halinde diyeceğine eminim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğlenceli biriyim, zenginlik, para pul istemem kendimiz çalışalım akşam eve geldiğimiz zaman gün içinde olanların mizahını yapalım rahat uyku uyuyalım bu kadar basitt :))
Sevdiğimi aşırı sahiplenir kollar kiskanir bakarım ilgilenirim..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
temas bağımlısı ve uysalim fazla masraf çıkarmam merhametli ve saygılıyım asla incitecek bisey söylemem çok ince düşünceliyim ayrıca sadigim o varken kralı gelse bakmam 😀
Onu dünyanin her yerine götürüp gezdirebiliyorum ve maddi durumum Benim sayemde iyi diye. O yüzden cok mutlu cok sükür ediyor bana. Bide 7/24 seks yaptigimiz icin. Bide Cok rahat bir insan oldugum icin mutluuuu
Yalnız uyuyabilir, evliliğin getirdiği bazı durumları göremeyebilir. Ama iyi bir koruma edinmiş olabilir, onu koruyacak, yardıma ihtiyacı olduğunda yardım edecek birisini kazanmış olabilir. Yapabileceğim şeyler bunlar.
İşimde başarılıyım. Ayrıca mutfakta da yatakta da iyiyim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sekste çok iyiyim. Her türlü mutlu ederim kocamı. Ayrıca eğlenceli bir kişiliğim var. Birlikte film de izlerim, kitap da okurum, müzik de dinlerim... Bana derdini anlatır, onunla ortak olurum her şeye...