Güven vermek için. Sevişmek için hızlı yol almak için yaparlar bunu. Cahil ailesi çapkın oğlullalrının getirdiği koca meraklısı evlenme delisi kızı daha sonra istemiyoruz der. ailesinden habersiz oğullarıyla gezen kıza yollu gözüyle bakarlar
ailesi surekli yaziyor annesi ozellikle ilgi gosteriyor sevgilim yirmi saat yol ile yanima geldi ailesi yiyecek seyler yollamis bana ben de hediye aldim hatta babasi yaza Nisan yapariz falan dediler amcasi herkesin icinde alnimdan optu 🤷🏻♀️
Ailenle o tanışmadan onun peşine takılıp evlerine gitme. ailesinden habersiz buralara gelen kız her haltı yemiştir derler almazlar o cahiller oğullarına. üzülme. Erkeklerde aramayın suçu. Sizde kandırılmak istiyorsunuz zaten. Nerde sinsi var nerde psikopat yalancı var onları seviyorsunuz
ama ailesinin oyle bir niyetini hiç gormedim. babasi surekli dugunlerine davet eder. beni cok guzel agirladilar. kandirilmak istemiyorum ben tanismak istemiyordum ama surekli israr etti ve kiramadim. erkekler canım. eger biraz deger bilen kizlara sadik kalsaydilar su an uzulmezdiler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eskı arkadaşın için av sezonu başlamış. Çocuk ekmeğinde işte anlamak zor degıl
ay dort bes seneden beri berabeeiz hemen mi ya janajaj mal cocuk
Çocuk artık nasıl darlandıysa doğaya salmış kendını 😂
hahaha hicbir seyine karismayan anlayisli bir insandim:) benimle o ayrildi siniri bitirdi benlik durum yok
Heee siz ayrılmıştınız degıl mı 😂😂 git dov ağzını burnunu kır 😂
Yeni sevgili bulma arayışına hız vermiş
dort bes seneden beri beraberiz ve hee sey daha duruyor hemen mi sjmaak
evet uzun süreli bir ilişkiden sonra insan boşluğa düşüyor , derhal biri ile öpüşerek normale döner.
donsun bakalim :) kendi kaybeder
Sen daha çok kaybetmiş gibisin :) 4 yılda hevesini almıştır o :) eski ama hala takip ediyorsun ne halt yiyor diye
sevgimden. hevesini alacak bir sey yasamadik :)) kendisi beni ailesi ile tanistiedi kendisi akrabalari ile tanistirip dugunlerine goturdu ben degil
ve bu tum kizlarin icinde vardir emin ol daha yeni ayrildik hemen birisi ile konusacak kadar basit degilim
Ailesinin içine sokan erkek sevişme niyetindedir eminim sevişmiştir seninle :)
hayır öyle bir şey de olmadı :) kullanma niyeti varsa neden ailesinin icine soksun ki bir erkek
Güven vermek için. Sevişmek için hızlı yol almak için yaparlar bunu. Cahil ailesi çapkın oğlullalrının getirdiği koca meraklısı evlenme delisi kızı daha sonra istemiyoruz der. ailesinden habersiz oğullarıyla gezen kıza yollu gözüyle bakarlar
ailesi surekli yaziyor annesi ozellikle ilgi gosteriyor sevgilim yirmi saat yol ile yanima geldi ailesi yiyecek seyler yollamis bana ben de hediye aldim hatta babasi yaza Nisan yapariz falan dediler amcasi herkesin icinde alnimdan optu 🤷🏻♀️
Sonuç? Seviştiniz ve ayrıldınız
Tamam. bir daha hiçbir erkeğe güvenmemem lazımmış
Ailenle o tanışmadan onun peşine takılıp evlerine gitme. ailesinden habersiz buralara gelen kız her haltı yemiştir derler almazlar o cahiller oğullarına. üzülme.
Erkeklerde aramayın suçu. Sizde kandırılmak istiyorsunuz zaten. Nerde sinsi var nerde psikopat yalancı var onları seviyorsunuz
ama ailesinin oyle bir niyetini hiç gormedim. babasi surekli dugunlerine davet eder. beni cok guzel agirladilar. kandirilmak istemiyorum ben tanismak istemiyordum ama surekli israr etti ve kiramadim. erkekler canım. eger biraz deger bilen kizlara sadik kalsaydilar su an uzulmezdiler.
:) o üzülmez. görürsün yakında yeni sevgilisiyle
haklisiniz:) ne beklenebilir ki
yeni avlaaaaar :D :D
ay ne gibi
Telegramdan neden çekiniyorsun ki
her şey var cunku asla acmam diyordu dort yildan beri benden uzaklasti son zamanlar sonra da acti simdi de cikmiyor
Benimde eşiminde var herşeyden kastın ne ki çözemedim orasıda watsap gibi değil mi
Yedek varmış
Bekliyormuş
qmk malı ya:)