- Çok fazla ilgilenip üstüne düşen arayan soran hala sevdiğini söyleyen müzikler güzel yazılar paylaşan eski sevgilinin bianda yok olması eskisi gibi üstüne düşüp ilgi gostermemesi ama hala sosyal medyada takip etmesine ne diosunuz beyler ben ne yapmaliyim nasil davranmaliyim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ilgiye yenik düşmüşsün. Tutarsiz, günü gününü tutmayan insanları yavaş yavaş bu tecrubelerle daha iyi tanimaya başlayacağını umuyorum. Boyle insanları hala hayatina sokma konusunda ısrarcı olmaman lazim.
Aslında sokmak değilde ne diye seneler sonra böyle bişey yaptı sonra kayboldu anlamadım
Hala bir anlam cikarmaya calisiyorsun. Tutarsiz insanlarin hareketlerinde anlam aramayi birakman beynini rahatlatir.
Anlam değil bak beş sene sonra çıktı karşıma ilgi alaka af dileme sonra kayboldu sen olsan benim yerimde normal mi karsilardin bunu
Sen olsan dedigin durumlari yasadim emin ol. Anlamsiz ve baska heveslerle farkli yollari merak edenlere karsi beynimi yormadim hic bir zaman.
Başka amaclami donuyorlar yani onumu demek istiyorsun
Ne olursa olsun karsimizda ki herkes bir insan. Günün, ayın ya da yılların onemi yok. Degismeye başlamışsa ya da aslinda özüne donmeye başlamışsa daha fazla bu kisiler icin zaman kaybedilmemeli. Yemekler gibi düşün insanlari. Bazı yiyecekler uzun sure kendini korur ama sonucta bozulur, bazı yiyeceklerde baya kısa surede bozulur. Bozulan yiyecegi farketmeden yersen miden bulanır. Bozulmuş yemegi israrla tuketirsen zehirlenirsin. Yani aylara yillara vurma bunu. Bence bu benzetmeyle insanlarin hic bir farki yok. Sana karşı kendini bozmaya baslamis birinin uzerine durmaman gerekli.
Sağol çok aciklayici güzel yorum olmuş aslında senin gibi dusunuyorum ben kendi yoluma baktım yasiyorum daha güçlü daha farkliyim oda zaten biliyor çok degistigimi belkide bundan dolayı meraktan belkide ama işte duygular boşluktan belkide böyle sacmalayabiliyor insan bende diyorum ne takiosun kendime diye ama beceremiyorum galiba ama Allah'tan peşine düşüp yazmıyorum merak edip nerdesin falan diye üstüne dusmuyorum paylaşımlarım ona göre yapmıyorum en azından bunu becerebiliyorum sosyal medya da takip ediyor beni de... En azindan umursamaz davranabiliuorum yani olay sadece kendi içimde onu cozemiyorum
Acikcasi benzer durumlarda ne ben takip ediyorum ne de bu kisilerin beni takip etmesine izin veriyorum. Ben bu tip durumlarda aşırı net biriyim. Belkiler ya da bir ihtimaller sinir ediyor beni. Omrumuz belki ve bi ihtimallere yer verecek kadar uzun degil bana gore.
Ya bı kere daha böyle oldu engellemistim oda beni engelledi sonra doğum günümde yine çıktı karşıma bı sefer normal arkadaşça konuşmak istedi özür diledi af diledi benden hakkını helal et dedi görüşmek istedi son kez hayır dedim gün yüzüyle son kez dedi sonuçta bende olcem olcem diye görüşcek değilim neyse sonra ilgi alaka müzikler sözler paylaştı etti en son aylardan Kasım sarkisini paylaştı Kasım başı gibi sonra kayboldu öyle yani olay engellemeyi düşündüm ama onemsedigim ortaya cikicak bide bana ergen gibi geliyor ne bilim çocuk değiliz ki ayrıca bende netlikten yana biriyim böyle kafam karıştı buraya yazdım işte netleştirmek için kafamı
Muhtemelen çok naz ve trip atmışsın soğumuş, yani unutmaya çalış bitti bence
Yani paylaşımlarına çokta cevap vermedim seneler sonra seviyorum diyen paylaşımlar yapan birine nasıl inanabilirdim ki sonuçta o beni terk etti şimdi niye geldi ki 🙄
Kaç sene geçti ki aradan? Özlemiştir o anki sana hissettiği duyguları. Fakat senin aynı sen olmadığını görünce soğumuştur
@all_we_need_is_love_ altı sene geçti düşün aksine değiştim diye ilgilenio
Kendini geri çekince ilgisini özledin tabii
Kendi beni terk etti başka kıza gitti seneler sonra çıkıp gelmesi yazması ilgilenmesi peşimde olması hoşuma gitti sonuçta terk etmişti beni
Onu söylememiştin ama hoşuna gitmiş işte bu durum. O yüzden istiyorsun
Seni terk eden başkasına giden biri seneler sonra dönse pesinde af dilese seninde hoşuna gider
Bu anormaldir demedim ki. Doğal olan ama saçma olan çok şey var. İnsanın kendisi saçma çünkü
Ama benim hoşuma gitmezdi sanırım. O kişi gözümde büyükse küçümsemeye başlardım
Neden ki af dilediği için mi
Bilmiyorum bu da insan doğasının saçmalığı işte. Biri çok ilgi gösterdi mi gözümde ulasilmazligini yitiriyor gizemini yitiriyor herhalde. O yüzden hep ağırdan alan kızlar ilgimi cekiyorxjcjxjx
Peki ben o yazmadıkça yazmıyorum peşine dusmuyorum nerdesin kayboldun merak ettim falan demiyorum paylasimlarim normal hayattan paylaşımlar yapıyorum sence böyle yaparak ağır kız olmuş oluyormuyum
Fazla da ağırdan almamak lazım :) çünkü tutkuyu yok eder
Napim adam ortada yok kayboldu yazmio ben mi yazcam ozamanda bak peşinde kosuyor dicek hafif kız Olcam bı yeri kalkicak
Napim yazmayan yazcakmiyim bı yeri kalkicak sonra
Sende umduğunu bulamamış da olabilir. Yani hafif kız görüyordur belki şu anda bilemiyorum. aman yazamayacaksan dert etme, dert ediyorsan da yaz :)
Hafif kız olsam paylasimlarina atlardim şu an istediğini elde ederdi demekki hafif kız değilim ki adam kayboldu
Hafif kız derken yani onun beklentisinin altında. O anlamda hafif olduğunu düşünmüş olabilir diye düşünüyorum
Fazla takma yazmayan yazmasın
O yazmio diye bende yazmıyorum ilgilenmiorum normal paylaşımlar yapıyorum o yokmuş gibi
İşte o yokmuş gibi bak ne güzel devam et işte hayatına
Kendini bişey sansin istemiyorum hala onu sevio peşinde gibi olmak istemiyorum o yüzden yazmıyorum sormuyorum paylasimlarim ona göre atmıyorum ki üstüne alınmasın diye ama bu onda ne cagristirir bilmiyorum
Ne bileyim ben muamma sen onu seviyorsun hala ama üstüne gitme o sana gelir belki yine
Sen olsan peki ilgilenip üstüne dustugun kız sen yazmadigin etmedigin sürece yazmio tepki vermio ortadan kaybolan bile sormuyor iyimisin diye ne dusunurdun peki erkek olarak
Unutmuş beni diye düşünürdüm
Birini bulmuş bir şey yapmana gerek yok
Zaten zamanında beni terk edip bı kıza gitmisti şimdi seneler sonra o kız yanında hala ama bana yazdı
Uzak durulası
O yazmio diye bende yazmıyorum ilgilenmiorum normal paylaşımlar yapıyorum o yokmuş gibi yeterlimi
Yeterli
Bu onda ne olarak algilanir yani umutsamadigim çokta onun peşinde olmadığım olsada olur olmasada olur havası yapmış oluyormuyum
Evet
Sende bunu düşün wk
Aynen wk